Mässerbjudanden

Bläddra bland fantastiska erbjudanden på våra mässor nedan:

Stockholm

25% RABATT och MER!

Abiosè - Sveriges Pionjär Bröllopskonstnär Monter:A3:03
25% RABATT på alla bokningar! 5% EXTRA RABATT om Ni delar en bild på min monter med #abioserocks #bröllopskonstnär Upp till ​100 Gästporträtter! Mer information på: http://www.abiose.rocks/sverige.html Se till att ni deltar i tävlingen! ☺️
Mer information!

Albrekts Guld Monter:A3:14C
Vinn diamantörhängen till bröllopet! Kom till vår monter (A3:14C) och tävla. Du får dessutom en rabattkupong med ett fint erbjudande.
Mer information!

Mässerbjudande !

Anina Brud & Festspecialisten Monter:A2:16
Mässerbjudande ! 15 % rabatt på samtliga klänningar och kostymer. Gäller endast tom 31 mars 2019
Mer information!

Träffa oss innan ni bestämmer er!

Any Moment Production / Captured by Annie Monter:A4:06B
Foto och film är en tjänst där personlighet och personkemi spelar stor roll. Prata med oss på mässan och få en kod, som ger dig 1 (!) extra timme fotograferingstid/filmtid om du sedan väljer att boka oss. För oss är den personliga kontakten och er upplevelse viktigast!
Mer information!

Mässerbjudande !

Anina Brud & Festspecialisten - Herr Monter:A2:16
Mässerbjudande ! 15 % rabatt på samtliga klänningar och kostymer. Gäller endast tom 31 mars 2019
Mer information!

Vinterbröllop

Bergendal Fest & Bröllop Monter:A1:02
BJUD IN TILL VINTERBRÖLLOP, SÅ BJUDER VI PÅ HOTELLFRUKOST! Gnistrande dagar och djupt mörker. Vintern kan bjuda på vackra kontraster. Och det är en härlig årstid att ställa till med vintrig bröllopsfest. Till er som vill bjuda in till värme, ljus och glädje när året är som allra mörkast har vi ett erbjudande: Om ni bjuder på bröllopsmiddag, bjuder vi samtliga gäster på hotellfrukost dagen efter. Gäller bröllop under november, januari, februari och mars månad. I priset ingår trerätters middagsmeny, kaffe, vacker dukning, blomsterdekorationer med säsongens blommor och hotellfrukost dagen efter för alla gäster som åt hos oss under er bröllopsmiddag. Kostnad för dryck och lokalhyra tillkommer.
Mer information!

Det ska vi fira!

Birka Cruises Monter:A2:17
Födelsedag, förlovning, bröllop, för att hela familjen är samlad, solen skiner eller för att pigga upp oss under den mörkare årstiden. Eller bara för att det är onsdag. Det finns alltid anledning att fira! Vi ordnar allt från stora middagar till möhippa och bröllop. Det enda du behöver göra är att fira och ha roligt tillsammans med nära och kära. Hos oss är alla samlade, med boendet runt knuten. Här finns spa och taxfreeshopping. Och som en extra bonus bjuder vi på dans och underhållning. Privat mingel eller festvåning? Vi ordnar det mesta! Ring oss på 08-702 72 00 eller mejla oss, så skräddarsyr vi ett paket som passar just dig. Erbjudande! Fira-paket Från 549:-/pers (sön-tors), 639:-/pers (fre-lör) Vid bokning av minst 10 personer I priset ingår Del i 2-bäddshytt Cabin Standard 3-rätters kryssningsmeny Frukost Ett glas mousserande vin
Mer information!

10 000 SEK att använda när du bokar Hela Hotellet

Blommenhof Hotell Monter:A3:08A
Du får 10 000:- att använda när du bokar Hela Hotellet, att använda till att förgylla med det lilla extra eller att dra av på slutpriset som en rabatt. Gäller vid bokning fram till sista mars 2020 och när bokningsavgiften är betald.
Mer information!

Passa på att ta del av Buketteriet's mässerbjudande!

Buketteriet Monter:A2:01
Passa på med mässerbjudandet hos Buketteriet! Alla corsagenålar ingår á 150kr per person! Se till att uppge: BRÖLLOPSFEBER om du beställer innan mässan
Mer information!

10% rabatt på valfri brudklänning

Bröllopsbruket Monter:A1:12
Besök vår inspirerande monter och erhåll av voucher som ger dig 10% rabatt på valfri brudklänning i något av våra showrooms. I samband med ditt köp i vårt showroom bjuder vi dig dessutom på en goodie-bag.
Mer information!

Boka med oss på Bröllopsresebyrån och få exklusiva Urbanista hörlurar!

Bröllopsresebyrån Monter:A1:06
Låt oss arrangera ert bröllop utomlands eller varför inte smekmånad? Boka innan 30 april 2019 och få två par trådlösa hörlurar från Urbanista till ett värde av 3 500 SEK!
Mer information!

Boka på mässan - få 500 kr i rabatt

Blomvägg.se Monter:A3:05
Få 500 kr i rabatt på blomväggen när du bokar den direkt på mässan!
Mer information!

Vinterbröllop eller en fredag

Cedergrenska Tornet Monter:A1:04
Boka ett vinterbröllop så bjuder vi på en extra timmes att dansa på natten. Värde 2 000 kr Gäller under perioden jan-april/okt-nov Boka ett bröllop en fredag så bjuder på bröllopstårtan. Värde ca 3 500 kr Minimum 50 personer
Mer information!

Vinn ett exklusivt diamantsmycke!

Cravingfor Monter:A2:34
Vid köp av en förlovnings-/vigselring värde 20 000 kr bjuder vi på en eternityring i 18 karat guld med diamanter, värde 6995kr. Kunder som gör en beställning på en vigsel-/förlovningsring erbjuds fri gravering. Dessutom en exklusiv rabatt på 15% på våra övriga smycken när du beställer vigsel/förlovningsring.
Mer information!

Tävla i vår monter

Hasselbacken, Cirkus och Pop House Monter:A3:42
Kom till oss i vår monter så har ni chans att vinna fina priser från Hasselbacken och ABBA the museum!
Mer information!

Claudia Bessa Photography Monter:A1:24
200 free 10x15cm prints in a wooden box.
Mer information!

