/vaelkommna.aspx
Bröllopsbibeln

8-9 Februari 2025, Malmömässan

Mlm-2025

brollopsfeber_start3

 

Välkommen till Skånes största bröllopsmässa Bröllopsfeber! Passa på att göra detta till en romantisk helg i Malmö.

Bröllopsfeber i Malmö! Nu är det återigen dags för Skånes vackra, stora och oerhört populära bröllopsmässa på Malmömässan. Du kommer väl till årets stora bröllopshändelse?

Vi har samlat det mesta och det bästa ur alla branscher, för alla smaker och alla budgetar. Allt för ditt bröllop finns att hitta på Bröllopsfeber.

Sveriges ledande företag och experter

Vi har samlat Sveriges ledande företag och experter i bröllopsbranschen och under två dagar bjuder vi på massor av överraskningar, shower, tävlingar, inspiration och möjlighet till en kontakt mellan dessa företag och alla tusentals brudpar, vänner och bekanta som vallfärdar till Malmö för denna mässa.

DU som besökare

kommer dessa dagar få tips, idéer, inspiration och få möta Sveriges ledande företag i bröllopsbranschen. På ett romantiskt, överskådligt, inspirerande, tidssparande och trevligt sätt träffar ni personerna bakom företagen och produkterna och ni kommer att få många kontakter med företag och experter som kommer att underlätta planeringen och genomförandet av ert bröllop. Dessutom är mässan fylld av exklusiva erbjudanden som bara ges på mässan. Ni kommer alltså att få mer för er budget.

Bröllopsfeber hela året

Du vet väl att du kan nyttja Bröllopsfeber ÅRET RUNT?

 

Har du frågor om mässan, eller någon utställare, är du välkommen att kontakta oss.

Vi ses!

 


Köp biljett!