Erbjudanden och tävlingar på mässan i Stockholm Älvsjö

Albrekts Guld Monter:A3:14C
Vinn ett diamantset till bröllopet! Kom till vår monter (A3:14C) och tävla om chansen att vinna ett vackert diamantset! Du får dessutom en rabattkupong med ett fint erbjudande.
Mer information!

Gåvor till Henne & Honom

Active Travel Africa Monter:A2:36A
Boka senast en månad efter mässan och vi skänker er var sin resebag från JokiBoki, värd 1600:-/st. Du väljer mellan röd eller blå. Kolla på https://jokiboki.com/collections/duffel-bag/products/the-intrepid
Mer information!

Träffa oss innan ni bestämmer er.

Any Moment: Captured by Annie Monter:A4:06B
Foto och film är en tjänst där personlighet och personkemi spelar stor roll. Prata med oss på mässan och få ett hemligt lösenord, som ger dig 2 (!) extra timmar fotograferingstid/filmtid om du sedan väljer att boka oss. För oss är den personliga kontakten och er upplevelse viktigast!
Mer information!

Tävling - vinn lyxig Champagne!

Ateljé Åsa Hallqvist Monter:A2:14
Gissa rätt antal ringar i glaset och bli vinnare till en utsökt flaska Champagne!
Mer information!

Mässerbjudande !

Anina Brud & Festspecialisten Monter:A3:43+A3:44
Mässerbjudande ! 15 % rabatt på samtliga klänningar och kostymer. Gäller endast tom 31 mars 2019
Mer information!

Det ska vi fira!

Birka Cruises Monter:A2:17
Födelsedag, förlovning, bröllop, för att hela familjen är samlad, solen skiner eller för att pigga upp oss under den mörkare årstiden. Eller bara för att det är onsdag. Det finns alltid anledning att fira! Vi ordnar allt från stora middagar till möhippa och bröllop. Det enda du behöver göra är att fira och ha roligt tillsammans med nära och kära. Hos oss är alla samlade, med boendet runt knuten. Här finns spa och taxfreeshopping. Och som en extra bonus bjuder vi på dans och underhållning. Privat mingel eller festvåning? Vi ordnar det mesta! Ring oss på 08-702 72 00 eller mejla oss, så skräddarsyr vi ett paket som passar just dig. Erbjudande! Fira-paket Från 549:-/pers (sön-tors), 639:-/pers (fre-lör) Vid bokning av minst 10 personer I priset ingår Del i 2-bäddshytt Cabin Standard 3-rätters kryssningsmeny Frukost Ett glas mousserande vin
Mer information!

10 000 SEK att använda när du bokar Hela Hotellet

Blommenhof Hotell Monter:A3:08A
Du får 10 000:- att använda när du bokar Hela Hotellet, att använda till att förgylla med det lilla extra eller att dra av på slutpriset som en rabatt. Gäller vid bokning fram till sista mars 2020 och när bokningsavgiften är betald.
Mer information!

Erbjudanden & tävling - foto, blommor, ringar, klänning, koordinator, festlokal, tårta

Bröllop & Event Monter:A3:15
BLOMMOR HOS SYSTER BLOM 10% på beställning av bröllopspaket till en fredag / BRÖLLOPSKOORDINATOR WE DO STORIES 10% på både fasta paket och offerter på bröllop i Sverige och Mallorca / ATELJÉ LISA JANSDOTTER 1000 kr i rabatt på brudklänningar / KUMLA HERRGÅRD Bjuder på vickning på bröllopsfesten / MOMENTS BY JENNY Vid bokning av fotograf i 5 tim till ert bröllop 2019 får ni 15% rabatt / GULDSMIDE BY LANNERHOLT 10% på beställning av vigselringar / UNICORN FARTS STHLM Halva priset på bröllopstårtskonsultation med provsmakning (normalt 450 kr) / Samtliga erbjudanden gäller för intresseanmälan under mässan, som sedan bokas senast 1 maj 2019 / DESSUTOM TÄVLING I VÅR MONTER!
Mer information!