Gåva: 250kr rabatt på Hår & Makeup

Dashl - Book the Look Monter:A2:38
Välkommen till vår monter och få 250kr rabatt om du bokar Hår & Makeup till ditt Bröllop på Dashl.se
Mer information!

Fotobås till bröllopsfesten? Unikt mässerbjudande!

Eventomatic Monter:A2:31B
Besök vår monter och ta del av reducerade priser och exklusiva mässerbjudanden. Boka direkt på plats för bästa möjliga pris till ert bröllop.
Mer information!

TÄVLING & UNIKT MÄSSERBJUDANDE

ES Wedding- Bröllopsfotograf Monter:A1:06C
Kom förbi monter A1:06C och tävla om en kärleksfotografering (värde 3200 kr) Missa inte 10 % rabatt på mina silver- guld- och diamant- paket. Boka inom tre veckor från mässan för att ta del av erbjudandet. Vi ses på mässan!
Mer information!

TÄVLING: Vinn din drömnatt i svit hos oss!

Ekerum Golf & Resort Monter:A2:09
Vinn en natt hos oss på Ekerum Resort Öland. Boende i svit inklusive frukost & champagne.
Mer information!

Rabatt på ordinarie priser för besökande kunder på bröllopsmässan!

Fina Sånger - till ditt bröllop! Monter:A1:09A
Välkommen till Fina Sånger! Besökande på mässan får rabatt på ordinarie priser. Jag kommer också finnas tillgänglig att svara på frågor hur det går till kring ceremonin, låtval m.m och kommer även sjunga live. På min hemsida kan du lyssna redan nu www.finasanger.se Ser fram emot att ses! Fina Sånger- Stämningsfull sång till ditt bröllop!
Mer information!

500:- i rabatt på Photo Booth

Forever Factory (fd Bröllopsfotomaten) Monter:A2:26
Gör er bokningsförfrågan via vår hemsida under mässhelgen och ni får 500:- rabatt på helghyra av vår Fotoautomat. Ange kod MASSA500 i meddelandefältet.
Mer information!

Tävling

Forget me not Monter:A1:03
Vi kommer ha en tävling där du följer oss på Instagram, svara på en fråga så har du chansen att vinna en ljus lykta med dina egna bröllops blommor i.
Mer information!

Mässerbjudande på bröllop 2020 samt tävla om kärleksfotografering!

Fotograf Lisa-Marie Chandler Monter:A3:18
Kom förbi min monter A3:18 och vinn en kärleks- eller familjefotografering. Bokar ni in mitt 8 eller 12-timmarspaket inom 3 veckor efter mässan får ni 10% på totalsumman samt att jag bjuder jag på en provfotografering.
Mer information!

Utlottning! Vinn en loveshoot & missa inte rabatt erbjudandet på bröllopsfoto!

Fotograf Malin Norlen Monter:A2:01C
Vinn en loveshoot! Kom förbi monter A2:01C så får ni veta mera hur ni registrerar er för att vara med och vinna en utlottning av en parfotografering/loveshoot till ett värde av 2.100kr Missa inte rabatten på 10% på mitt heldagspaket Platina-bröllopsfoto, bokar ni heldag inom 2v efter mässan får ni 10% rabatt till ett värde av minst 3150kr.
Mer information!

Tävling! Vinn en kärleksfotografering

Fotograf Maria Wideman Monter:A2:00
Kom förbi montern och tävla om en kärleksfotografering till ett värde av 3 000 kr.
Mer information!

Vinn er bröllopslokal!

Frans August Monter:A3:28
Vinn er exklusiva festlokal från oss på Frans August för upp till 200 personer! För mer information hur just ni kan bli de lyckliga vinnarna så håll utkik på Frans August sociala medier och här på sidan. Stort lycka till!
Mer information!

Fredriksborgs 1700-tals fästning samt limousine – Kostnadsfritt !

Fredriksborg Hotel Monter:A3:01
1735 var det Europas starkaste fästning. Idag kanske Stockholms mest unika lokal - fantastisk för bröllopsfest och dans. 7 meters takhöjd med god akustik. (Värde 5.000-10.000 kr.) Gäller bröllopsarrangemang > 50 personer med erlagd bokningsavgift senast 15 mars 2020 för bröllop mellan 1maj och 30sep 2020. Bröllop övriga månader? Då erbjuder vi istället hotellet eller vårt vackra uppvärmda orangeri för middag och fest. (Värde 2.000 kr) För upp till max 45 personer. Vi har en egen vit limousine och bjuder på transporten om ni vill och kommer landvägen. Rabatt ges för för 2-dagars arrangemang för den som vill samla de närmaste redan kvällen innan.
Mer information!

Exklusiva mässpriser på hela instax-sortimentet!

instax - Fujifilm Monter:A3:12+A3:13
Kom och besök oss i vår monter och ta del av våra exklusiva mässpriser på hela instax-sortimentet.
Mer information!

Var med och tävla om ett par diamantörhängen!

Guldfynd Monter:A2:11
På mässan har du chansen att vinna ett par ljuvliga diamantörhängen till bröllopet! Tävla hos oss i vår monter! Du får också en rabattkupong med 25%* på ett valfritt smycke och 15%* på ringar från Schalins, Flemming Uziel och Sarek. *vissa undantag Vi ses!
Mer information!

Bjuder på Bröllopssvit

Haga Forum Monter:A3:47
Om vårt möte på mässan leder till bokning bjuder vi brudparet på bröllopssviten på ett hotell mitt i Stockholm!
Mer information!

Hallbergs Guld Monter:A3:38
På mässan har du chans att vara med och tävla om ett vackra diamantörhängen till bröllopet! Du får också en rabattkupong med ett förmånligt erbjudande!
Mer information!

Vinn ditt favoritbestick

HardangerBestikk Monter:A2:20
Tävling: Vinn ditt favoritbestick! Kom in till vår monter och välj den bestick design du tycker bäst om. Då kan du bli en av de fyra lyckliga vinnarna till en hel uppsättning bestick!
Mer information!

Boka kosnadsfri konsultation med Guldsmedsmästare

Jewellery by Jenny Monter:A3:17
Under mässan erbjuder vi besökarna att boka en kostnadsfri konsultation hos oss (värde 1.500 kr) med Guldsmedsmästare Jenny Fors Gentele. Under besöket på 1-2 timmar går vi igenom era önskemål samt ritar upp förslag i CAD som ni kan ta med Er hem tillsammans med offert.
Mer information!

