/vaelkommna.aspx

Aktuella mässerbjudanden

Bläddra bland fantastiska erbjudanden på våra mässor nedan:

Stockholm

Albrekts Guld Monter:B05:06
Vinn diamantörhängen till bröllopet! Kom till vår monter (A3:14C) och tävla. Du får dessutom en rabattkupong med ett fint erbjudande.
Mer information!

25% UNIKT mässerbjudande av Videograf + TÄVLING

AndeoX Productions Monter:B07.12
Under mässan erbjuder vi upp till 25% rabatt. Vi kommer också ha unika paket erbjudanden med Live streaming av bröllopet. Så missa inte chansen att boka en videograf till ert bröllop. Under mässan kommer vi ha en tävling i vår monter. Där alla som bokar oss under mässan är med i en dragning, där vinnaren får 8.000kr rabatt på sitt bokade paket. Detta är såklart utöver mässrabatten. Jag hoppas att vi syns i vår monter.
Mer information!

20 % rabatt på valfri brudklänning

Anina Brud & Festspecialisten Monter:B04.06
Välkommen att besöka vår monter där du kan se ett urval av våra brudklänningar samt erhålla en rabattkort som ger dig 20% rabatt på valfri brudklänning .Gäller även beställningar !
Mer information!

Mässerbjudande

Atlas Guld Monter:B01.10
Köp era ringar hos oss under mässan och få en smyckesvåg på köpet! Värde 1950kr.
Mer information!

15% Rabatt på ord. pris

Leilo.Arts360 Monter:B05.19
Under mässan om ni bokar in oss får ni 15% av ordinarie pris. Om ni mailar er bokning, eller skriver till oss på Instagram lägg in "Bröllopsfeber 2023" i bokningen så ger vi rabatten.
Mer information!

ETHIOPIAN AIRLINES Monter:B01.14C
Ethiopian Airlines erbjuder er en bröllopsresa med stjärnglans till någon av våra fantastiska 62 destinationer i Afrika! Fira smekmånad på Seychellerna, Zanzibar, Madagaskar eller varför inte i Sydafrika. Vi flyger dagligen från Stockholm till Afrika med en modern Dreamliner. Unna er vår prisbelönta businessklass där ni får njuta av en à-la-carte meny, högklassig underhållning för att sedan kunna sträcka ut helt för vila. Vi är Afrikas största flygbolag med en ung flotta och har fått ett antal fina utnämningar av SKYTRAX under 2022. Vår hub är det sprudlande Addis Ababa, Bole Airport där du får tillträde till en luxuös businessklass lounge om du är i transit och reser vidare i businessklass. Vill ni ha en smekmånad med kombination av stora äventyr, spännande safaris, vibrerande städer och lena stränder så har vi det största nätverket för din flygresa. Kontakta oss, vi hjälper er hela vägen dit!
Mer information!

20% vid bokning av bröllopsshow

Alegria Samba Show Monter:B07.04
20% rabatt på sambashow till bröllopet! Offert för 5 dansare till förinspelad musik. ENDAST 12 400 kr vid bokning på bröllopsmässan, ord pris 15 500 kr. Boka i vår monter vid cafét B07:04
Mer information!

Värdecheck på 10%

Bröllopsfabriken Monter:B06:04
Välkommen till vår monter och få en värdecheck på 10% att använda under mässdagarna eller i vårt showroom. Det kommer också finnas brudklänningar och accessoarer i vår monter till förmånliga mässpriser. Dessutom har vi tre tävlingar på plats där en av dem ger garanterad vinst vare gång.
Mer information!

UPP TILL 40% RABATT PÅ SKÖNHETSBEHANDLINGAR + PRESENTKORT + TÄVLING + GRATIS KONSULTATIONER

Beaqueenbyleidy / KL Treatments Monter:B04.14
Se amazing ut inför bröllopet med en kombination av trygga skönhetsbehandlingar till ett toppen paketpris för dig som ska gifta dig eller är gäst. OBS : Vi har begränsad antal presentkort och bokningstider i stockholmsområde, kom därför till vår monter i tid. Vi ses där!
Mer information!

Hyr ett fotobås med inbyggd skrivare från endast 2.000kr

Betty Booth - Fotobås med inbyggd skrivare Monter:Entrè
Få upp till 1500kr rabatt på er fotobås-hyra. Ni kan få ett så billigt pris som endast 2000kr. Betty är enkel att transportera och montera. Det räcker med en person vid transport och tar ca 2 minuter att sätta ihop. Inga verktyg eller installationer krävs. Vi erbjuder även transport om du önskar få den levererad. Ta en bild med Betty på mässan och få upp till 1500kr rabatt på din hyra. BettyBooth.se
Mer information!

❤️ TÄVLING ❤️ MÄSSERBJUDANDEN ❤️ GRATIS KONSULTATION ❤️

Caprice Decadent Bohemian Monter:B05.07A
Nu har du chansen att vinna ett par fanstastiskt vackra örhängen från exklusiva Caprice Decadent Bohemian till ett värde av 1200 kr per styck. För att vara med i vår ❤️ T Ä V L I N G ❤️ gäller följande: ❤️ Gå in på Instagram och följ: @capricedecadent ❤️ Gå in på Instagram och följ vår svenska agent: @lanebyagency ❤️ Gilla detta inlägget om Bröllopsfeber: Klicka här + kommentera inlägget med: STOCKHOLM och tagga 3 vänner I detta inlägg hittar ni även en länk till att kunna få rabatterade inträdesbiljetter till mässan. Utlottning sker dagen efter mässans slut och meddelas vinnaren. I vår monter på mässan har vi fina ❤️ E R B J U D A N DE N ❤️ på våra exklusiva bijouterier som passar utmärkt på bröllop - både till dig som brud, tärna eller gäst. Eller varför inte inhandla lyxiga smycken att ha på smekmånaden? ❤️ G R A T I S ❤️ K O N S U L T A T I O N ❤️ Välkomna till vår monter för att få gratis konsultation. Ta gärna med foto på klänningen så kan vi ge dig ett förslag på passande bijouterier. Erbjudandet gäller även tärnor och gäster. Inget köptvång. ❤️-hjärtligt välkomna att besöka oss i Stockholm, monter D02.12C.
Mer information!

Chokladpraliner till mässpris samt tävling!

Chokladtanten Monter:B04.05
Kom och prosvmaka Chokladtantens fantastiska praliner i montern. Köp med en ask med blandade praliner hem till mässpris! Kläck en idé på en ny smak till Chokladtantens kollektion och vinn 50 st 2-pack praliner till din bröllopsdukning.
Mer information!