Passa på att ta del av Buketteriet's mässerbjudande!

Buketteriet Monter:A2:01
Passa på med mässerbjudandet hos Buketteriet! Alla corsagenålar ingår á 150kr st samt hårblommor á 100kr per person! Se till att uppge: BRÖLLOPSFEBER om du beställer innan mässan :)
Mer information!

500:- i rabatt på Photo Booth

Forever Factory (fd Bröllopsfotomaten) Monter:A2:26
Gör er bokningsförfrågan via vår hemsida under mässhelgen och ni får 500:- rabatt på helghyra av vår Fotoautomat. Ange kod MASSA500 i meddelandefältet.
Mer information!

Vinterbröllop

Bergendal Fest & Bröllop Monter:A1:02
BJUD IN TILL VINTERBRÖLLOP, SÅ BJUDER VI PÅ HOTELLFRUKOST! Gnistrande dagar och djupt mörker. Vintern kan bjuda på vackra kontraster. Och det är en härlig årstid att ställa till med vintrig bröllopsfest. Till er som vill bjuda in till värme, ljus och glädje när året är som allra mörkast har vi ett erbjudande: Om ni bjuder på bröllopsmiddag, bjuder vi samtliga gäster på hotellfrukost dagen efter. Gäller bröllop under november, januari, februari och mars månad. I priset ingår trerätters middagsmeny, kaffe, vacker dukning, blomsterdekorationer med säsongens blommor och hotellfrukost dagen efter för alla gäster som åt hos oss under er bröllopsmiddag. Kostnad för dryck och lokalhyra tillkommer.
Mer information!

Vinterbröllop eller en fredag

Cedergrenska Tornet Monter:A1:04
Boka ett vinterbröllop så bjuder vi på en extra timmes att dansa på natten. Värde 2 000 kr Gäller under perioden jan-april/okt-nov Boka ett bröllop en fredag så bjuder på bröllopstårtan. Värde ca 3 500 kr Minimum 50 personer
Mer information!

Vinn ett exklusivt diamantsmycke!

Cravingfor Monter:A2:34
Var med i utlottningen av ett exklusivt diamantsmycke! Besök vår monter för att delta i tävlingen. Kunder som gör en beställning på en vigsel-/förlovningsring erbjuds fri gravering. Dessutom en exklusiv rabatt på 15% på våra övriga smycken.
Mer information!

SPA paket 2 för 1

Dömle Herrgård Spa & Resort Monter:A2:07
Kom och besök oss på Dömle Herrgård. Vi vill att ni som brudpar ska få uppleva oss på plats för att uppleva allt vi har att erbjuda. Som besökare på Bröllopsfeber erbjuder vi dig 2 för 1 på SPA paket. I paketet ingår det spaentré, fördrink, trerätters middag, övernattning och frukostbuffé. Från 1 885 kr/person. Erbjudandet gäller bokning mellan 7/1-30/4 2019. Bokning sker via info@domle.se eller tel.nr 0552-41750. Uppge kod: BröllopsfeberStockholm. Bokning kan även göras på plats vid mässan. Välkommen till Dömle Herrgård Spa & Resort!
Mer information!

Vill ni säga JA på Gotland?

Dreamtopia/Weddingplanner Gotland Monter:A3:01
Boka fotograf Malin och bröllopskoordinatorn Helen under mässan i Stockholm den 23-24 februari och få 15% rabatt. Gäller för bokningar 2019-2020 Oss hittar ni i monter A3:01 Välkomna Missa inte heller vår Gotlandsinspirerade tävling! Kom och prata med oss och få reda på hur du gör samt vilka priser det är. Vi har också lite olika mässerbjudande från andra företag på Gotland. Vi syns!
Mer information!