Vinn er bröllopsfotograf! Tävla om ett halvdagspaket under mässan!

Fotograf Kajsa Stina Romin Monter:A2:35
Under mässan kommer ni på ett spännande sätt kunna delta i en tävling där ni kan vinna ett helt paket på 6 timmars fotografering till ert bröllop! Hur ni deltar presenteras under mässveckan, håll utkik på www.kajsastinaromin.com/blogg
Mer information!

Vi bjuder på vickningen!

Lidö Värdshus Monter:A4:09B
Vid bokning med genomförande under 2019 bjuder vi på Wienerkorv med tillbehör som vickning under bröllopsfesten!
Mer information!

20% rabatt! Föreviga er dag med Foto&Film!

Locksen Visuals Monter:A3:02
Under mässan kör vi rabatterade priser på våra 3 olika start-paket. Foto - 10% Rabatt! Film - 10% Rabatt! Foto&Film - 20% Rabatt! Kom in och prata med oss på mässan så skräddarsyr vi ihop det bästa paketet för att föreviga just er bröllopsdag på det absolut bästa sättet. /Niclas & Vesa
Mer information!

Vid köp av Cigarrer få Exclusive Piké

Los Caleros exklusiva Cigarrer Monter:A2:08
1: Vid köp av en låda Los Caleros Cigarrer erhåller du en piké tröja från Los Caleros till ett värde av 1200kr. 2: Vid köp av två cigarrer erhåller du en tredje cigarr gratis.
Mer information!

Boka dina bröllopsblommor

Melody Flowers Monter:A3:06
*BRÖLLOP 2020* Boka din order innan 2020-04-01 och få 10% rabatt på din order! (Ange kod BFMelody10). *BRÖLLOP 2020* Boka din order för minst 15.000kr och få 1.000kr rabatt på din bröllopsorder. (Giltig under hela 2020. Ange kod BFMelody15). *BRÖLLOP 2021* Boka en brudkonsultation med oss under 2020 och få 10% rabatt på brudordern vid bokning i samband med konsultationen. (Uppge kod BFMelody21).
Mer information!

Lev livet! Utan glasögon och linser.

Memira Monter:A4:09A
Du som besöker vår monter under Bröllopsmässan erbjuds tid för en helt kostnadsfri gratis undersökning (värde 450:-) där vi tar reda på om en synkorrigerande laserbehandling eller linsbyte skulle kunna vara en lösning för just dig. Undersökningen görs på någon av våra 22 kliniker i Sverige. Du kan även boka in din undersökning på valfri klinik redan nu om du anger event ID 21408 när du fyller i webformuläret https://www.memira.se/eventbokning/. Vi ser fram emot att träffa dig.
Mer information!

Create your story with us...

Michael O´Dwyer Goldsmith Monter:A2:24
We invite you to visit us for a consultation during January, February or March and receive a 10% discount when ordering before March 31st. Order your engagement and or wedding rings from us and receive free engraving in all rings. We will also include a free polish and cleaning service for your rings before your wedding day (if engagement rings purchased) or within 24 months of purchase.
Mer information!

Egen bröllopshemsida och matchande kort och trycksaker - 20% rabatt

Min Bröllopssajt – BRÖLLOPSHEMSIDA & MATCHANDE KORT OCH TRYCKSAKER  Monter:A3:00
MÄSSERBJUDANDE! Skapa en egen hemsida till bröllopet med allt ni vill berätta och allt era bröllopsgäster behöver veta. Att skapa ett konto på Min Bröllopssajt är kostnadsfritt. Uppgradera till valfritt paket eller köp valfri tilläggstjänst med 20% rabatt. Med kort och andra trycksaker med samma design som er hemsida får ni ett helt designprogram till ert bröllop. Ange koden --- bröllopsfeber2020 --- i kassan så får ni 20% rabatt på valfritt paket/tilläggstjänst och trycksaksbeställning. Välkommen till Min Bröllopssajt!
Mer information!

Få 10% på våra bröllopspaket!

Moments By Jenny & Isa Mathessis Photography Monter:A3:15
Boka in någon av oss inom 4 veckor efter mässan få 10% rabatt på alla våra paket. Moments By Jenny - 5h, 8h & 10h Isa Mathessis - 3h, 5h & 9h Bokar du in ett kommande bröllopsmöte med en av oss under mässan får ni en GOODIEBAG med massor av smått & gott i!
Mer information!

Minnesverk Monter:A4:10
Kom förbi min monter, A4:10! Om ni bokar mig på mässan eller inom 2 veckor efter mässan bjuder jag på en 30x45 cm fine art-print av er favoritbild från ert bröllop.
Mer information!

Mässerbjudande

Matildas Fest AB Monter:A4:08
Massor med hårtillbehör och väskor till mässpris.
Mer information!

One Perfect Songs MÄSSERBJUDANDE

One Perfect Song Monter:A2:40
10% rabatt vid beställning av en personlig bröllopslåt. Ange rabattkod: feber10 Beställ på oneperfectsong.se
Mer information!

Kärleksrabatt 10%

Party Stockholm - Hyr DJ & Musiker Monter:A1:00
Erbjudande 10% kärleksrabatt. Ange kod: BRÖLLOPSFEBER
Mer information!

Få en kostnadsfri visning av 9 festlokaler

Romantic Sweden Monter:A3:15C
I vår tar vi er som är ute efter den perfekta platsen för er stora dag på en runtur bland fantastiska festlokaler intill vattnet den 10 maj. Under dagen bjuder vi på lunch, bubbel och tilltugg. Dagen är helt kostnadsfri! Boka er plats redan nu! OBS! Begränsat antal platser. Läs mer om våra fantastiska festlokaler på www.romanticsweden.se
Mer information!

Festvåning/Skönhet

Restaurang & Festvåning Mynchen/ Skönhet By.blesa Monter:A4:07
Restaurang Mynchen kommer ha tävling där man kan vinna gratis bröllopskoordination med 5 möten, Samt bokar man lokalen så bjuder Mynchen på bröllopsdekoren värde 16 850kr. By.blesa kommer bjuda en brud gratis brudsminkning samt massor av annat som bruden kommer ha nytta av.
Mer information!

