Erbjudanden och tävlingar på mässan i Malmö

Albrekts Guld Monter:B1:05
Vinn diamantörhängen till bröllopet! Kom till vår monter (B1:05) och tävla! Du får dessutom en rabattkupong med ett fint erbjudande.
Mer information!

Vinn en kärleksfotografering.

Agnes Orre Monter:C2.05
AO Fotograf - Bröllopsfotograf Monter:C2:05 Kom förbi min monter C2:05 och tävla i utlottning om en kärleksfotografering & missa inte 15% rabatt på bokningen om ni bokar mer än 3 timmars paketet på mässan. Vi ses!
Mer information!

Bröllopssviten är er!

Bjärsjölagårds Slott Monter:B1.04
Vid bokning av bröllopshelg på slottet får ni, utan extra kostnad, tillbringa er bröllopsnatt i slottssviten. Gäller endast ny bokning under bröllopsmässan. I montern har du även chans att vinna två biljetter till den nya mordgåtan "Röda änkans hemlighet" med trerättersmeny. Varmt välkomna!
Mer information!

Besök vår monter och ta del av vårt erbjudande!

Bröllopsbruket Monter:C4:10
Besök vår inspirerande monter och erhåll ett fint erbjudande!
Mer information!

Bröllopsfotograf Erbjudande 30% rabatt! Oslagbart

Bröllopsfotograf Daniel Rix Monter:C3:00
Ni får 30% rabatt på Paketen! Det ingår även ett exklusivt Italienskt wedding Design album! (värde 4 500kr) Prisexempel: -Heldags paketet 15h- & Italienskt wedding Design album! (ord.pris 35.995kr) Mäss Pris: 21.995kr Ni har nu även möjligheten att få dessa erbjudande innan mässan! Kontakta mig nu och nämn detta erbjudande så ska Ni få erbjudandet! Ser fram emot att få kontakt med Er. //Daniel Rix www.rixfoto.se
Mer information!

Psssst! Kika Här och ta del av ett spännande erbjudande!

Cakes Of Mine Monter:A2:11
Kom och se våra vackra skapelser och se vem vi är! Passa på och provsmaka våra läckerheter och boka in en alldeles egen provsmakning och konsultation inför Er stora dag! Gör detta under mässan så BJUDER vi på leveransen (inom 5 mil) värde minst 700:-! Skynda då vi snabbt blir fullbokade! Välkomna!
Mer information!

15% rabatt hos Calligraphen + TÄVLING med fina priser

Calligraphen Monter:C1:05
Vi på Calligraphen älskar att göra våra kunder nöjda! Som tack för att du besöker oss på mässan så ger vi dig 15% rabatt på hela din order (ex. frakt). Kom och hämta ditt erbjudande i Calligraphens monter. Glöm inte att deltaga i vår TÄVLING med fina priser. Vi ses!
Mer information!

Disco Co Monter:C4:11
Missa inte vår tävling, besök oss i vår monter. Välkommen!
Mer information!

10% PÅ BRÖLLOPSPAKET & TÄVLING

Dj Håkan W/Winqvist Bröllop & Event  Monter:C1:01A
Boka Dj och bröllopspaket under Bröllopsfeber i Malmö och Februari ut. Vi ger alla brudpar 10% i kärleksavdrag under den bröllopsfebriga månaden 1-29 Februari. Ni är även varmt välkomna att tävla om ett bröllopspaket i min monter (värde ca. 7000:-)
Mer information!

Spara in 20%

Eddie Love - Wedding planner Monter:A2.05
Kom fram till oss på mässan och så tar vi en dialog och kollar om jag är rätt person till er isåfall kommer ni spara in 20% på priset.
Mer information!

Goodiebag och tävling med fina priser!

Erikshjälpen Monter:C2.02
Vi delar ut goodiebag så långt lagret räcker samt arrangerar en tävling i montern. Första pris är ett presentkort värde 500kr. Hjärtligt välkomna!
Mer information!

Exklusiva mässpriser på hela instax-sortimentet!

instax - Fujifilm  Monter:C1:02
Kom och besök oss i vår monter och ta del av våra exklusiva mässpriser på instax-sortimentet.
Mer information!

Tävling

Forget me not Monter:B1:13
Vi kommer ha en tävling där du följer oss på Instagram, svara på en fråga så har du chansen att vinna en ljusdekoration med dina egna bröllops blommor i.
Mer information!

10% RABATT PÅ HELDAGSFOTOGRAFERING

Fotograf Fabian B. Kruuse Monter:C1:04B
Ta en selfie med Fotograf Fabian B. Kruuse på bröllopsmässan som du bifogar i ditt mail när du gör en datumförfrågan, så får du 10% rabatt på heldagspaketet med foto och film. OBS. Ingen garanti att ert datum är tillgängligt.
Mer information!

Var med och tävla om ett par diamantörhängen!