Tävling: Vinn drömlooken till ditt bröllop

Dashl - Book the Look Monter:A1:20
Vinn presentkort hos Dashl värde 2000 kr för valfri bokning inför ditt bröllop. Vi väljer ut 3 vinnare. Hur du tävlar: Besök oss på vår monter under mässan, ta en bild och tagga oss på Instagram @dashl.se. För att delta i tävlingen behöver du även lämna dina kontaktuppgifter + email i vår monter.
Mer information!

Fotobås till bröllopsfesten? Unikt mässerbjudande!

Eventomatic Monter:A2:31B
Besök vår monter och ta del av reducerade priser och exklusiva mässerbjudanden. Boka direkt på plats för bästa möjliga pris till ert bröllop.
Mer information!

TÄVLING & UNIKT MÄSSERBJUDANDE

ES Wedding- Bröllopsfotograf Monter:A1:06C
Kom förbi monter A1:06C och tävla om en kärleksfotografering (värde 3200 kr) Missa inte 10 % rabatt på mina silver- guld- och diamant- paket. Boka inom tre veckor från mässan för att ta del av erbjudandet. Vi ses på mässan!
Mer information!

Utlottning! Vinn en loveshoot & missa inte rabatt erbjudandet på bröllopsfoto!

Fotograf Malin Norlen Monter:A2:01C
Vinn en loveshoot! Kom förbi monter A2:01C så får ni veta mera hur ni registrerar er för att vara med och vinna en utlottning av en parfotografering/loveshoot till ett värde av 2.100kr Missa inte rabatten på 10% på mitt heldagspaket Platina-bröllopsfoto, bokar ni heldag inom 2v efter mässan får ni 10% rabatt till ett värde av minst 3150kr.
Mer information!

Tävling

Forget me not Monter:A1:03
Vi kommer ha en tävling där du följer oss på Instagram, svåra på en fråga så har du chansen att vinna en ljus lykta med dina bröllops blommor i
Mer information!

Hår accessoarer

Frisör & Skönhetsassistans Monter:A4:07
Vi erbjuder 20% rabatt vid köp på plats på utställningen
Mer information!

Mässerbjudande på bröllop 2019 samt tävla om kärleksfotografering!

Fotograf Lisa-Marie Chandler Monter:A3:08B
Kom förbi min och Wedding by Moalees monter A3:08B och vinn en kärleks- eller familjefotografering. Bokar ni in mitt 8 eller 12-timmarspaket inom 3 veckor efter mässan får ni 10% på totalsumman samt att jag bjuder jag på en provfotografering.
Mer information!

Vinn er bröllopslokal!

Frans August Monter:A3:42
Vinn er exklusiva festlokal från oss på Frans August för upp till 200 personer! För mer information hur just ni kan bli de lyckliga vinnarna så håll utkik på Frans August sociala medier och här på sidan. Stort lycka till!
Mer information!

Fredriksborgs 1700-tals fästning – Kostnadsfritt !

Fredriksborg Hotel Monter:A1:23
1735 var det Europas starkaste fästning. Idag kanske Stockholms mest unika lokal - fantastisk för bröllopsfest och dans. 7 meters takhöjd med god akustik. (Värde 5.000-10.000 kr.) Gäller bröllopsarrangemang > 50 personer med erlagd bokningsavgift senast 31 maj 2019 för bröllop mellan 1maj och 30sep 2019 eller 2020. Bröllop övriga månader? Då erbjuder vi istället vårt vackra uppvärmda orangeri (Värde 2.000 kr) för upp till max 45 personer samt 5.000 kr rabatt på hela arrangemanget.
Mer information!

Mässerbjudande 20% rabatt på allt

Floralin & Junior Monter:A1:16
Under mässan erbjuder vi 20% rabatt på hela vårt sortiment. Ni kan beställa på mässan eller i webbshopen (https://floralin.se) och använda rabattkod: brollopsfeber.
Mer information!

TÄVLING & MÄSSERBJUDANDE

Flygbussarna Charter Monter:A3:26
TÄVLING! Gissa rätt antal slipsar - vinn brunch för 2 med utställning på fotografiska! MÄSSERBJUDANDE! Boka transport av era bröllopsgäster hos oss - få 10% rabatt!
Mer information!