10% på danslektioner

Sinclairs Dansskola Monter:A3:04
Välkommen till vår monter och ta del av vårt erbjudande med 10% rabatt på dina danslektioner inför bröllopet
Mer information!

Förboka och Vinn er Bröllopsvideo 20% rabatt

SitoCAM Video/Foto Monter:A1:06B
Om ni förbokar er Bröllopsvideo på mässan i Stockholm får ni 20% rabatt på alla Bröllopsvideo paket utom Basbaketet. Ni har även chans att vinna er Bröllopsvideo vid förbokning på mässan
Mer information!

Bjuder på Bröllopssvit

Skansen Restauranger Monter:A3:47
Om vårt möte på mässan slutar i bokning bjuder vi brudparet på bröllopssviten på Hotell Riddargatan 12 mitt i Stockholm! Hjärtligt välkomna till Skansens Restauranger!
Mer information!

Afternoon tea eller söndagsbrunch i slottet

Sturehovs Slott ett fantastiskt 1700-tals slott.  Monter:A3:19B
Kom och upplev den magiska miljön i slottet. Lördagar 13.00 har vi en spännande guidad visning med afternoon te avnjutes i de vackra salongerna. Söndagar kan ni inta brunch 13.00 med en liten visning vid 15.00 bokas på slottet@sturehov.se
Mer information!

1500 kr mässrabatt

Sydafrikaresor Monter:A1:08B
1500 kr rabatt/person när ni bokar en bröllopsresa till Söderhavsresors eller Sydafrikaresors destinationer.
Mer information!

VINN EN FILMSESSION VÄRDE 9.900 kr

Simon Kallin Films Monter:A3:20
Kom förbi min monter och tävla om att vinna en filmsession på 2 timmar värde 9.900 kr. Kan användas till t.ex. Save the Date kort, före bröllopet eller efter bröllopet m.m.
Mer information!

10% rabatt (använd kod!)

The Craving Solution Monter:A4:16
Alla brudpar får 10% rabatt på HELA sin beställning om de anger koden som delas ut på mässan.
Mer information!

Mässerbjudanden

Wedding Bells by Little Fairies Monter:A2:01BA
Många fina erbjudanden utlovas på mässan. Välkommen till vår monter!
Mer information!

WBM Team erbjudande: Bröllopsdagskoordination, styling & fotograf för 25.500 SEK

Wedding by Moalee Monter:A3:23
Bröllopskoordinator från WBM Teamet är med er på bröllopsdagen som ett stöd och ser till att planeringen flyter på som den ska. Ni kan slappna av och njuta av varandra, umgås med släkt och vänner, dansa och ha kul. Ni slipper oroa er för oförutsedda händelser, dem tar vi hand om på bästa sätt. Några exempel på vad vi kan hjälpa er med på bröllopsdagen kan vara att ta emot beställningar och leverans av blommor, dekorera kyrkan/lokalen, hantera akuta situationer som kan uppstå t.ex. sprucken klänning och mycket mer. Utöver det får ni även en etablerad bröllops fotograf med på dagen
Mer information!

15% rabatt under mässdagrna!

WeddingCastle Monter:A1:18
15% rabatt under mässdagarna på alla varor till ordinarie pris och beställning
Mer information!

Wedding House Stockholm Monter:A3:48
15% rabatt under mässdagarna! 15% rabatt under mässdagarna på alla brudklänningar till ordinarie pris och beställning.
Mer information!

Vinn 20 000 kr presentcheck för en bröllopsfilm av oss.

Wild flower Wedding stories Monter:A1:05
TÄVLING i montern Vinn ett presentkort på 4000kr Svara på några frågor om oss och "our work" . 2 st vinner presentkort att använda vid bokning för bröllop 2020 och 2021. ERBJUDANDE Bokar du in ditt bröllop inom 14 dagar efter mässan så får du 10 % rabatt på alla våra paket.
Mer information!

Vinn din Brudbukett!

Östergårds Mat Fest & Möten Monter:A3:14B
På mässan har du chansen att vinna din brudbukett. Tävla hos oss i vår monter. Varmt välkommen till Östergårds!
Mer information!

Malmö

Albrekts Guld Monter:B1:05
Vinn diamantörhängen till bröllopet! Kom till vår monter (B1:05) och tävla! Du får dessutom en rabattkupong med ett fint erbjudande.
Mer information!

Mässerbjudande !

Anina Brud & Festspecialisten Monter:C3:03
Mässerbjudande ! 15 % rabatt på samtliga klänningar och kostymer. Gäller endast tom 31 mars 2019
Mer information!

25% RABATT och MER!

Abiosè - Sveriges Pionjär Bröllopskonstnär Monter:C2:04
25% RABATT på alla bokningar! 5% EXTRA RABATT om Ni delar en bild på min monter med #abioserocks #bröllopskonstnär Upp till ​100 Gästporträtter! Mer information på: http://www.abiose.rocks/sverige.html Se till att ni deltar i tävlingen! ☺️
Mer information!

Bröllopserbjudande

Aina Earth Candle Company Monter:C6:05
När ni beställer ljus för 2.029 sek upptill 4.058 sek erbjuds ni en rabatt på 1.015 sek För beställning av ljus för 4.068 sek och över erbjuds ni en rabatt på 1.522 sek. Erbjudandet gäller ej värmeljus.
Mer information!

Mässerbjudande !

Anina Brud & Festspecialisten - Herr Monter:C3:03
Mässerbjudande ! 15 % rabatt på samtliga klänningar och kostymer. Gäller endast tom 31 mars 2019
Mer information!

Bröllopssviten är er!

Bjärsjölagårds Slott Monter:B1:01A
Vid bokning av bröllop direkt under mässan får ni, utan extra kostnad, tillbringa er bröllopsnatt i slottssviten. Unikt erbjudande vid uthyrning av den rustika stenlogen vid bokning under mässan. I montern har du även chans att vinna två biljetter till slottets nya mordgåta "Ett sista glas champagne" med trerättersmeny. Varmt välkomna!
Mer information!

Tävla i Diamantjakten och få en gratis tidning i vår monter!

