Bröllopsnyheter

Välkommen! Här hittar du de senaste bröllopstipsen, bröllopstrenderna och bröllopsnyheterna från Bröllopsfeber, bara för dig som ska gifta dig! Här får du det senaste från våra utställare på bröllopsmässan och från vår samarbetspartners, samt erbjudanden, nyheter och trender i bröllopsbranschen från hela bröllopsvärlden! bröllopsfeber bjuder på råd och checklistor för din bröllopsplanering och Bröllopsfeber berättar hur du kan maximera din bröllopsbudget för den stora bröllopsfesten. Du hittar de senaste brudklänningarna, vigselringarna, brudfrisyrerna och brudbuketterna för ditt stora bröllop! Välkommen till vår bröllopsvärld! Välkommen till Bröllopsfeber!

Bröllopsfebers allra första höstmässa blev en rejäl succé

Vilken lördag! Bröllopsfebers allra första höstmässa blev en rejäl succé och nu längtar vi till våra kommande mässor i februari.

Med hjälp av våra fantastiska utställare förvandlade vi Birkaterminalen till det kommande bröllopets första stopp: planeringen. Våra besökare var riktigt nöjda med mässans erbjudanden och utbud och många par hittade precis det de sökte efter, så att dagen i ära ska bli perfekt och minnesvärd.

Fastän mässan för den här gången är över går det fortfarande bra att hämta hem erbjudanden från våra utställare. För att kunna göra det behöver du ladda ner vår app Bröllopsfeber, den finns på App Store samt Google Play.

 

Vi skulle kunna skriva hur mycket som helst om mässan, men väljer att berätta dagen i bilder. Följ oss gärna i det sociala vimlet för fler tips, inspiration och erbjudanden. Du hittar oss på Intagram under @brollopsfeber och på Facebook med samma namn.

Än en gång, tack alla medverkande!

Planering av bröllop? Besök gärna Bröllopsfebers mässor för tips, inspiration och erbjudanden.

Planering av bröllop? Besök gärna Bröllopsfebers mässor för tips, inspiration och erbjudanden.

Planering av bröllop? Besök gärna Bröllopsfebers mässor för tips, inspiration och erbjudanden.

Planering av bröllop? Besök gärna Bröllopsfebers mässor för tips, inspiration och erbjudanden.

Läs mer

Nu börjar din efterlängtade resa!

Den 22 oktober kl 09 öppnar vi portarna till Birkahallen i Slussen, Stockholm, för Bröllopsfebers allra första höstmässa. Oavsett tema som du önskar ha på ditt bröllop, så har Bröllopsfebers mässor som finns i Stockholm, Göteborg och Malmö allt för att din idé och att planeringen och arrangemanget av din speciella dag ska bli perfekt och en av de bästa dagarna i ditt liv.
Bröllopsfebers höstmässa pågår mellan 09-14 i Birkahallen, och den är ett smakprov på våra kommande och omåttligt populära 2-dagars mässor som vi har i februari 2017 (se nedan för datum).

Säkra din mässbiljett redan nu till höstmässan i Birkahallen. När du köper din biljett som kostar 50 kronor på internet, så får du dessutom en lyxig och romantisk kryssning med härliga Birka Cruises värd 1200 kronor med på köpet!

Läs hela nyhetsbrevet här!

Läs mer

Come on and get on the LOVE BOAT!

Vi vet att det är många som går och längtar till våra bröllopsmässor i februari i Stockholm, Malmö och Göteborg, men redan om några veckor kan DU stilla lite av din hunger och träffa några av utställarna på Birkaterminalen i Stockholm.

Aldrig någonsin har trycket varit så stort på biljetter, så vi har beslutat att för FJÄRDE gången i höst släppa ytterligare några hundra VIP-biljetter för 50kr till BIRKA. OCH då får du även en romantisk kryssning med BIRKA CRUISES som är värd 1200kr.

Bjud hela släkten och alla dina kompisar på en fantastisk bröllopsinspiration och och fortsätt det romantiska äventyret ombord på Birka Cruises efter mässan! (Du kan boka att åka kryssningen när du vill, det behöver inte vara den 22 okt. Samt kryssningserbjudandet gäller för alla biljetter till alla våra mässor i alla våra städer)

Missa inte startskottet för ÅRETS STÖRSTA BRÖLLOPSUPPLEVELSER!

KÖP BILJETT NU INNAN DESSA OCKSÅ TAR SLUT!

 

Läs hela nyhetsbrevet här

Läs mer

Köp Rabatterad VIP-biljett och du får en romantisk kryssning värd 1200kr

Passa På! Nu kan du köpa rabatterade biljetter till våra Bröllopsfebermässor i hela Sverige och du får förutom ett lägre pris, förtur i kön, samt du går in andra dagen gratis på våra tvådagarsmässor. DESSUTOM FÅR DU EN ROMANTISK KRYSSNING VÄRD 1200KR MED BIRKA CRUISES! Skynda fynda innan biljetterna tar slut!

Köp biljett

Läs mer