http://tavla.brollopsfeber.se/vaelkommna.aspx
Wedding Finance

Erbjudanden och tävlingar på mässan i Malmö

Albrekts Guld Monter:C1:03
Vinn diamantörhängen till bröllopet! Kom till vår monter (B1:05) och tävla! Du får dessutom en rabattkupong med ett fint erbjudande.
Mer information!

20 % rabatt på hela vårt sortiment redan nu !

Anina Brud & Festspecialisten since 1967 Monter:D1.10
Anina Brud & Festspecialisten since 1967 Vill du besöka vår butik innan mässan så uppge kod ” Bröllopsfeber” när du bokar tid, så får du 20% rabatt på ditt köp. Självklart gäller rabatten även när du besöker oss på mässan och gäller även beställningar. Vi har massor av kläder både till bruden, brudgummen och även till gästerna. Lite kan vi ta med till mässan, men det mesta ser du i vår butik i Helsingborg. Välkomna!
Mer information!

Allerum Loftet  Monter:B1.02A
Missa inte vår tävling, besök oss i vår monter. Välkommen!
Mer information!

Bröllopssviten är er!

Bjärsjölagårds Slott Monter:B1:04
Vid bokning av bröllopshelg på slottet får ni, utan extra kostnad, tillbringa er bröllopsnatt i slottssviten. Gäller endast ny bokning under bröllopsmässan. I montern har du även chans att vinna två biljetter till den nya mordgåtan "Dåd i dimma" med trerättersmeny. Varmt välkomna!
Mer information!

Bröllopsfotograf Erbjudande 30% Rabatt!

Bröllopsfotograf Daniel Rix Monter:F1:07
Ni får 30% rabatt på Paketen! Det ingår även ett exklusivt Italienskt wedding Design album i glas, metall eller läder!! (värde 4 500kr) Prisexempel: -Heldags paketet 15h- & Italienskt wedding Design album! (ord.pris 35.995kr) Mäss Pris: 21.995kr Ni har nu även möjligheten att få dessa erbjudande innan mässan! Kontakta mig nu och nämn detta erbjudande så ska Ni få erbjudandet! Ser fram emot att få kontakt med Er. //Daniel Rix www.rixfoto.se
Mer information!

Specialpris på Ballongbåge Hjärta

Den vackra festen Monter:A1:04
Ett stort kärleksfullt hjärta blir en underbar festdekoration på ert bröllop. Nu endast för 195 kr. (ord.pris 295kr) Finns i färgerna Vit/Guld, Röd, Röd/Fuchsia/Rosa och Rosa/Persika/Guld. Storlek: ca 166 x 160 cm monterat.
Mer information!

Disco Co Monter:B1.02A
Missa inte vår tävling, besök oss i vår monter. Välkommen!
Mer information!

TÄVLING- Vinn en JBL Partybox 110

DJ Rille/For-fest.se Monter:F1:10
Tävla om en kraftfull JBL Partybox 110 Bluetooth-högtalare i min monter på Mässan i Malmö! (Värde 4000:-)
Mer information!

På alla våra paket är det nersätta priser!

D.H.P & F.H.P Monter:A1.08
vi har erbjudande på alla våra paket priser. Vi kommer ha en tävling där vinnaren vinner en skräda syd kostym som man får vara med och design själv.
Mer information!

Mässpris

Divine Culture Monter:F.17
Vi bjuder på biljett avgifter.
Mer information!

Spara in 20%

Eddie Love - Wedding planner Monter:D1.01
Kom fram till oss på mässan och så tar vi en dialog och kollar om jag är rätt person till er isåfall kommer ni spara in 20% på priset.
Mer information!

20% rabatt på alla behandlingar samt fria konsultationer

Estetikcentrum Monter:A1.07
Du som bokar din behandling under mässan får 20% rabatt på alla behandlingar. Du får även fria konsultationer hos våra kirurger. Erbjudandet gäller enbart på bokningar som görs under mässan men kan utföras t.o.m. 30 april. Erbjudandet gäller alla behandlingar hos våra hudterepeuter och injektionssköterska men inte på operationer.
Mer information!

Tävling

Forget me not Monter:E1:06
Vi kommer ha en tävling där du följer oss på Instagram, svara på en fråga så har du chansen att vinna en ljusdekoration med dina egna bröllops blommor i.
Mer information!