Specialpris på Ballongbåge Hjärta

Den vackra festen Monter:B07.09
Ett stort kärleksfullt hjärta blir en underbar festdekoration på ert bröllop. Nu endast för 195 kr. (ord.pris 295kr) Finns i färgerna Vit/Guld, Röd, Röd/Fuchsia/Rosa och Rosa/Persika/Guld. Storlek: ca 166 x 160 cm monterat.
Mer information!

Tävling och erbjudanden i montern

Dream Designs Monter:B06.15
Självklart kommer det finnas både tävling och erbjudanden i montern. - Tävling: Vinn Presentkort värde 2500kr - 20% rabatt på accessoarer och sneakers under mässdagarna. - Goodiebags till nya kunder (handlar på mässan eller bokar tid för provning i butiken) - Värdecheckar delas ut till alla
Mer information!

Mässpris

Divine Culture AB Monter:B01.27
Vi bjuder på biljettavgiften.
Mer information!

Rabattkod på webbutiken + tävlingar

En till fest Monter:B05.10A
Vinn ett presentkort. Kom förbi montern och tävla Mässerbjudande: Köp ett presentkort till rabatterat pris (-20%)
Mer information!

TÄVLING & UNIKT MÄSSERBJUDANDE

Elin Sommerfeld Photography  Monter:B01:05
UNIKT MÄSSERBJUDANDE 10% på mina bröllopspaket om du bokar senast 2 veckor efter mässan. TÄVLING Kom förbi min monter och tävla om en fotografering!
Mer information!

20% Rabatt på ord. priser och paketerbjudanden för besökande på bröllopsmässan!

Fina Sånger - Stämningsfull sång & gitarr till bröllop! Monter:B01:15
Varmt Välkommen till Fina Sånger! Besökande på mässan får 20% rabatt på ord.priser och paket. Hos mig får ni svar på frågor kring allt som rör musiken, ceremonin, låtval m.m och kommer även sjunga live. På min hemsida kan du lyssna redan nu www.finasanger.se Varmt Välkommen! Fina Sånger- Stämningsfull sång till ditt bröllop!
Mer information!

Tävling

Forget me not Monter:B06:13
Vi kommer ha en tävling där du följer oss på Instagram, svara på en fråga så har du chansen att vinna en ljus lykta med dina egna bröllops blommor i.
Mer information!

Vinn en Boudoir session!! Destination weddings paket & missa inte rabatt erbjudandet på bröllopsfoto!

Fotograf & videograf Malin Norlen-Förevigar bröllop över hela världen Monter:B04.19
Vinn en Boudoir session! Var med i utlottningen av en boudoir session, den perfekta egoboosten & morgongåva Special Erbjudande på Destination weddings Boka mitt heldagspaket & få 10% rabatt Kom förbi min monter så får ni veta mera hur ni registrerar er för att vara med och vinna en utlottning av en Boudoir fotografering till ett värde av 3.900kr Missa inte rabatten på 10% på mitt heldagspaket Platina-bröllopsfoto, bokar ni heldag inom 2v efter mässan får ni 10% rabatt till ett värde av minst 3250kr.
Mer information!

Fredriksborg Hotell och Fästning

Fredriksborg Hotel Monter:B01.23
Fredriksborg är populärt för bröllop främst sommartid och ger mycket värde för pengarna. Men skärgården är vacker året runt och vill ni gifta er söndag-torsdag på sommaren eller oavsett dag i perioden oktober-april ges Ni 20% på boende och kuvertavgift. Gäller minst 30 personer. Till er som vill ha en sommarlördag så ger vi 20% rabatt på boende och kuvertavgift dagen innan om ni vill samla de närmaste eller funderar på ett 2-dagars bröllop. Gäller 2023 och 2024.
Mer information!

10% rabatt för alla Bröllopsfebers-besökare!

Frida Furberg Photographer Monter:B07:10
Som besökare av bröllopsfeber-mässan får du alltid 10% rabatt på bröllop hos mig. Fåtal datum finns kvar för 2023.
Mer information!

Mässerbjudande

Fyrverkerikungen Monter:B01.04
Boka ert bröllopsfyrverkeri här nu på mässan så får ni 20% rabatt.
Mer information!

Vinn porträttfotografering värde 5000kr

PinchMe Production Monter:B05.23
Besök vår monter och gissa rätt antal på godis i burken. Den som kommer närmast vinner en fotografering i Hagaparken eller i vår studio i Vasastan. Värde 5000kr.
Mer information!

Tävling, 20% rabatt!

Festfalangen Monter:B02.11
Vilken är er absolut bästa partylåt? Skriv ert svar tillsammans med er mailadress så har ni chansen att vinna 20% rabatt på ett av våra underhållningspaket för bröllop!
Mer information!

STOR Instagram-tävling! samt mässerbjudande i monter B03.06A

Five Moments Monter:B03.06A
Under mässdagarna tävlar ni om en ballong fylld med priser till ett värde av dryga 6000 kr. Allt ni behöver göra att att tagga oss på Insta. Vi erbjuder även 20 % rabatt på all mat ifrån oss vid bokning av minst två olika tjänster. Mässkod för det hittar ni i vår monter hos våra trevliga ambassadörer Jennifer och Rachel, där ni bjuds på ett litet smakprov ifrån oss. Varmt välkomna!
Mer information!

Var med och tävla om ett par diamantörhängen!

Guldfynd Monter:B03:07
På mässan har du chansen att vinna ett par ljuvliga diamantörhängen till bröllopet! Tävla hos oss i vår monter! Missa inte vårt erbjudande från Fenia där du får en alliansring på köpet vid köp av matchande diamantring! Du får också unika mässerbjudanden samt en rabattkupong med 25%* på ett valfritt smycke och 15%* på ringar från Schalins, Flemming Uziel och Sarek. *vissa undantag Vi ses!
Mer information!

25% PÅ ALLA RINGAR

Guldsmedjan T Snarberg Monter:B07.15
Välkommen till vår monter för att hämta en rabattkupong med en rabattkod. Vill du spana in vårt sortiment finns vår kollektion på vår webbshop. shop.guldsmedjan-snarberg.se Möt oss i monter B07.15 i Stockholm. Vi ses!
Mer information!

Hallbergs Guld Monter:B05:09
På mässan har du chans att vara med och tävla om ett vackra diamantörhängen till bröllopet! Du får också en rabattkupong med ett förmånligt erbjudande!
Mer information!