20 % rabatt på Heldagsfotografering

When you hold me close Monter:A3:31
Boka ett av mina två fotopaket innan den 1/3 för att erhålla mässrabatt på 20 respektive 10 procent. besök mig i min monter för mer information.
Mer information!

VINN PRESENTKORT!

Rosali Wedding Stylists Monter:A3:32
Besök oss i vår monter och tävla om presentkort värde 1000 kr. Vi kommer att välja 2st vinnare. För att tävla, följ oss på Instagram, eftersom att tävlingen avgörs där! Boka en brudstyling på plats och få 20 % i rabatt på en annan styling (t.ex brudtärna, grooming.) Välkommen förbi oss. Vad kul det ska bli att träffas.
Mer information!

Mäss Erbjudande

Forever Living Monter:A3:45
Kom förbi vår monter och säg ett magiskt ord "DET BÄSTA FRÅN SOLEN" så erhåller du en hemlig gåva. Missa inte vårt unika "Kom I Form" koncept, för både brudpar och gäster.
Mer information!

Var med och tävla om ett diamantsmycke!

Guldfynd Monter:A2:11
På mässan har du chansen att vinna ett ljuvligt diamantsmycke till bröllopet! Tävla hos oss i vår monter! Du får också en rabattkupong med ett förmånligt erbjudande! Vi ses!
Mer information!

Bjuder på Bröllopssvit

Haga Forum Monter:A3:09B
Om vårt möte på mässan leder till bokning bjuder vi brudparet på bröllopssviten på ett hotell mitt i Stockholm!
Mer information!

Vinn ditt favoritbestick

HardangerBestikk Monter:A2:20
Tävling: Vinn ditt favoritbestick! Kom in till vår monter och välj den bestick design du tycker bäst om. Då kan du bli en av de fyra lyckliga vinnarna till en hel uppsättning bestick!
Mer information!

Mässerbjudande

Ingers Bröllop & festkläder Monter:A2:04
Kom till vår monter och boka en tid för utprovning i vår butik så får du en check på 500 kr. Vi kommer att ha flera olika modeller från Nixa som vi säljer till ett fast pris. Då ingår sömnad och resegarderob. Storlekar från xs-6xl. Fasta priser på 3 600-5 200 kr beroende på modell.
Mer information!

Mässerbjudande

Illustratör Helena Krüger Monter:A2:36A
Besök min monter och få en unik boka-tidigt-rabatt.
Mer information!

Boka kosnadsfri konsultation med Guldsmedsmästare

Jewellery by Jenny Monter:A3:17
Under mässan erbjuder vi besökarna att boka en kostnadsfri konsultation hos oss (värde 1.500 kr) med Guldsmedsmästare Jenny Fors Gentele. Under besöket på 1-2 timmar går vi igenom era önskemål samt ritar upp förslag i CAD som ni kan ta med Er hem tillsammans med offert.
Mer information!

Tennisarmband - 10% Rabattkod: tennis

Juvelia Monter:A4:06A
Succé! Juvelias nya produkt, tennisarmbandet har sålt riktigt bra under 2018. Perfekt som morgongåva, årsdag, födelsedag, födabarnpresent, allahjärtansdag (14/2). Handla tennisarmband på www.juvelia.se 10% Rabattkod: tennis
Mer information!

Unikt mässerbjudande: Vinn en gratis klänning!

Ivory & Grace Monter:A2:31D
Boka en privat session med vår designer Erene Yuan och skapa din unika klänning. Under bröllopsmässan ger vi en voucher på 10 % rabatt på den brudklänning just du är ute efter. När ni väl köper ger vi en goodie bag som tack. Det kommer finnas möjlighet att vara med och delta i en tävling om att vinna en alldeles GRATIS brudklänning! Det vill du inte missa! Varmt välkommen till Ivory & Grace.
Mer information!