Bröllopsmagasinet Monter:C2:02A
Missa inte att komma förbi vår monter och tävla i Diamantjakten! Diamantjakten är en tävling Bröllopsmagasinet gör tillsammans med några av Sveriges skickligaste guldsmeder och den ger DIG möjlighet att faktiskt vinna en egendesignad ring. Vi kommer även att dela ut vårt alldeles nytryckta magasin gratis till er!
Mer information!

10% rabatt på valfri brudklänning

Bröllopsbruket Monter:C4:10
Besök vår inspirerande monter och erhåll av voucher som ger dig 10% rabatt på valfri brudklänning i något av våra showrooms. I samband med ditt köp i vårt showroom bjuder vi dig dessutom på en goodie-bag.
Mer information!

Vinn en bröllopsfotografering

Boudoir & Bröllopsfotograf Jane Svensson - Photo by Jane Monter:C1:01B
Ni tävlar om 1,5 timmes fotografering av bröllopsporträtt. I priset ingår det en fin linnebox med 10 st fine art printar.
Mer information!

Psssst! Kika Här och ta del av ett spännande erbjudande!

Cakes Of Mine Monter:A2:11
Kom och se våra vackra skapelser och se vem vi är! Passa på och provsmaka våra läckerheter och boka in en alldeles egen provsmakning och konsultation inför Er stora dag! Gör detta under mässan så BJUDER vi på leveransen (inom 5 mil) värde minst 700:-! Skynda då vi snabbt blir fullbokade! Välkomna!
Mer information!

Vi bjuder på DJ-kostnaden!

Casino Cosmopol Malmö Monter:C6:03
Boka ditt bröllop hos Casino Cosmopol Malmö under 2020, för minst 50 personer, så bjuder vi på DJ till dansen! (värde 5000 kr)
Mer information!

Caterevent Falsterbo Monter:D1:00B
Kom till vår monter på Bröllopsfeber i Malmö så bjuder vi ner er till lunch på Restaurang Strandbaden i Falsterbo. Passa på att kolla in vår fina lokal och få en känsla av vår fantastiska mat.
Mer information!

10% PÅ BRÖLLOPSPAKET & TÄVLING

Dj Håkan W/Winqvist Bröllop & Event  Monter:C1:01A
Boka Dj och bröllopspaket under Bröllopsfeber i Malmö och Februari ut. Vi ger alla brudpar 10% i kärleksavdrag under den bröllopsfebriga månaden 1-29 Februari. Ni är även varmt välkomna att tävla om ett bröllopspaket i min monter (värde 6500:-)
Mer information!

500:- i rabatt på Photo Booth

Forever Factory (fd Bröllopsfotomaten) Monter:C1:04
Gör er bokningsförfrågan via vår hemsida under mässhelgen och ni får 500:- rabatt på helghyra av vår Fotoautomat. Ange kod MASSA500 i meddelandefältet.
Mer information!

Exklusiva mässpriser på hela instax-sortimentet!

instax - Fujifilm  Monter:C1:02
Kom och besök oss i vår monter och ta del av våra exklusiva mässpriser på hela instax-sortimentet.
Mer information!

Vad sägs som en Mässrabatt på -13.800Kr !!!

Bröllopsfotograf Daniel Rix Monter:C3:00
Mässrabatt på -13.800Kr !!! Mässrabatten inkluderas ett Exklusivt Italienskt Design Wedding album värde 6.000Kr och en direkt rabatt på -7.800Kr! # Heldags Paketet 15h fotografering. (ord. pris med Album: 34.800Kr) Mässpris nu endast 21.000Kr!!! # Fest Paketet 11h fotografering. (ord. pris med Album: 31.800Kr) Mässpris nu endast 18.000Kr!!! # Brudskål Paketet 5h fotografering. (ord. pris med Album: 26.800Kr) Mässpris nu endast 14.000Kr!!! Jag kommer ställa ut både i Malmö och Göteborg. Hör av Er om Ni önskar mer information. Annars så ses vi på mässorna. //Daniel
Mer information!

Vinn en limousine till ert bröllop!

Event Limousine  Monter:C4:20 + limo efter champagnebaren
Event Limousine kommer under mässan i Malmö, dels i sin monitor att hålla en tävling där Ni har chansen att vinna en gratis limousine till Ert bröllop, samt att exklusivt för denna helgens besökare ge kraftiga rabatter på våra bröllopspaket! Don't just arrive, make an entrance
Mer information!

Var med och tävla om ett par diamantörhängen!

Guldfynd Monter:B1:02
På mässan har du chansen att vinna ett par ljuvliga diamantörhängen till bröllopet! Tävla hos oss i vår monter! Du får också en rabattkupong med 25%* på ett valfritt smycke och 15%* på ringar från Schalins, Flemming Uziel och Sarek. *vissa undantag Vi ses!
Mer information!

Gratis förstoring!

@ Graphiken AB Monter:A2:10
Kom till vår monter och hämta presentcheck på en gratis förstoring i storlek 30x40 cm.
Mer information!

Årssmycket 2020

Guldshop/limohelsingborg Monter:C4:23
Vi tillverkar årssmycken sedan 2007 smyckena är numrerade och tillverkas i limiterad upplaga pris hänget 398:- inkl kedja önskas även örhänget tillkommer 100:- (199:-)
Mer information!

UNIKT ERBJUDANDE! Romantisk övernattning med Jacuzzibad

Logi Gamlegård Österlen / Harbo Gård Monter:C4:32
Övernattning (1 natt) i dubbelrum med tillgång till Jacuzzibad under bar himmel. Frukostkorg ingår. Detta erbjudande gäller under år 2020. Mässpris: 899kr! (Ordinarie pris: 1500kr) TÄVLING UNDER MÄSSAN! FÖLJ oss på Instagram (Alt. Gilla på Facebook) idag och ha chans att vinna en gratis romantisk övernattning med jacuzzibad under bar himmel + frukostkorg. (Gäller 1 år) VI DRAR 2 VINNARE redan på Måndagen efter mässan!
Mer information!

Hallbergs Guld Monter:B3:03
På mässan har du chans att vara med och tävla om vackra diamantörhängen till bröllopet! Du får också en rabattkupong med ett förmånligt erbjudande!
Mer information!

Vinn ditt favoritbestick

Hardanger Bestikk Monter:B1:03
Tävling: Vinn ditt favoritbestick! Kom in till vår monter och välj den bestick design du tycker bäst om. Då kan du bli en av de fyra lyckliga vinnarna till en hel uppsättning bestick!
Mer information!