VINN EN ROMANTISK WEEKEND PÅ ICEHOTEL

ICEHOTEL Monter:B07.05A
Var med och tävla om en romantisk weekend för två på Icehotel. I vinsten ingår: Två nätter, vår omtalade ismeny, en lektion i isskulptering samt 1 timmes parfotografering med Rebecca Lundh på Icehotel. 5 högupplösta bilder från fotograferingen ingår. Besök oss i vår monter och fota er i vår fotoram på ett kreativt och roligt sätt. Lägg upp bilden på Instagram med #IcehotelBröllopsfeber, tagga @icehotelsweden och @rebeccalundhcom och motivera varför just du ska vinna. För en extra chans till vinst - dela även bilden och tagga oss i din story. För dig som inte har instagram: Prenumerera på våra nyhetsbrev och skicka din bild till marknad@icehotel.com och motivera varför just du ska vinna.
Mer information!

Boka kosnadsfri konsultation med Guldsmedsmästare

Jewellery by Jenny Monter:B03.11
Under mässan erbjuder vi besökarna att boka en kostnadsfri konsultation hos oss (värde 1.500 kr) med Guldsmedsmästare Jenny Fors Gentele. Under besöket på 1-2 timmar går vi igenom era önskemål samt ritar upp förslag i CAD som ni kan ta med Er hem tillsammans med offert.
Mer information!

SÅNG och MUSIK - ERBJUDANDE Ljudutrustning ingår vid bokning av musik!

Jessica Isacsson - Sång och musik till bröllop Monter:B01.25
Varmt välkomna att kontakta mig även före mässan för mer information och bokning. Som besökare på bröllopsmässan ingår ljudutrustning i priset - alltså ingen extra kostnad för ljudutrustning i samband med framförande av sång och musik! Besök gärna min hemsida www.jessicaisacsson.com för mer information och smakprov. Varmt välkomna!
Mer information!

Mässerbjudande

Kihlander Retoriska Monter:B01.19
- Få ett spökskrivet tal utifrån dina önskemål för 899 kr. (Ordinarie pris 1099 kr.) - Få en ifyllbar talmall, en framfröandeguide och en checklista för 599 kr. (Ordinarie pris 957 kr)
Mer information!

Vinn eran Brudbukett och corsage!

Ljuvliga Blommor & event Monter:B02.19B
Under mässhelgen kommer ni kunna vara med i tävlingen där ni kan vinna eran Brudbukett och corsage. Två vinnare kommer att få ta del av denna fantastiska vinst. Reglerna är enkla följ oss på instagram och lämna in era uppgifter till oss i montern för att vara med och delta, Det kommer även vara andra roliga tävlingar i montern under helgen. Bokar ni era bröllopsblommor på plats så erhåller ni även en rabatt på 15% varmt välkomna till oss på Ljuvliga blommor & event i monter B02.19B
Mer information!

❤️Chokladpraliner till mässpris❤️Mässerbjudande❤️Tävling❤️

Lenas Chokladpresenter Monter:B02.18
Kom och provsmaka Lenas fantastiska chokladpraliner i montern. Köp med en ask handmålade praliner hem till mässpris! ❤️ T Ä V L I N G ❤️ gäller följande: ❤️ Gå in på Instagram och följ: @lenas_chokladpresenter ❤️ Gilla detta inlägget om Bröllopsfeber: klicka här + kommentera inlägget med: STOCKHOLM, tagga 3 vänner, kom till montern och hämta en nummerlapp och vinn 50 st 2-pack praliner till din bröllopsdukning. Dragning av vinnare sker på söndag kl.15.00. ❤️Unik mässerbjudande 15% rabatt på ordinarie pris❤️ Under mässan om ni bokar in oss får ni 15% av ordinarie pris. Om ni mailar er bokning, eller skriver till oss på Instagram lägg in "Bröllopsfeber 2023" i bokningen så ger vi rabatten.
Mer information!

5% rabatt på bokningen! Vinn ett onsdagsbröllop 2023!

Lillegård Monter:B05.01
Om ni bokar Lillegård och skriver på kontraktet före den sista mars i år så får ni 5 % rabatt! Vinn ett onsdagsbröllop 2023 på Lillegård! - Följ @lillegards och @brollopsfeber på instagram - kom till vår monter och fråga om ni vunnit Lycka till!
Mer information!

Mässerbjudande

Matildas Fest AB Monter:B02:01
Massor med hårtillbehör och väskor till mässpris.
Mer information!

Boka dina bröllopsblommor

Melody Flowers Monter:B03:14
*BRÖLLOP 2023* Boka din order innan 2023-04-01 och få 10% rabatt på din order! (Ange kod BFMelody10). *BRÖLLOP 2023* Boka din order för minst 15.000kr och få 1.000kr rabatt på din bröllopsorder. (Giltig under hela 2023. Ange kod BFMelody15).
Mer information!

RABATTKOD

MIN BRÖLLOPSSAJT - Skapa er egen hemsida & matchande kort Monter:B03.04
MÄSSERBJUDANDE! Få 20% rabatt på valfritt paket. TÄVLING Vi tävlar ut fem 18 månaders-paket och en katalytisk doftlampa från Maison Berger. Hämta tävlingsinfo i vår monter.
Mer information!

15% Rabatt + fler överaskningar och erbjudanden

MySpecialDay Photography & Videography Monter:B04.12
Få 15% rabatt när ni bokar våra guld eller platina paket. - Goodiebag till dem första besökare Kom och besök vår monter och få massa överraskningar och erbjudanden! :)
Mer information!

Unikt mässerbjudande! Spara 4.154 kronor!

Myselfie  Monter:B06.17
Boka din Myselfie med bröllopspaketet på Bröllopsfeber och spara 4.154 kronor! I paketet ingår: - Unikt overlay på alla Era bilder med Er egen hashtag! - Välj mellan två specialramar i bröllopstema! - En fin bakgrund för att höja upp stämningen! - En fysisk fotobok med alla Era minnen från Er stora dag! Ni får självklart också med: aktivitetskort, banner, plakat, rekvisita samt möjligheten att visa Era bilder live i ett bildspel! Paketet har ett samlat värde på: 6.154 kronor. Boka på Bröllopsfeber och få allt ni behöver för Er stora dag till endast 2.000 kronor! Ni får också fri ombokning, 14 dagars full ångerrätt och ni kan välja att betala senare med Klarna eller att dela upp betalningen. Välkommen förbi oss för mer information :-)
Mer information!