Vid köp av Cigarrer få Exclusive Piké

Los Caleros exklusiva Cigarrer Monter:A2:08
1: Vid köp av en låda Los Caleros Cigarrer erhåller du en piké tröja från Los Caleros till ett värde av 1200kr. 2: Vid köp av två cigarrer erhåller du en tredje cigarr gratis.
Mer information!

Bröllopsfoto -Tävling och erbjudande!

Louise Fotograf Monter:A3:21
Efter åtta år som bröllopsfotograf i London, påbörjar jag nu mitt tredje år tillbaka i min älskade hemstad Stockholm. Det ska firas med en tävling, där mässa-besökare kan vinna ett fotopaket! Stanna till vid min monter och fyll i lite detaljer för chansen att vinna. Ni får även 10% rabatt på valfritt fotopaket hos Louise Fotograf. Ser fram emot att ses vid monter A3:21 :)
Mer information!

Vi bjuder på vickningen!

Lidö Värdshus Monter:A4:09B
Vid bokning med genomförande under 2019 bjuder vi på Wienerkorv med tillbehör som vickning under bröllopsfesten!
Mer information!

20% rabatt! Föreviga er dag med Foto&Film!

Locksen Visuals Monter:A3:02
Under mässan kör vi rabatterade priser på våra 3 olika start-paket. Foto - 10% Rabatt! Film - 10% Rabatt! Foto&Film - 20% Rabatt! Kom in och prata med oss på mässan så skräddarsyr vi ihop det bästa paketet för att föreviga just er bröllopsdag på det absolut bästa sättet. /Niclas & Vesa
Mer information!

Bröllopslimousine

Limo.nu Monter:Entrétorg
Vi erbjuder våra populära bröllopspaket. Gå in på hemsidan för mer info om våra olika tjänster. Vi kommer lotta ut ett av våra bröllopspaket till en lycklig vinnare
Mer information!

Mässerbjudande

Matildas Fest AB Monter:A4:08
Massor med hårtillbehör och väskor till mässpris.
Mer information!

Boka dina bröllopsblommor

Melody Flowers Monter:A3:06
*BRÖLLOP 2019*
Boka din order innan 2019-04-01 och få 10% rabatt på din order! (Ange koden: BFMelody10.)

*BRÖLLOP 2019*
Boka din order för minst 12.000kr och få 1.000kr rabatt på din bröllopsorder. (Giltig under hela 2019. Ange koden BFMelody12). *BRÖLLOP 2020* Boka en brudkonsultation med oss under 2019 och få 10% rabatt på brudordern vid bokning i samband med konsultationen. (Uppge koden BFMelody20.)
Mer information!

Wedding Essentials

Michael O´Dwyer Goldsmith Monter:A2:24
Order your engagement and or wedding rings from us and receive free engraving in all rings. We will also include a free polish and cleaning service for your rings before your wedding day (if engagement rings purchased) or within a year of purchase.
Mer information!

Egen bröllopshemsida och matchande kort och trycksaker - 20% rabatt

Min Bröllopssajt – BRÖLLOPSHEMSIDA & MATCHANDE KORT OCH TRYCKSAKER  Monter:A3:00
MÄSSERBJUDANDE! EGEN HEMSIDA TILL BRÖLLOPET Att skapa konto på Min Bröllopssajt är kostnadsfritt. Uppgradera till valfritt paket eller köp valfri tilläggstjänst. Med rabattkoden får ni 20% rabatt. INBJUDNINGSKORT OCH ANDRA TRYCKSAKER Med kort och andra trycksaker med samma design som er hemsida får ni ett helt designprogram till ert bröllop. Vi har allt från Save the date kort, Inbjudningskort, Vigselprogram, Festprogram, Meny med mera. Skapa era kort och trycksaker med hjälp av våra mallar eller använd fritextläge för egna texter. Spara. Beställ vartefter när ni vet hur många ni behöver. Med rabattkoden får ni 20% rabatt på valfri beställning. ---- Ange koden - bröllopsfeber2020 - i kassan så får ni 20% rabatt på valfritt paket eller tilläggstjänst och trycksaksbeställning. Välkommen till Min Bröllopssajt!
Mer information!