BOKNINGSERBJUDANDE! Bröllopsnatt i vår Royalsvit

Höörs Gästgifwaregård Monter:A2:06
Vid bokning av Bröllop i samband med mässan bjuder vi brudparet på övernattning i vår vackra Royal Svit inkl. mousserande vin & choklad. Värde: 2.900:-
Mer information!

Mässerbjudande

Jolie Bridal Monter:C4:16
Besök vår monter för att hämta ditt erbjudande och tävla om en brudklänning till ett värde av 10000kr! (Detta är ej samma tävling som bröllopsfeber) För att delta i tävlingen ska du : Besöka vår monter Följa oss på sociala medier Boka en tid för att prova brudklänning Köpa din brudklänning på Jolie Bridal Vi lottar ut vinnaren av de som har köpt 30 augusti 2019. (Vinnaren frå tillbaks erlagd summa för köpt klänning)
Mer information!

Mässerbjudande

Kreativa Blomster Monter:B1:07
Vid bokning av konsultation eller förbokning av din bröllopsblommor under mässan så får du 15% på hela din beställning (dock ej konsultations tillfället) Vi hoppas få äran att utföra blommorna till just er dag.
Mer information!

Made By P Monter:C2:05
10 % på ditt köp på mässan eller på din beställning!
Mer information!

Mässerbjudande

Margretetorps Gästgifvaregård Monter:B3:03A
Vid bokning av Bröllop i samband med mässan bjuder vi brudparet på övernattning i en av våra vackra Sviter. Värde från: 1.620:-
Mer information!

1000:- Rabatt!

MyMirror Monter:A1:04
Kom och testa vår magiska fotospegel! Välj en rekvisita, fotograferas och få din digitala kopia skickad till dig. Du får dessutom 1000kr rabatt när du bokar på plats.
Mer information!

Tävla om en romantisk resa för två

Mixx Travel Monter:D1:00A
Besök oss på mässan och var med och tävla om en romantisk resa till Turkiet. Kanske er bröllopsresa?
Mer information!

Makeup- och hudvårds rådgivning

Skönhetsstudion, Fristående skönhetskonsulter, Mary Kay Monter:B1:01D
I vår monter har vi en fin tävling med många priser. 1:a pris är en fyll läcker makeupask med dina personligt utvalda färger som du får vid din makeuprådgivning värde ca 1000kr. 2:a pris är Din utvalda underbara foundation, primer och foundationborste på din rådgivning. värde 773kr 3:e pris Ditt utvalda läppstift och läppenna vid din rådgivning värde 478kr 4:e-20:e pris En presentcheck på 150kr i samband med din rådgivning. Förutom det erbjuds du att få välja mellan några olika makeuppaket på din rådgivning med extra fina rabatter/erbjudanden. För mer information, tala med en av oss fristående konsulter.
Mer information!

Maddie’s Frans & Nagelstudio Monter:C4:06

Mer information!

Vinn catering för 5000kr

Mersmak Kök och Catering Monter:C4:29
Kom till vår monter och ge er själva en försmak på er bröllopsdag och tävla om catering för 5000kr!
Mer information!

20% på förlovnings- & vigselringar

Rydbergs Ur Monter:C4:05
Boka tid för visning under mässan och erhåll 20% rabatt vid köp i butik. Kom till vår monter och erhåll exklusiv rabattkod på morgongåvor på rydbergsur.se TÄVLING! Gissa totala caraten och vinn presentkort värde 1000 kr.
Mer information!

1500 kr rabatt per person

Sydafrikaresor Monter:C6:01
1500 kr rabatt/person när ni bokar en bröllopsresa till Söderhavsresors eller Sydafrikaresors destinationer.
Mer information!

Köp en brudklänning och FÅ en på köpet!

Wedding Store Monter:C2:03
Besök vår monter på Bröllopsfeber i Malmö och ta del av årets bästa erbjudande!
Mer information!

WBM Team erbjudande: Bröllopsdagskoordination, styling & fotograf för 29.500 SEK

Wedding by Moalee Monter:B1:01C
Bröllopskoordinator från WBM Teamet är med er på bröllopsdagen som ett stöd och ser till att planeringen flyter på som den ska. Ni kan slappna av och njuta av varandra, umgås med släkt och vänner, dansa och ha kul. Ni slipper oroa er för oförutsedda händelser, dem tar vi hand om på bästa sätt. Några exempel på vad vi kan hjälpa er med på bröllopsdagen kan vara att ta emot beställningar och leverans av blommor, dekorera kyrkan/lokalen, hantera akuta situationer som kan uppstå t.ex. sprucken klänning och mycket mer. Utöver det får ni även en etablerad bröllops fotograf med på dagen
Mer information!

Göteborg

25% RABATT och MER!

Abiosè - Sveriges pionjär bröllopskonstnär Monter:F:20
25% RABATT på alla bokningar! 5% EXTRA RABATT om Ni delar en bild på min monter med #abioserocks #bröllopskonstnär Upp till ​100 Gästporträtter! Mer information på: http://www.abiose.rocks/sverige.html Se till att ni deltar i tävlingen! ☺️
Mer information!

Albrekts Guld Monter:G:15
Vinn diamantörhängen till bröllopet! Kom till vår monter (G:15+16) och tävla. Du får dessutom en rabattkupong med ett fint erbjudande.
Mer information!

Mässerbjudande !

Anina Brud & Festspecialisten Monter:F:09
Mässerbjudande ! 15 % rabatt på samtliga klänningar och kostymer. Gäller endast tom 31 mars 2019
Mer information!

Mässerbjudande !

Anina Brud & Festspecialisten - Herr Monter:F:09
Mässerbjudande ! 15 % rabatt på samtliga klänningar och kostymer. Gäller endast tom 31 mars 2019
Mer information!

Mässpriser och utförsäljning

Balunz Monter:D:13
Kom och inspireras av våra produkter, du har chansen att handla till mässpriser. Vi kommer ha en utförsäljning av utvalda varor
Mer information!

Tävla i Diamantjakten och få en gratis tidning i vår monter!

