8-9 februari 2020, Malmömässan

biljet2020_rev2

brollopsfeber_start3

 

Välkommen till Skånes största bröllopsmässa Bröllopsfeber! Passa på att göra detta till en romantisk helg i Malmö.

När du köper biljetter till mässan här på sidan, så får du upp till 50% i rabatt. Vi syns på Bröllopsfeber!

Bröllopsfeber i Malmö! Nu är det återigen dags för Skånes vackra, stora och oerhört populära bröllopsmässa på Malmömässan. Du kommer väl till årets stora bröllopshändelse i februari?

Vi har samlat det mesta och det bästa ur alla branscher, för alla smaker och alla budgetar. Allt för ditt bröllop finns att hitta på Bröllopsfeber.

Sveriges ledande företag och experter

Vi har samlat Sveriges ledande företag och experter i bröllopsbranschen och under två dagar bjuder vi på massor av överraskningar, shower, tävlingar, inspiration och möjlighet till en kontakt mellan dessa företag och alla tusentals brudpar, vänner och bekanta som vallfärdar till Malmö för denna mässa.

DU som besökare

kommer dessa dagar få tips, idéer, inspiration och få möta Sveriges ledande företag i bröllopsbranschen. På ett romantiskt, överskådligt, inspirerande, tidssparande och trevligt sätt träffar ni personerna bakom företagen och produkterna och ni kommer att få många kontakter med företag och experter som kommer att underlätta planeringen och genomförandet av ert bröllop. Dessutom är mässan fylld av exklusiva erbjudanden som bara ges på mässan. Ni kommer alltså att få mer för er budget.

Bröllopsfeber hela året

Du vet väl att du kan nyttja Bröllopsfeber ÅRET RUNT?

Ladda hem vår Bröllopsfeberapplikation till din smartphone. Den finns på både appstore och googleplay. I den får du exklusiva erbjudanden från våra utställare under hela året! Varje dag resten av året lägger utställarna upp erbjudanden som du får direkt i din telefon.

Observera! För att kunna ladda ned applikationen så måste du använda din smartphone på denna sida för att kunna ladda ned applikationen. Bästa är att ladda ned appen från appstore eller GooglePLAY. Den heter bröllopsfeber

Har du frågor om mässan, eller någon utställare, är du välkommen att kontakta oss.

Vi ses!

Drombrollop