Tävling! Vinn en kärleksfotografering

Fotograf Maria Wideman Monter:A2:00
Kom förbi montern och tävla om en kärleksfotografering till ett värde av 3 000 kr. Jag kommer även erbjuda 10 % rabatt för er som bokar mitt heldagspaket inom 14 dagar från mässan avslutas.
Mer information!

One Perfect Songs MÄSSERBJUDANDE

One Perfect Song Monter:A2:40
500 kr rabatt vid beställning av en personlig bröllopslåt. Ange rabattkod: Mittbröllop Beställ på oneperfectsong.se
Mer information!

Kärleksrabatt 10%

Party Stockholm - Hyr DJ & Musiker Monter:A1:00
Erbjudande 10% kärleksrabatt. Ange kod: BRÖLLOPSFEBER
Mer information!

Rabatt

Photo by Mile Monter:A2:15
Boka ert datum innan 28 februari och få 10% rabatt på priset
Mer information!

Boka innan 31 maj

Regissörsvillan Monter:A3:25
Boka din fest senast 31 maj 2019 för minst 30 personer så ingår bröllopstårta till ett värde av 900 kr.
Mer information!

Our Packages

sharingbox  Monter:A1:14
Premium Weekend Package: For 8,999 SEK, we include a sharingbox rental for a whole weekend with a customized picture look to match your wedding theme. Your pictures will be printed in seconds, and your guests will be able to receive a GIF version of their picture by email. You can pick up the sharingbox on Friday 11:00-17:30 and return it on Monday 8:30-12:00. Classic Weekend Package: For 7,999 SEK, we include a sharingbox rental for a whole weekend and you get to choose from our catalogs the look you want for your printed pictures and insert your text. Printed pictures all weekend! You can pick up the sharingbox on Friday 11:00-17:30, return it Monday 8:30-12:00. Weekday Event Package: Your event is on a weekday and you only need one day? Choose the Weekday Event Package for 5,999 SEK. And you can get to choose your picture look from our catalogs. You can pick up the sharingbox through Monday-Thursday 11:00-17:30 and return it the following morning at 9:00.
Mer information!

10% på danslektioner

Sinclairs Dansskola Monter:A3:04
Välkommen till vår monter och ta del av vårt erbjudande med 10% rabatt på dina danslektioner inför bröllopet
Mer information!

Bjuder på Bröllopssvit

Skansen Restauranger Monter:A3:09B
Om vårt möte på mässan slutar i bokning bjuder vi brudparet på bröllopssviten på Hotell Riddargatan 12 mitt i Stockholm! Hjärtligt välkomna till Skansens Restauranger!
Mer information!

Välkommen!

Stockholms stift, Svenska kyrkan Monter:A1:13
Funderar ni på att gifta er i kyrkan? Välkommen att ställa era frågor direkt på mässan!
Mer information!

Bröllop i sommar

Sturehovs Slott ett fantastiskt 1700-tals slott.  Monter:A2:36
Några datum finns lediga om ni önskar fest denna sommar.
Mer information!

1500 kr mässrabatt

Sydafrikaresor Monter:A1:08B
1500 kr rabatt/person när ni bokar en bröllopsresa till Söderhavsresors eller Sydafrikaresors destinationer.
Mer information!

1500 kr mässrabatt

Söderhavsresor Monter:A1:08B
1500 kr rabatt/person när ni bokar en bröllopsresa till Söderhavsresors eller Sydafrikaresors destinationer.
Mer information!

Vi skapar din unika drömresa

Sydamerikaexperten Monter:A3:03
Gör den perfekta bröllopsresan till Costa Rica! Sexton dagar bröllopsresa med flyg, transfers och boende på romantiska hotell runt om i Costa Rica för 39.900 kr per person!
Mer information!

TÄVLING!- Vinn en parfotografering värde 4,500kr -Mässerbjudande 4,000kr rabatt på en heldagars bröllops paket.