Bröllopsmagasinet Monter:F:13
Missa inte att komma förbi vår monter och tävla i Diamantjakten! Diamantjakten är en tävling Bröllopsmagasinet gör tillsammans med några av Sveriges skickligaste guldsmeder och den ger DIG möjlighet att faktiskt vinna en egendesignad ring. Vi kommer även att dela ut vårt alldeles nytryckta magasin gratis till er!
Mer information!

10% rabatt på valfri brudklänning

Bröllopsbruket Monter:I:07B
Besök vår inspirerande monter och erhåll av voucher som ger dig 10% rabatt på valfri brudklänning i något av våra showrooms.
Mer information!

Galna rabatter och Unika möten i GBG!

Cakes Of Mine Monter:H:04
Kom och se våra vackra skapelser och se vem vi är! Passa på och provsmaka våra läckerheter och boka in en alldeles egen provsmakning och konsultation inför Er stora dag! Vi har anordnat några datum där Vi kommer upp till GBG och träffar just ERi en lokal! Just det Ni behöver inte komma till oss, vi kommer till GBG för att få möta Er på en personlig konsultation Tänk på att detta endast gäller bokningar under mässan och det är först till kvarn som gäller! Dessutom så har vi fått tokfnatt och vi kommer att ha en fast kostnad för leverans, montering och genomgång med personal hela vägen upp till GBG (max 2 mil utanför centrala GBG) för 1500:-! (värde minst 5000:-!) Skynda då vi snabbt blir fullbokade! Välkomna!
Mer information!

Tävlingar och kampanjerbjudande

Cbeautynails Monter:B:17
Kom förbi montern där det kommer finnas fina tävlingar och kampanjerbjudanden.
Mer information!

Hela 20% rabatt!

Dansstudio Magic Monter:10
Boka och betala dina lektioner på plats under mässans gång och få hela 20% rabatt!
Mer information!

Din Drömklänning Monter:G:03
Du som mässdeltagare får en värdecheck på 1000:- . Den gäller på alla brudklänningar i lager samt beställningar och även " Designa egen brudklänning" ( vilket innebär att detta då bara kostar 8500:-) Välkommen och hämta din värdecheck på 1000:-!
Mer information!

Unika mässerbjudanden!

Ernst Forssell Monter:F:01
Besök oss i monter F:01 och delta i utlottningen av ett diamanthalsband från Drakenberg Sjölin. Under mässdagarna ger vi bl a 20% på Schalins Store Collection och 15% på smycken från Lily and Rose! Varmt välkomna!
Mer information!

500:- i rabatt på Photo Booth

Forever Factory (fd Bröllopsfotomaten) Monter:H:01
Gör er bokningsförfrågan via vår hemsida under mässhelgen och ni får 500:- rabatt på helghyra av vår Fotoautomat. Ange kod MASSA500 i meddelandefältet.
Mer information!

Special erbjudande!!!

Forget me not Monter:04
Vi kommer att ha en tävling där ni har chansen att vinna en personlig ljusdekoration med era egna blommor bevarade.
Mer information!

Vad sägs som en Mässrabatt på -13.800Kr !!!

Bröllopsfotograf Daniel Rix Monter:E:03
Mässrabatt på -13.800Kr !!! Mässrabatten inkluderas ett Exklusivt Italienskt Design Wedding album värde 6.000Kr och en direkt rabatt på -7.800Kr! # Heldags Paketet 15h fotografering. (ord. pris med Album: 34.800Kr) Mässpris nu endast 21.000Kr!!! # Fest Paketet 11h fotografering. (ord. pris med Album: 31.800Kr) Mässpris nu endast 18.000Kr!!! # Brudskål Paketet 5h fotografering. (ord. pris med Album: 26.800Kr) Mässpris nu endast 14.000Kr!!! Jag kommer ställa ut både i Malmö och Göteborg. Hör av Er om Ni önskar mer information. Annars så ses vi på mässorna. //Daniel
Mer information!

Jag bjuder på tackkorten!

Fotograf Johan Pehrson Monter:13
Boka er bröllopsfotografering under mässan så bjuder jag på tackkorten.
Mer information!

Exklusiva mässpriser på hela instax-sortimentet!

instax - Fujifilm Monter:F:16
Kom och besök oss i vår monter och ta del av våra exklusiva mässpriser på hela instax-sortimentet.
Mer information!

Var med och tävla om ett par diamantörhängen!

Guldfynd Monter:F:11
På mässan har du chansen att vinna ett par ljuvliga diamantörhängen till bröllopet! Tävla hos oss i vår monter! Du får också en rabattkupong med 25%* på ett valfritt smycke och 15%* på ringar från Schalins, Flemming Uziel och Sarek. *vissa undantag Vi ses!
Mer information!

erbjudande på diamanter & ädelstenar

Guldsmedjan Ag/Au Design Monter:C:06
Vårt mässerbjudande är 15% på alla diamanter och ädelstenar då ni beställer ett smycke hos oss under 2020! Du kan också tävla i Diamantjakten, och vinna ringar från oss! https://www.brollopsmagasinet.se/diamantjakten/ Även i vår monter kommer vi att tävla ut presentkort!
Mer information!

VI BJUDER PÅ BRÖLLOPSSVITEN

Grand Hotel Alingsås Monter:08
För dig som efter mässan väljer att boka och fira ditt bröllop hos oss, så bjuder vi på bröllopsnatten i vår vackra bröllopssvit!
Mer information!

Prispressaren

Göteborgs Diamanteria Monter:J:12
Gratis herr ring vid köp av ring över 30000kr. Vi garanterar prisgaranti mot alla fysiska butiker i Göteborg.
Mer information!

Hallbergs Guld Monter:F:03
På mässan har du chans att vara med och tävla om ett par vackra diamantörhängen till bröllopet! Du får också en rabattkupong med ett förmånligt erbjudande!
Mer information!

Vinn ditt favoritbestick

Hardanger Bestikk Monter:E:14
Tävling: Vinn ditt favoritbestick! Kom in till vår monter och välj den bestick design du tycker bäst om. Då kan du bli en av de fyra lyckliga vinnarna till en hel uppsättning bestick!
Mer information!

Mässerbjudande: Vi bjuder på tårtkonsultation när ni bokar tårtan under mässan.

Helenas Tårteria Monter:D:08
Boka er bröllopstårta under mässan så bjuder vi på en gratis tårtkonsultation med provsmakning (värde 300kr). Bokningsavgiften på 1000kr är en del av det slutliga priset och kommer dras av från tårtans totalkostnad.
Mer information!

