Come on and get on the LOVE BOAT!

Vi vet att det är många som går och längtar till våra bröllopsmässor i februari i Stockholm, Malmö och Göteborg, men redan om några veckor kan DU stilla lite av din hunger och träffa några av utställarna på Birkaterminalen i Stockholm.

Aldrig någonsin har trycket varit så stort på biljetter, så vi har beslutat att för FJÄRDE gången i höst släppa ytterligare några hundra VIP-biljetter för 50kr till BIRKA. OCH då får du även en romantisk kryssning med BIRKA CRUISES som är värd 1200kr.

Bjud hela släkten och alla dina kompisar på en fantastisk bröllopsinspiration och och fortsätt det romantiska äventyret ombord på Birka Cruises efter mässan! (Du kan boka att åka kryssningen när du vill, det behöver inte vara den 22 okt. Samt kryssningserbjudandet gäller för alla biljetter till alla våra mässor i alla våra städer)

Missa inte startskottet för ÅRETS STÖRSTA BRÖLLOPSUPPLEVELSER!

KÖP BILJETT NU INNAN DESSA OCKSÅ TAR SLUT!

 

Läs hela nyhetsbrevet här

Bröllopsfebers allra första höstmässa blev en rejäl succé

Bröllopsfebers allra första höstmässa blev en rejäl succé

Vilken lördag! Bröllopsfebers allra första höstmässa blev en rejäl succé och nu längtar vi till våra kommande mässor  Läs mer »

Nu börjar din efterlängtade resa!

Nu börjar din efterlängtade resa!

Den 22 oktober kl 09 öppnar vi portarna till Birkahallen i Slussen, Stockholm, för Bröllopsfebers allra första höstm Läs mer »

Köp Rabatterad VIP-biljett och du får en romantisk kryssning värd 1200kr

Köp Rabatterad VIP-biljett och du får en romantisk kryssning värd 1200kr

Passa På! Nu kan du köpa rabatterade biljetter till våra Bröllopsfebermässor i hela Sverige och du får förutom ett lägr Läs mer »