Shippey Photography Monter:A2:38
Varmt välkomna till Shippey Photography. Besök oss på mässan så berättar vi mer om hur vi kan sammarbeta med dig under ert bröllop. Bokar du inom 14 dagar efter bröllopsmässan så får du 4,000kr rabatt på vårt heldagars bröllopspaket (10h) Du har även chans att vinna en parfotografering i vår tävling värt 4,500kr. Kom och häng med oss så berättar vi mer hur du har chans att vinna! Du finner oss i bås: A2:38
Mer information!

FREE WEDDING ALBUM

Shireen Louw Photography Monter:A2:05
Get a Free Imported Storybook Wedding Album worth 8000kr when you book your wedding at the fair. (Offer Valid for 3 weeks after Fair Date)
Mer information!

10% Rabatt

Mr Charles  Monter:Limoplats 2
Mr Charles bjuder er 10% rabatt på priset när en av våra chaufförer kör er till kyrkan i vår Bentley Flying Supr.
Mer information!

10% rabatt (använd kod!)

The Craving Solution Monter:A4:16
Alla brudpar får 10% rabatt på HELA sin beställning om de anger koden som delas ut på mässan.
Mer information!

Vinn en weekend på Tännäskröket

Tännäskröket Monter:A2:37
Var med och vinn en weeken för två på Tännäskröket. Kom och besök oss i monter A2:37. Välkomna!
Mer information!

Boka med oss på Bröllopsresebyrån och få exklusiva Urbanista hörlurar!

Bröllopsresebyrån Monter:A1:06
Låt oss arrangera ert bröllop utomlands eller varför inte smekmånad? Boka innan 30 april 2019 och få två par trådlösa hörlurar från Urbanista till ett värde av 3 500 SEK!
Mer information!

10% rabbatt

Vagntastic Events Monter:FC:1
Vi ses på Bröllops Feber 2019 Stockholm. 10% rabatt på mässan !!
Mer information!

Premiärpris!

Vigselinbjudan.se Monter:A1:09A
Ordinarie pris 299kr för startpaketet. Registrerar ni er innan 9 mars, erbjuder vi priset 199kr för startpaketet. Läs mer om tjänsten på vigselinbjudan.se
Mer information!

20% rabatt vid bokning av Bröllopsdagskoordination

Wedding by Moalee Monter:A3:08B
Vi är med er på bröllopsdagen som ett stöd och ser till att planeringen flyter på som den ska. Ni kan slappna av och njuta av varandra, umgås med släkt och vänner, dansa och ha kul. Ni slipper oroa er för oförutsedda händelser, dem tar vi hand om på bästa sätt. Några exempel på vad vi kan hjälpa er med på bröllopsdagen kan vara att ta emot beställningar och leverans av blommor, dekorera kyrkan/lokalen, hantera akuta situationer som kan uppstå t.ex. sprucken klänning och mycket mer.
Mer information!

15% rabatt under mässdagrna!

WeddingCastle Monter:A1:18
15% rabatt under mässdagarna på alla varor till ordinarie pris och beställning
Mer information!

Vinn en limo!

Wedsly Monter:A3:37
Skapa ert konto nu – det tar bara några minuter – och var med om utlottningen av en gratis limousineresa till bröllopet! www.wedsly.com ♡ Välkommen till Wedsly, för kärlekens skull. ♡
Mer information!

Vinn din Brudbukett!

Östergårds Mat Fest & Möten Monter:A4:12
På mässan har du chansen att vinna din brudbukett. Tävla hos oss i vår monter. Varmt välkommen till Östergårds!
Mer information!

Köp biljett till Bröllopsfeber

Passa på och köp biljett, innan de tar slut, till årets stora bröllopshändelse:  Bröllopsfeber - Sveriges största bröllopsmässor.


Anmäl er till vårt nyhetsbrev!

Här får du exklusiva nyheter, tips, rabatter, utlottningar och erbjudanden först av alla!