ERBJUDANDE, SÅNG & MUSIK. 20% rabatt på ordinarie priser vid bokning under mässan + 2 veckor framåt!

Maria Pöntinen Monter:B03.16B
Välkommen till Marias sång & musik! :-) Maria Pöntinen erbjuder 15% rabatt på ord. priser av solosång och paketpriser vid bokning under maj månad. Det ingår alltid ett förutsättningslöst samtal irl eller online före en ev bokning. På hemsidan www.mariapontinen.se/solist kan ni läsa och lyssna. Varmt välkommen att kontakta mig för mer info och bokning! :-)
Mer information!

Vinn din brudbukett!

Min Blomsteräng Monter:B07.16
Besök vår monter på mässan i Stockholm och var med och tävla om chansen att vinna din brudbukett till ett värde på ca 2000:-. Du deltar enkelt genom att följa Min blomsteräng på instagram och svara på några enkla frågor. Lycka till!
Mer information!

Läs vad som är viktigast när du ska boka DJ

Party Stockholm - Hyr DJ & Musiker Monter:B01:01
Läs inlägget "10 frågor till DJ:n du ska anlita" Hur länge har du varit i branschen – och hur ofta brukar du spela? Även om jag jobbat som DJ sedan 1989 inser jag att alla inte kan ha 30-års erfarenhet, men se till att du hittar någon som har gjort det ett tag. Att fråga om personen har blivit anlitad av något större företag är delvis en bra idé “Om Volvo litar på dem tillräckligt för att göra uppdrag åt dem kan du också.” Du ska även fråga efter någon mix du kan lyssna på eller några videoklipp du kan kolla in för att få en känsla för hur DJ:n arbetar och hur gästerna reagerar till musiken. En sista viktig sak du ska kolla är recensioner på nätet, vad folk faktiskt tycker. Läs hela inlägget nedan, klicka på länken! 10 frågor till DJ:n du vill anlita (Boka DJ)
Mer information!

SPECIELL MÄSSERBJUDANDE

Pm. Studio Monter:B02.14
Special exhibition offer you don’t want miss! Book our photography and videography service before 31th, March, you will get 1. Photography Offer - Extra service package worth 2500 SEK 2. Videography Offer - 10% off Service is valid through 2023
Mer information!

Hyr blommor till bröllopet!

FLORABOX by Party Productions Monter:B04.13D
Florabox erbjuder uthyrning av blomarrangemang och brudbuketter till fest och vigsel. Boka era bröllopsblommor på mässan och få 20% rabatt på ordinarie priser. Florabox jobbar endast med artficiella, torkade och konserverade blommor av högsta kvalitet. Att hyra blommor är vänligt både för budgeten och för miljön. Välj bland Florabox färdiga arrangemang i säsongens design eller låt oss skapa ett skräddarsytt blomtema just för er.
Mer information!

Vi kommer ha ganska många erbjudanden.

RA Crowns Monter:B03.01
Följ oss på instagram så får du 10% rabatt. Köp för 2000kr så får du ett valfritt smycken
Mer information!

❤️❤️TÄVLA OCH VINN PRISER TILL ER BRÖLLOPSRESA!❤️❤️

Roomantic Travel Monter:B02.19A

Nu lanserar vi Roomantic Travel!

Den perfekta tjänsten för dig som planerar smekmånad, bröllop, jubileum eller en romantisk getaway!

KLICKA HÄR FÖR ATT VARA MED OSS FRÅN START!

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Mer information!

Bröllop på Skansen!

Skansens Resturanger Monter:B02.15
Bröllopspaket Seglora Meny Förrätt *** Varmrätt *** Dessert Dryck 1 glas husets mousserande 2 glas husets vin Kaffe Pris: 959 kronor inklusive moms Porslin, dukning & personal ingår i kuvertpriset Självklart kan vi även erbjuda andra menyer och dryckespaket efter smak. Ett bröllopstillägg på 5000 kr tillkommer och där ingår: Provsmakning av bröllopsmenyn 5 timmars projekttid med ansvarig Tid för arrangemanget är 5 timmar, därefter går det att köpa till tid till senast 03:00 till en kostnad av 3500 kr per påbörjad timme.
Mer information!

TÄVLING & MÄSSERBJUDANDE!

Skeppsholmsgruppen Monter:B04.20
Kom gärna till vår monter och säg hej och tävla om fina priser! 1a pris övernattning och middag 2 a pris 30% rabatt på en lokalhyra MÄSSERBJUDANDE: Få 10% rabatt på lokalhyran när du anmäler ditt intresse i vår monter.
Mer information!

50% rabatt på vår Bröllopskonsultation

Studio Flora Monter:B06.14
Sitt ner med någon av oss i en timma och bolla idéer, teman och allt annat kring era bröllopsblommor. Besök oss i monter B06:14 och boka in en konsultation med datum efter mässan och ta del av vårt mässerbjudande på 50% rabatt på konsultationen. Ordinarie pris 500 kr/h (hela konsultationsavgiften dras även av vid slutbeställning).
Mer information!

Tävling! Vinn din drömring!

Anna Danielsson Smyckevalvet By Anna Danielsson Monter:B05.15
Vi är stolta över att få tillverka vigselringen till den stora tävlingen "Vinn ditt drömbröllop" Delta i tävlingen och ha chans att vinna din drömring värde upp till 40.000:- 20% rabatt på Schalins ringar vid beställning på mässan 15% rabatt på övernattning hos "Elite Grand hotel" i Gävle Skapa ditt smycke i vår monter Tävling på vår instagram - Vinn ett smycke värde 2000:-
Mer information!

Vackrabröllop & Event Monter:B04.16
MÄSSERBJUDANDE 1. Du får 20% rabatt på din bröllopsorder vid en summa på minst 15.000 kr. 2. Du får 10% rabatt på din bröllopsorder vid en summa på minst 5000 kr. Boka en konsultation senast 2023-04-30 för att utnyttja ditt mässerbjudande hos oss. Vi ser fram att få vara med och skapa ert drömbröllop.
Mer information!

Mässerbjudande!

The Gift Company Monter:B05.11
Från och med nu fram till att mässan avslutas får alla våra kunder 20% rabatt på alla våra produkter. Kolla in vårt sortiment redan nu på www.thegiftcompany.se och använd koden brollop23 för att erhålla rabatten. Under mässan kommer vi även köra tävlingar där ni kan vara med och vinna våra unika boxar.
Mer information!