MÄSSERBJUDANDE!

Fotograf Cecilia Jägenmark Monter:E1.10
BOKA MIG TILL DITT BRÖLLOP OCH FÅ 20% RABATT PÅ ER BOKNING!
Mer information!

10% RABATT PÅ HELDAGSFOTOGRAFERING

Fotograf Fabian B. Kruuse Monter:A1:05
Ta en selfie med Fotograf Fabian B. Kruuse på bröllopsmässan som du bifogar i ditt mail när du gör en datumförfrågan, så får du 10% rabatt på heldagspaketet med foto och film. OBS. Ingen garanti att ert datum är tillgängligt.
Mer information!

Konsultation inför bröllopet

Flowernail Monter:C1.07
Boka en timme bröllopskonsulration på mässan för 395 kr ord pris 795 kr. Väl investerad timme för att få massor med hjälp och idéer inför er fantastiska dag
Mer information!

Var med och tävla om ett par diamantörhängen!

Guldfynd Monter:B1:03
På mässan har du chansen att vinna ett par ljuvliga diamantörhängen till bröllopet! Tävla hos oss i vår monter! Du får också unika mässerbjudanden samt en rabattkupong med 25%* på ett valfritt smycke och 15%* på ringar från Schalins, Flemming Uziel och Sarek. *vissa undantag Vi ses!
Mer information!

Få er teknik billigare!

Gigtec Monter:D1.09
När ni bokat er utrustning på webben så fyller ni i koden "brollopsfeber" så får ni 10% rabatt på er hyra! Givetvis ni kan även ringa oss på 010 33 33 400 och nämna rabattkoden!
Mer information!

Årssmycket 2023

Guldshop/limohelsingborg Monter:A1.12 + Limo
Vi tillverkar årssmycken sedan 2007 smyckena är numrerade och tillverkas i limiterad upplaga pris hänget 398:- inkl kedja önskas även örhänget tillkommer 100:- (199:-)
Mer information!

Hallbergs Guld Monter:F1:02
På mässan har du chans att vara med och tävla om vackra diamantörhängen till bröllopet! Du får också en rabattkupong med ett förmånligt erbjudande!
Mer information!

MÄSSERBJUDANDE

Ivögården Monter:D1.03
Boka ditt bröllop på Ivögården och få ett weekendpaket för 2 pers Värde: 2000:-
Mer information!

10% Rabatt vid köp av brudklänning

Jolie Bridal Monter:E1.04
Vill du besöka oss innan mässan uppge kod ”Bröllopsfeber” så får du 10% rabatt på ditt köp. Ska du besöka mässan boka tid hos oss när du besöker montern så garanterar vi att du får 10% rabatt på beställningen.
Mer information!

Mässerbjudande/Tävling

Kreativa Blomster Monter:E1.03
Boka konsultation hos oss under mässan och få 10% rabatt på hela beställningen. Vi erbjuder dessutom kostnadsfri konsultation om ni bokar in er nu. 22-23 Januari. (ord.pris 350kr) Under mässan tävlar vi också ut möjligheten att vinna er egen brudbukett! Kom förbi och tävla
Mer information!

15 procent vid tidsbokning

Liljeroths Juvelform by PLD Monter:C1.01
De kunder som bokar en tid till konsultation i butik under mässdagarna, erhåller 15 procents rabatt vid beställning av förlovnings- och vigselringar. Bokningarna görs i montern: B1:10 . Vid köp av förlovnings- och/eller vigselringar, till ett värde av 25 000 kronor eller mer, erhåller ni ett par specialdesignade vinglas av Peter Liljeroth (värde 2300 kr). Glasen är handblåsta i Sverige. Missa inte tävlingen i monter B1:10. Första pris: Ett presentkort på 10 000 vid beställning av förlovnings- och vigselringar. Dragning skrer lördag och söndag kl 15.00. PS Går ej att kombinera med andra erbjudande.
Mer information!

20 % rabatt på alla kurer

Lomma Beauty  Monter:C1.08
Kom till oss på mässan så guidar vi dig rätt och du får 20 % rabatt på valfri behandling!
Mer information!

Mässerbjudande

Margretetorps Gästgifvaregård Monter:D1.08
Vid bokning av ert Bröllop i samband med mässan bjuder vi brudparet på övernattning i en av våra mysiga Sviter. Värde från: 2050:-
Mer information!