Guldfynd Monter:B1:02
På mässan har du chansen att vinna ett par ljuvliga diamantörhängen till bröllopet! Tävla hos oss i vår monter! Du får också en rabattkupong med 25%* på ett valfritt smycke och 15%* på ringar från Schalins, Flemming Uziel och Sarek. *vissa undantag Vi ses!
Mer information!

Gratis förstoring!

@ Graphiken AB Monter:A2:10
Kom till vår monter och hämta presentcheck på en gratis förstoring i storlek 30x40 cm.
Mer information!

Få er teknik billigare!

Gigtec Monter:C1.15
När ni bokat er utrustning på webben så fyller ni i koden "brollopsfeber" så får ni 10% rabatt på er hyra! Givetvis ni kan även ringa oss på 010 33 33 400 och nämna rabattkoden!
Mer information!

Hallbergs Guld Monter:B3:03
På mässan har du chans att vara med och tävla om vackra diamantörhängen till bröllopet! Du får också en rabattkupong med ett förmånligt erbjudande!
Mer information!

Tävling och mässerbjudanden

J.A. Weddings Monter:C3.03
Under mässhelgen har vi flera förmånliga erbjudanden och en tävling. Kom förbi vår monter för att ta del av våra erbjudanden och vara med och tävla.
Mer information!

Mässerbjudande/Tävling

Kreativa Blomster Monter:C4.29
Boka konsultation hos oss under mässan och få 10% rabatt på hela beställningen. Vi erbjuder dessutom kostnadsfri konsultation om ni bokar in er nu. 22-23 Januari. (ord.pris 350kr) Under mässan tävlar vi också ut möjligheten att vinna er egen brudbukett! Kom förbi och tävla
Mer information!

20% rabatt på fotografering!

Kappelphoto Monter:B1:06
Under mässan erbjuds ni 20% rabatt på alla bröllopspaket: * 9 timmars fotografering * 12 timmars fotografering * 2 dagars fotografering * 3 dagars fotografering Varmt välkomna till mig för mer information! //Sofi Kappel, fotograf
Mer information!

15 procent vid tidsbokning

Peter Liljeroths Juvelform  Monter:B1:10
De kunder som bokar en tid till konsultation i butik under mässdagarna, erhåller 15 procents rabatt vid beställning av förlovnings- och vigselringar. Bokningarna görs i montern: B1:10 . Vid köp av förlovnings- och/eller vigselringar, till ett värde av 25 000 kronor eller mer, erhåller ni ett par specialdesignade vinglas av Peter Liljeroth (värde 2300 kr). Glasen är handblåsta i Sverige. Missa inte tävlingen i monter B1:10. Första pris: Ett presentkort på 10 000 vid beställning av förlovnings- och vigselringar. Dragning skrer lördag och söndag kl 15.00. PS Går ej att kombinera med andra erbjudande.
Mer information!

VINN ett presentkort på 1000kr!

Lotta Jewellery Monter:C4:32
Välkomna till oss! Var med i utlottning av ett presentkort på ett värde utav 1000kr! Det kan användas i vår butik Lotta Jewellery på Hamngatan i Malmö eller på www.lottajewellery.com Kom förbi vår monter C4:14 och skriv ner din mailadress. Vinnaren utlyses på Alla Hjärtans Dag - den 14e feb. Länge leve kärleken Lotta Jewellery
Mer information!

Made By P Monter:C4:06
10 % på ditt köp på mässan eller på din beställning!
Mer information!

Välkommen till Smygehus Havsbads monter och tävla om mysiga spapaket

Smygehus Havsbad Monter:A2:10
Du kan också boka tid för kostnadsfri visning. Lyckönskningar till ert bröllop!
Mer information!

1500 kr rabatt per person

Sydafrikaresor och Söderhavsresor Monter:C6:01
1500 kr rabatt/person när ni bokar en bröllopsresa till Söderhavsresors eller Sydafrikaresors destinationer.
Mer information!

Unikt mässerbjudande!

Tältmästarna Monter:B1.04A
Få 15% rabatt på hela ordern om du bokar innan den 15 februari. Varmt välkomna att besöka oss i vår monter på mässan.
Mer information!

Boka tid för provning och få en present från Lily and Rose!

Wedding Store Monter:C2:03
Besök vår monter på Bröllopsfeber i Malmö och ta del av årets bästa erbjudande!
Mer information!

Wedsly Gold + Bröllopsfeber + Wedbox = 500 kr

Wedsly Monter:A1:02
När ni köper två biljetter till Bröllopsfeber för 500 kr får ni också Wedsly Gold (värde 799 kr) samt fotoappen Wedbox Premium (värde 500 kr). (Totalt värde 1900 kr)
Mer information!

Wedsly Gold + Bröllopsfeber + Wedbox = 500 kr

Wedbox Monter:A1:02
När ni köper två biljetter till Bröllopsfeber för 500 kr får ni också Wedsly Gold (värde 799 kr) samt fotoappen Wedbox Premium (värde 500 kr). (Totalt värde 1900 kr).
Mer information!Anmäl er till vårt nyhetsbrev!

Här får du exklusiva nyheter, tips, rabatter, utlottningar och erbjudanden först av alla!