MÄSSERBJUDANDE

Kocken och Grisen  Monter:B07.19
Så roligt att få träffa er kunder! Vi erbjuder nu alla som vi träffar och lär känna på mässan 10% rabatt på maten på ert bröllop. Erbjudandet gäller för hela 2023.Än så länge har vi en hel del lediga datum för att förgylla ert bröllop 2023.
Mer information!

Allt i ett paket

Experience Management Wedding Monter:B01.14A
Att anlita en fotograf och en Makeup- och hår stylist på samma gång är otroligt förmånligt. Förutom att ni får ett skräddarsytt paketpris och möjlighet att jobba med samma team för provtillfället och bröllopsdagen, så får ni även en garanti på ett fantastiskt resultat. Vi på Experience Management Wedding kan dessutom hjälpa er med rådgivning kring andra leverantörer, som florister, guldsmeder, lokaluthyrare, skräddare mm. Dessutom älskar vi att resa och arbetar därför både inrikes i Sverige och utomlands i Skandinavien.
Mer information!

Designa din egen mugg på plats!

TS Äventyr Fest & Event  Monter:B05.21
Designa din egen mugg på plats och få med den hem. För mer info besök gärna vår hemsida! 99 kr ord. pris 149 kr
Mer information!

25% rabatt på heldagsfilm

True Nature Film Monter:B04.13B
I förbindelse med mässan erbjuder vi -25% rabatt på vårt heldagspaket. Alla som bokar på plats får dessutom en egen film med talen (värde 6000kr) eller en längre version av vigsel (värde 3000kr) med på köpet. Välkomna förbi vår monter för mer information.
Mer information!

Vinn bokningsavgiften på ett värde upp till 15 000kr

Villa Källhagen Monter:B06.21
Passa på att vara med och tävla om hela bokningsavgiften hos oss till ett värde upp till 15 000:- dessutom bjuder vi det blivande brudparet på en brunch. Kom förbi oss på mässan och fyll i era uppgifter i vårt formulär och ”GILLA” oss på Instagram och Facebook för att vara med och tävla. Vinnarna kontaktas via mail senast den 20:e mars 2023. Vi ses!
Mer information!

Vinn bröllopskoordinering!

VPRO Wedding Monter:B01.03
Unikt mässerbjudande! Om ni har funderat på att ha bröllopskoordinator eller inte så har ni chansen att få bröllopskoordinering helt gratis! Det gäller dagskoordinering inom Stockholmsområdet under bröllopssäsong 2024! Kom förbi min monter på mässan så berättar jag mer!
Mer information!

20% rabatt på bröllopsfilm!

Videograferna Monter:B.05.08
Under mässan erbjuds ni 20% rabatt på både hel- och halvdagspaket. Bonus: I vår monter kan ni även delta i vår tävling.
Mer information!

Vinterstrand Bridal Monter:B05.16
Mässerbjudande! Vi ger alla kunder som lägger sin beställning hos oss under mässan 10% rabatt på våra befintliga styles.
Mer information!

Mässerbjudande

Violet Decor Monter:B04.07
Om ni bokar era buketter och/eller andra blomsterdekorationer för ert bröllop under mässdagarna erhåller ni 15 % rabatt.
Mer information!

20% rabatt på Randy Fenolis provkollektion

Wedding Bells by Little Fairies Monter:B02:09
"Say Yes to the Dress" Randy style! Hela 20% rabatt på Randy Fenolis underbara brudkollektion! Gäller lagerförda brudklänningar som finns i butiken: https://www.littlefairies.se/category/randy-fenoli-bridal
Mer information!

Vinn 10 000 kr i vår monter!

Wedsly Monter:B04:02
Kom förbi vår monter, svara på några enkla frågor och ha chans att vinna 10 000 kr!
Mer information!

Malmö

Albrekts Guld Monter:C1:03
Vinn diamantörhängen till bröllopet! Kom till vår monter (B1:05) och tävla! Du får dessutom en rabattkupong med ett fint erbjudande.
Mer information!

20 % rabatt på hela vårt sortiment redan nu !

Anina Brud & Festspecialisten since 1967 Monter:D1.10
Anina Brud & Festspecialisten since 1967 Vill du besöka vår butik innan mässan så uppge kod ” Bröllopsfeber” när du bokar tid, så får du 20% rabatt på ditt köp. Självklart gäller rabatten även när du besöker oss på mässan och gäller även beställningar. Vi har massor av kläder både till bruden, brudgummen och även till gästerna. Lite kan vi ta med till mässan, men det mesta ser du i vår butik i Helsingborg. Välkomna!
Mer information!

Allerum Loftet  Monter:B1.02A

Mer information!

10% RABATT PÅ BOKNING AV GLASSVAGN

Augusta Glassmejeri Monter:F.18
Vi erbjuder 10% rabatt på bokning av glassvagn innan 1/3
Mer information!

Bröllopssviten är er!

Bjärsjölagårds Slott Monter:B1:04
Vid bokning av bröllopshelg på slottet får ni, utan extra kostnad, tillbringa er bröllopsnatt i slottssviten. Gäller endast ny bokning under bröllopsmässan. I montern har du även chans att vinna två biljetter till den nya mordgåtan "Dåd i dimma" med trerättersmeny. Varmt välkomna!
Mer information!

Blomsterstallet Monter:D1:07
Kom till vår monter och få en värdecheck på gratis konsultation samt rabatt på din beställning.
Mer information!

Bröllopsfotograf Erbjudande 30% Rabatt!

Bröllopsfotograf Daniel Rix Monter:F1:07
Ni får 30% rabatt på Paketen! Det ingår även ett exklusivt Italienskt wedding Design album i glas, metall eller läder!! (värde 4 500kr) Prisexempel: -Heldags paketet 15h- & Italienskt wedding Design album! (ord.pris 35.995kr) Mäss Pris: 21.995kr Ni har nu även möjligheten att få dessa erbjudande innan mässan! Kontakta mig nu och nämn detta erbjudande så ska Ni få erbjudandet! Ser fram emot att få kontakt med Er. //Daniel Rix www.rixfoto.se
Mer information!

Specialpris på Ballongbåge Hjärta

Den vackra festen Monter:A1:04
Ett stort kärleksfullt hjärta blir en underbar festdekoration på ert bröllop. Nu endast för 195 kr. (ord.pris 295kr) Finns i färgerna Vit/Guld, Röd, Röd/Fuchsia/Rosa och Rosa/Persika/Guld. Storlek: ca 166 x 160 cm monterat.
Mer information!

Disco Co Monter:B1.02A
Missa inte vår tävling, besök oss i vår monter. Välkommen!
Mer information!