MÄSSERBJUDANDE BRÖLLOPSFILMEN

HR Produktion Monter:09
Boka er Bröllopsfilm och få trailern på köpet. Använd din trailer som ett digitalt tackkort eller en kortare film att dela på era sociala medier. Vid tackkort designar vi efter er valfria text. (värde 1500kr)
Mer information!

Unikt mässerbjudande: Vinn en gratis brudklänning!

Ivory & Grace  Monter:I:09
Under bröllopsmässan ger vi brudar 10 % rabatt, vi kommer dela ut goodiebags och det kommer finnas möjlighet att vara med och delta i en tävling om att vinna din alldeles egna brudklänning GRATIS. Det vill du inte missa! Varmt välkommen till Ivory & Grace.
Mer information!

20% rabatt på fotografering!

Kappelphoto Monter:I:01
Under mässan erbjuds ni 20% rabatt på alla bröllopspaket: * 12 timmars fotografering * 9 timmars fotografering * 6 timmars fotografering Varmt välkomna till mig för mer information! //Sofi Kappel, fotograf
Mer information!

Mässerbjudanden

Liselle Brud och Festmode Monter:H:06
Boka provning på mässan, få 10% på hela köpet vid beställning av brudklänning. Tävla om 3 stycken presentkort a 1000:-
Mer information!

Mässerbjudande

Margretetorps Gästgifvaregård Monter:G:01
Vid bokning av Bröllop i samband med mässan bjuder vi brudparet på övernattning i en av våra vackra Sviter. Värde från: 1.620:-
Mer information!

Tävla om en romantisk resa för två

Mixx Travel Monter:05
Besök oss på mässan och var med och tävla om en romantisk resa till Turkiet. Kanske er bröllopsresa?
Mer information!

10 % rabatt på er bröllopstårta! - Vinn en tårtprovning!

Pour Bon Monter:D:11
10 % rabatt på våra bröllopstårtor. Gör er beställning hos oss senast 30 april 2020 Uppge koden "bröllopsfeber2020". Gäller endast moussetårtor och kan ej kombineras med andra erbjudanden. Vinn en tårtprovning inklusive konsultation! Kom förbi vår monter D11 och var med i utlottningen. Vinnaren annonseras på fre 21 feb.
Mer information!

Boka under mässdagarna och få en extra gåva på köpet, värde 270 kr

Paradisets Spa & Konferens vid Vänerns kant Monter:B:18
Vid bokning av en vistelse med övernattning hos oss på Paradisets Spa & Konferens vid Vänerns kant Erbjuder vi 10% rabatt om du bokar under perioden 15 februari – 16 februari 2020
Mer information!

Gör ett köp över 1000kr och få en Little P hårrosett och shoppingpåse på köpet

Little P - Prinsessklanningar.se Monter:E:07
Vi erbjuder alla som gör ett köp över 1000kr hos oss under mässan en Little P hårrosett och shoppingpåse på köpet (värde 149kr)
Mer information!

Vinn er bröllopsmiddag värde 100000kr

Ryds Mat Monter:H15
Vinn er bröllopsmiddag (värde 100000kr) Kom till vår monter och köp ett alternativ från Rudenstams alkoholfria (kostar 100kr). Vid köpet får ni instruktioner. Vinnare utses innan mässans slut på söndagen
Mer information!

10% på danslektioner

Sinclairs Dansskola Monter:G:17+18
Välkommen till vår monter och ta del av vårt erbjudande med 10% rabatt på dina danslektioner inför bröllopet
Mer information!

SVITEN blir GRATIS!

Sju Sjöar Hotell Monter:I:02
Alla som bokar visning på mässan som sedan leder till bokning får SVITEN på bröllopsnatten gratis!
Mer information!

Tävling - Vinn bröllopskostym från Oscar Jacobson

Ströms i Göteborg Monter:E:05
Boka en tid hos oss i butiken och var med i utlottningen av en bröllopskostym från Oscar Jacobson till ett värde av 5.800:-
Mer information!

Boka idag!

Styrsöbolaget Monter:I:07A
Boka under mässdagarna, så bjuder vi på en flaska Champagne!
Mer information!

mässerbjudande

Tonys Högtidskläder Monter:F:05
Mässerbjudande 20% rabatt på Brudklänning, Brudgumkläder, tärnklänningar samt tillbehör.
Mer information!

TÄVLING

Två Skyttlar Monter:D:06
Chansen att vinna en blomkonsultation och blommor till ert bröllop här hos oss. Till ett värde av 3.000:- Tillsammans med vår florist sitter ni ner och diskuterar blommor färg och form. Besök vår monter så berättar vi mer om hur man deltar i tävlingen, eller skicka iväg era kontaktuppgifter redan nu med namn numer och mejladress till erica@tvaskyttlar.com .
Mer information!

10 % oavsett paket

Vallens Säteri Fest & Logi  Monter:E:01
Under mässan erbjuder vi 10 % rabatt på din bröllopsbokning.
Mer information!

Få 50% rabatt på er bokning hos oss på Weekend!

WEEKEND Monter:G:02
Boka er utrustning tidigt och få extremt förmånlig rabatt!* Boka utrustning för er mottagning och bröllopsfest på mässan och få 50% rabatt. Boka en vecka efter att mässan har varit och få 40% rabatt. Boka två veckor efter att mässan har varit och få 30% rabatt. Boka tre veckor efter att mässan har varit och få 20% rabatt. Boka fyra veckor efter att mässan har varit och få 10% rabatt. *Bokningen måste vara bekräftad med en betald bokningsreservation om 100kr alt. 500kr (beroende på bokningens totala värde).
Mer information!

Mässerbjudande

Åsa Design HERRKLÄDER Monter:G:11
Ni som bokar en tid hos oss i butiken under mässdagarna får 20% rabatt på din bröllopskostym. (gäller tom mars )
Mer information!

Mässerbjudande

Åsa Design Monter:G:13
Till dig som bokar en brudprovning i våran butik under mässdagarna får 20% rabatt på sin brudklänning hos oss. (endast butiksex) (gäller tom mars)
Mer information!


Anmäl er till vårt nyhetsbrev!

Här får du exklusiva nyheter, tips, rabatter, utlottningar och erbjudanden först av alla!