Erbjudande 20% på NAHÉLIE

Nahélie Monter:F1.14
På bröllopsmässan i Malmö ger vi 20% rabatt på vår parfym. Kärlek, glädje och passion fångas i denna sofistikerade doft, som kan attrahera, förföra och förena det mest värdefulla i livet. En underbar doft att bära eller ge bort som gåva. Välkommen att dofta på parfymen i vår monter F1.14!
Mer information!

Jag erbjuder 20% på bröllopspaket + goodiebag

Fotograf Nadine Stokland Monter:A1.13
Ni som väljer att boka mig på plats får hela 20%!! rabatt på valfritt paket. Dessutom ingår en goodiebag för de första 5 som bokar. Ett värde på över 2 000kr
Mer information!

Erbjudande hos Passiflora

Passiflora AB Monter:A1.06
Förboka 30 min konsultation på bröllopsmässan gratis. Vi erbjuder dropin på plats i mån av tid. Boka in en konsultation och få 10% rabatt på hela blomsterbeställningen om ni bokar in ert bröllop hos oss gäller under 2023 & 2024. Uppge kod bröllopsfeber23. Gå in på @passifloraab på instagram för att vinna två biljetter till utställningen i Malmö 11-12 feb 2023. Kontakta oss redan nu för att säkra en gratis konsultation på mässan. Vi ser framemot att höra ifrån er. Caroline och Josefina med personal
Mer information!

Stämningsfullt flygelskal ingår!

Pianoentertainer Morgan Liljestam Monter:P.1
Bokar du oss på bröllopsmässan i Malmö ingår ett snyggt flygelskal utan extra kostnad i ert valda paket!
Mer information!

Välkommen till Smygehus Havsbads monter och tävla om mysiga spapaket

Smygehus Havsbad Monter:E1:02
Du kan också boka tid för kostnadsfri visning. Lyckönskningar till ert bröllop!
Mer information!

Få en matvagn full med våfflor och milkshakes till ert bröllop!

Sweets on the streets Monter:V.1
Vill ni vara med och vinna ett besök av vår söta vagn till ert bröllop, förlovningsfest eller kanske ett kalas? Kom förbi och tävla om gratis framkörning och våfflor för upp till 50 personer.
Mer information!

20 % på alla behandlingar

Skincare Scandinavia Monter:C1.08
Kom till oss på mässan så guidar vi dig rätt och du får 20 % rabatt på valfri behandling! Varför inte boosta din hud med återfuktning på djupet, förbättra hudens kvalitet och ger den en naturlig lyster? Eller är du ute efter en anti-rynk behandling med hjälp av botox? Vi har flera alternativ för dig. Älska din hud hela livet!
Mer information!

Unikt mässerbjudande!

Tältmästarna Monter:F1:01
Få 15% rabatt på hela ordern om du bokar innan den 15 februari. Varmt välkomna att besöka oss i vår monter på mässan.
Mer information!

20% rabatt på bröllopsfilm!

Videograferna Monter:C1.06
Under mässan erbjuds ni 20% rabatt på både hel- och halvdagspaket. Bonus: I vår monter kan ni även delta i vår tävling.
Mer information!

Vinn 10 000kr i vår monter!

Wedsly Monter:A1:02
Kom förbi vår monter, svara på några enkla frågor och ha chans att vinna 10 000 kr!
Mer information!

VINN DIN BRUDBUKETT

Wilthorn Blomster & Blandat / Wilthorn Weddings  Monter:B1.08
Årets bästa tävling?! Välkommen att hälsa på oss på mässan för att ta ett foto i vår monter där du på valfritt sätt håller i en av våra brudbuketter som vi har med oss på plats. Tagga oss på Instagram och Facebook för att vara med och tävla om en brudbukett som du själv designar (stil, form, färg) till ditt bröllop, går att utnyttja när som helst under 2023 eller 2024, buketten är till ett totalt värde av 1500:- eventuell corsage, tärnbukett eller leveranskostnader tillkommer.
Mer information!


Köp biljett!


Anmäl er till vårt nyhetsbrev!

Här får du exklusiva nyheter, tips, rabatter, utlottningar och erbjudanden först av alla!