10% rabatt

DJ Howling Wind Monter:D1.11
Jag erbjuder 10% rabatt på ordinarie priser. Gäller alla bokningar som görs på mässan i Malmö den 11/2 och 12/2.
Mer information!

På alla våra paket är det nersätta priser!

D.H.P & F.H.P Monter:A1.08
vi har erbjudande på alla våra paket priser. Vi kommer ha en tävling där vinnaren vinner en skräda syd kostym som man får vara med och design själv.
Mer information!

Mässpris

Divine Culture Monter:F.17
Vi bjuder på biljettavgiften.
Mer information!

Spara in 20%

Eddie Love - Wedding planner Monter:D1.01
Kom fram till oss på mässan och så tar vi en dialog och kollar om jag är rätt person till er isåfall kommer ni spara in 20% på priset.
Mer information!

20% rabatt på alla behandlingar samt fria konsultationer

Estetikcentrum Monter:A1.07
Du som bokar din behandling under mässan får 20% rabatt på alla behandlingar. Du får även fria konsultationer hos våra kirurger. Erbjudandet gäller enbart på bokningar som görs under mässan men kan utföras t.o.m. 30 april. Erbjudandet gäller alla behandlingar hos våra hudterepeuter och injektionssköterska men inte på operationer.
Mer information!

Tävling

Forget me not Monter:E1:06
Vi kommer ha en tävling där du följer oss på Instagram, svara på en fråga så har du chansen att vinna en ljusdekoration med dina egna bröllops blommor i.
Mer information!

MÄSSERBJUDANDE!

Fotograf Cecilia Jägenmark Monter:E1.10
BOKA HELDAGARSBRÖLLOP OCH FÅ 3000 KR I RABATT!
Mer information!

10% RABATT PÅ HELDAGSFOTOGRAFERING

Fotograf Fabian B. Kruuse Monter:A1:05
Ta en selfie med Fotograf Fabian B. Kruuse på bröllopsmässan som du bifogar i ditt mail när du gör en datumförfrågan, så får du 10% rabatt på heldagspaketet med foto och film. OBS. Ingen garanti att ert datum är tillgängligt.
Mer information!

Konsultation inför bröllopet

Flowernail Monter:C1.07
Boka en timme bröllopskonsultation på mässan för 395 kr ord pris 795 kr. Få även 15% rabatt på blomsterbeställningen när du handlar för minst 10.000 kr. Erbjudandet gäller bröllop år 2023-2024 Uppge kod bröllopsmässa 10.000 Bröllopstårta mässpris 45 kr biten ord pris 55 kr Underbara buketter som ni kan köpa med er hem har vi även i montern Väl investerad timme för att få massor med hjälp och idéer inför er fantastiska dag
Mer information!

Var med och tävla om ett par diamantörhängen!

Guldfynd Monter:B1:03
På mässan har du chansen att vinna ett par ljuvliga diamantörhängen till bröllopet! Tävla hos oss i vår monter! Du får också unika mässerbjudanden samt en rabattkupong med 25%* på ett valfritt smycke och 15%* på ringar från Schalins, Flemming Uziel och Sarek. *vissa undantag Vi ses!
Mer information!

Årssmycket 2023

Guldshop/limohelsingborg Monter:A1.12 + Limo
Vi tillverkar årssmycken sedan 2007 smyckena är numrerade och tillverkas i limiterad upplaga pris hänget 398:- inkl kedja önskas även örhänget tillkommer 100:- (199:-)
Mer information!

Få er teknik billigare!

Gigtec Monter:D1.09
När ni bokat er utrustning på webben så fyller ni i koden "brollopsfeber" så får ni 10% rabatt på er hyra! Givetvis ni kan även ringa oss på 010 33 33 400 och nämna rabattkoden!
Mer information!

Hallbergs Guld Monter:F1:02
På mässan har du chans att vara med och tävla om vackra diamantörhängen till bröllopet! Du får också en rabattkupong med ett förmånligt erbjudande!
Mer information!

10% rabatt på bröllopspaket. Tävling - Chans att vinna unik övernattning.

Hjelmsjöborg Monter:A1.11
Boka ett av de sista datumen redan i år eller 2024 och få 10% rabatt på bröllopspaketen Agronomet & Agronomet deluxe! Uppvisa biljett från bröllopsfeber och boka innan sista mars. Vinn övernattning i vår unika svit Palmhuset! Se instruktioner i vår monter.
Mer information!

MÄSSERBJUDANDE

Ivögården Monter:D1.03
Boka ditt bröllop på Ivögården och få ett weekendpaket för 2 pers Värde: 2000:-
Mer information!

20% Rabatt på klänningar i Butiken och 10% på beställning

Jolie Bridal Monter:E1.04
Besök vår Monter för att hämta ditt erbjudande och boka tid för provning. Köp klänning i butiken så får du 20% rabatt. Beställer du får du 10% rabatt.
Mer information!

Mässerbjudande/Tävling

Kreativa Blomster Monter:E1.03
Boka konsultation hos oss under mässan och få 10% rabatt på hela beställningen. Vi erbjuder dessutom kostnadsfri konsultation om ni bokar in er nu. 22-23 Januari. (ord.pris 350kr) Under mässan tävlar vi också ut möjligheten att vinna er egen brudbukett! Kom förbi och tävla
Mer information!

5% rabatt på bokningen!

Lillegård Monter:E1.09
Om ni bokar Lillegård och skriver på kontraktet och betalar före slutet på februari så får ni 5 % rabatt! Vinn ett onsdagsbröllop 2023 på Lillegård! - Följ @lillegards och @brollopsfeber på instagram - kom till vår monter och fråga om ni vunnit Tävla om att vinna en goodiebag värd 9 000 kr!!! Goodiebagen innehåller allt från skönhetsbehandling, brunch för två på Grand Hotel i Lund, morgonrock med texten "bride", presentkort, nytt set naglar och så mycket mer! Vinnaren meddelas den 15 februari. För att vinna: 1. Följ alla sponsorerna på insta: @lillegards, @_houseofaesthetics, @grandilund, @weddingstoremalm, @_by.eliza, @poshparty.se, @salong.e.malmo, @photobyjane 2. Lägg upp ett av våra inlägg om tävlingen och tagga alla sponsorerna Lycka till!
Mer information!

15 procent vid tidsbokning

Liljeroths Juvelform by PLD Monter:C1.01
De kunder som bokar en tid till konsultation i butik under mässdagarna, erhåller 15 procents rabatt vid beställning av förlovnings- och vigselringar. Bokningarna görs i montern: B1:10 . Vid köp av förlovnings- och/eller vigselringar, till ett värde av 25 000 kronor eller mer, erhåller ni ett par specialdesignade vinglas av Peter Liljeroth (värde 2300 kr). Glasen är handblåsta i Sverige. Missa inte tävlingen i monter B1:10. Första pris: Ett presentkort på 10 000 vid beställning av förlovnings- och vigselringar. Dragning skrer lördag och söndag kl 15.00. PS Går ej att kombinera med andra erbjudande.
Mer information!

20 % rabatt på alla kurer

Lomma Beauty  Monter:C1.08
Kom till oss på mässan så guidar vi dig rätt och du får 20 % rabatt på valfri behandling!
Mer information!

Mässerbjudande

Margretetorps Gästgifvaregård Monter:D1.08
Vid bokning av ert Bröllop i samband med mässan bjuder vi brudparet på övernattning i en av våra mysiga Sviter. Värde från: 2050:-
Mer information!

Unikt mässerbjudande! Spara 4.154 kronor!

Myselfie Monter:E1.01
Boka din Myselfie med bröllopspaketet på Bröllopsfeber och spara 4.154 kronor! I paketet ingår: - Unikt overlay på alla Era bilder med Er egen hashtag! - Välj mellan två specialramar i bröllopstema! - En fin bakgrund för att höja upp stämningen! - En fysisk fotobok med alla Era minnen från Er stora dag! Ni får självklart också med: aktivitetskort, banner, plakat, rekvisita samt möjligheten att visa Era bilder live i ett bildspel! Paketet har ett samlat värde på: 6.154 kronor. Boka på Bröllopsfeber och få allt ni behöver för Er stora dag till endast 2.000 kronor! Ni får också fri ombokning, 14 dagars full ångerrätt och ni kan välja att betala senare med Klarna eller att dela upp betalningen. Välkommen förbi oss för mer information
Mer information!

Erbjudande 20% på NAHÉLIE

Nahélie Monter:F1.14
På bröllopsmässan i Malmö ger vi 20% rabatt på vår parfym. Kärlek, glädje och passion fångas i denna sofistikerade doft, som kan attrahera, förföra och förena det mest värdefulla i livet. En underbar doft att bära eller ge bort som gåva. Välkommen att dofta på parfymen i vår monter F1.14!
Mer information!

Jag erbjuder 20% på bröllopspaket + goodiebag

Fotograf Nadine Stokland Monter:A1.13
Ni som väljer att boka mig på plats får hela 20%!! rabatt på valfritt paket. Dessutom ingår en goodiebag för de första 5 som bokar. Ett värde på över 3 000kr
Mer information!

Erbjudande hos Passiflora

Passiflora AB Monter:A1.06
Förboka 30 min konsultation på bröllopsmässan gratis. Vi erbjuder dropin på plats i mån av tid. Boka in en konsultation och få 10% rabatt på hela blomsterbeställningen om ni bokar in ert bröllop hos oss gäller under 2023 & 2024. Uppge kod bröllopsfeber23. Kod giltig t.om. 31mars 2023. BRÖLLOPSTÄVLING Vinn en gratis bröllopskonsultation och blomster för 2000kr till ditt bröllop. Ta ett foto med dig och din kära eller vänner i vår bröllopshörna på plats. Följ oss på IG @passifloraab Dela bilden i dina händelser och tagga oss och minst 3 vänner. (har du privatkonto så skicka oss en skärmdump i dm på att du delat) Använd #bröllop2023 Kommentera med vilket datum bröllopet är. Obs. Det är viktigt att följa alla stegen för att va med i tävlingen. Är du med och tävlar så godkänner du att vi får ta del och använda oss av bilderna. Tävlingen avslutas 12 Feb 2023. Vinnaren kommer presenteras på vår IG följande dagar efter. Kontakta oss redan nu för att säkra en gratis konsultation på mässan. Vi ser framemot att höra ifrån er. Caroline och Josefina med personal
Mer information!

Stämningsfullt flygelskal ingår!

Pianoentertainer Morgan Liljestam Monter:P.1
Bokar du oss på bröllopsmässan i Malmö ingår ett snyggt flygelskal utan extra kostnad i ert valda paket!
Mer information!

❤️❤️❤️❤️TÄVLA OCH VINN PRISER TILL ER BRÖLLOPSRESA!❤️❤️❤️❤️

Roomantic Travel Monter:A1.09

Nu lanserar vi Roomantic Travel!

Den perfekta tjänsten för dig som planerar smekmånad, bröllop, jubileum eller en romantisk getaway!

KLICKA HÄR FÖR ATT VARA MED OSS FRÅN START!

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Mer information!

UNIKT MÄSSAERBJUDANDE

Red Rose Clinic Monter:D1.12A
50% rabatt på alla behandlingar. Erbjudandet gäller enbart på bokningar som görs under mässan men kan utföras t.o.m. 31 mars. Vi ger konsultation under mässa. Behandlingen sker vid ett senare tillfälle. Kom till oss under mässan och överraskas av flera olika erbjudande.
Mer information!

Välkommen till Smygehus Havsbads monter och tävla om mysiga spapaket

Smygehus Havsbad Monter:E1:02
Du kan också boka tid för kostnadsfri visning. Lyckönskningar till ert bröllop!
Mer information!

Få en matvagn full med våfflor och milkshakes till ert bröllop!

Sweets on the streets Monter:V.1
Vill ni vara med och vinna ett besök av vår söta vagn till ert bröllop, förlovningsfest eller kanske ett kalas? Kom förbi och tävla om gratis framkörning och våfflor för upp till 50 personer.
Mer information!

20 % på alla behandlingar

Skincare Scandinavia Monter:C1.08
Kom till oss på mässan så guidar vi dig rätt och du får 20 % rabatt på valfri behandling! Varför inte boosta din hud med återfuktning på djupet, förbättra hudens kvalitet och ger den en naturlig lyster? Eller är du ute efter en anti-rynk behandling med hjälp av botox? Vi har flera alternativ för dig. Älska din hud hela livet!
Mer information!

Unikt mässerbjudande!

Tältmästarna Monter:F1:01
Få 15% rabatt på hela ordern om du bokar innan den 15 februari. Varmt välkomna att besöka oss i vår monter på mässan.
Mer information!

20% rabatt på bröllopsfilm!

Videograferna Monter:C1.06
Under mässan erbjuds ni 20% rabatt på både hel- och halvdagspaket. Bonus: I vår monter kan ni även delta i vår tävling.
Mer information!

Vinn 10 000kr i vår monter!

Wedsly Monter:A1:02
Kom förbi vår monter, svara på några enkla frågor och ha chans att vinna 10 000 kr!
Mer information!

VINN DIN BRUDBUKETT

Wilthorn Blomster & Blandat / Wilthorn Weddings  Monter:B1.08
Årets bästa tävling?! Välkommen att hälsa på oss på mässan för att ta ett foto i vår monter där du på valfritt sätt håller i en av våra brudbuketter som vi har med oss på plats. Tagga oss på Instagram och Facebook för att vara med och tävla om en brudbukett som du själv designar (stil, form, färg) till ditt bröllop, går att utnyttja när som helst under 2023 eller 2024, buketten är till ett totalt värde av 1500:- eventuell corsage, tärnbukett eller leveranskostnader tillkommer.
Mer information!

VINN EN BRÖLLOPS DJ

Winqvist Bröllop & Event Monter:
Tävla i min monter och ni har chans att vinna Lilla Bröllopspaketet. Kom och se om ni har mer än tur i kärlek. Brudpar erhåller 10% vid bokning på plats. Allt gäller på obokade datum 2023 och 2024.
Mer information!

Göteborg

Albrekts Guld Monter:E01:02
Vinn diamantörhängen till bröllopet! Kom till vår monter (G:15+16) och tävla. Du får dessutom en rabattkupong med ett fint erbjudande.
Mer information!

20 % rabatt på valfri brudklänning

Anina Brud & Festspecialisten Monter:E02.17
Välkommen att besöka vår monter där du kan se ett urval av våra brudklänningar samt erhålla en rabattkort som ger dig 20% rabatt på valfri brudklänning .Gäller även beställningar !
Mer information!

Bröllopsfotograf Erbjudande 30% rabatt!

Bröllopsfotograf Daniel Rix Monter:E.03.09A
Ni får 30% rabatt på Paketen! Det ingår även ett exklusivt Italienskt wedding Design album i glas, metall eller läder!! (värde 4 500kr) Prisexempel: -Heldags paketet 15h- & Italienskt wedding Design album! (ord.pris 35.995kr) Mäss Pris: 21.995kr Ni har nu även möjligheten att få dessa erbjudande innan mässan! Kontakta mig nu och nämn detta erbjudande så ska Ni få erbjudandet! Ser fram emot att få kontakt med Er. //Daniel Rix www.rixfoto.se
Mer information!

Mässerbjudande

Restaurang Blomstermåla Monter:E03.09C
Exklusivt Mässerbjudande! Få 10% på Bröllopspaketet om ni bokar en fredag under 2023 och 2024
Mer information!

Hyr ett fotobås med inbyggd skrivare från endast 2000kr

Betty Booth - Fotobås med inbyggd skrivare Monter:D.0214F
Få upp till 1500kr rabatt på er fotobås-hyra. Ni kan få ett så billigt pris som endast 2000kr. Betty är enkel att transportera och montera. Det räcker med en person vid transport och tar ca 2 minuter att sätta ihop. Inga verktyg eller installationer krävs. Vi erbjuder även transport om du önskar få den levererad. Ta en bild med Betty på mässan och få upp till 1500kr rabatt på din hyra. BettyBooth.se
Mer information!

❤️ TÄVLING ❤️ MÄSSERBJUDANDEN ❤️ GRATIS KONSULTATION ❤️

Caprice Decadent Bohemian Monter:D02.12C
Nu har du chansen att vinna ett par fantastiskt vackra örhängen från exklusiva Caprice Decadent Bohemian till ett värde av 1200 kr per styck. För att vara med i vår ❤️ T Ä V L I N G ❤️ gäller följande: ❤️ Gå in på Instagram och följ: @capricedecadent ❤️ Gå in på Instagram och följ vår svenska agent: @lanebyagency ❤️ Gilla detta inlägget om Bröllopsfeber: Klicka här + Skriv: Göteborg och tagga 3 vänner I detta inlägg hittar ni även en länk till att kunna få rabatterade inträdesbiljetter till mässan. Utlottning sker dagen efter mässans slut och meddelas vinnaren. I vår monter på mässan har vi fina ❤️ E R B J U D A N D E N ❤️ på våra exklusiva bijouterier som passar utmärkt på bröllop - både till dig som brud, tärna eller gäst. Eller varför inte införskaffa några lyxiga smycken att ha på smekmånaden? ❤️ G R A T I S ❤️ K O N S U L T A T I O N ❤️ Välkomna till vår monter för att få gratis konsultation. Ta gärna med foto på klänningen så kan vi ge dig ett förslag på passande bijouterier. Erbjudandet gäller även tärnor och gäster. Inget köptvång. ❤️-hjärtligt välkomna att besöka oss i Göteborg, monter D02.12C.
Mer information!

Hela 20% rabatt!

Dansstudio Magic Monter:E01:09
Boka och betala dina lektioner på plats under mässans gång och få hela 20% rabatt!
Mer information!

Specialpris på Ballongbåge Hjärta

Den vackra festen Monter:E.02.02
Ett stort kärleksfullt hjärta blir en underbar festdekoration på ert bröllop. Nu endast för 195 kr. (ord.pris 295kr) Finns i färgerna Vit/Guld, Röd, Röd/Fuchsia/Rosa och Rosa/Persika/Guld. Storlek: ca 166 x 160 cm monterat.
Mer information!

Mässpris

Divine Culture AB Monter:E01.33
Vi bjuder på biljettavgiften.
Mer information!

10% rabatt på Vigsel- & Förlovningsringar

Ernst Forssell Monter:E03:17
Under mässdagarna ger vid dig 10% rabatt på Ernst Forssell Collectées och 15% rabatt på Schalins. Kollektionen kännetecknas av nätta modeller där diamanten står i fokus. Välj mellan labbodlade och naturliga diamanter. Alla ringar tillverkas i återvunnet guld och tillsammans kan vi anpassa ringarna efter dina önskemål. Besök oss i monter E03:17 i Göteborg 18-19 februari. Varmt välkomna!
Mer information!

My job is to make your dream come true

Empire Event Monter:D02.08
Wedding Fester Företag event Birthday Dekoration Design Wedding planer
Mer information!

Jag bjuder på 1st 30x40cm förstoring!

Fotograf Johan Pehrson Monter:E01:05
Boka er bröllopsfotografering under mässan så bjuder jag på 1st 30x40cm Fine Art förstoring till ett värde av ca 1000kr.
Mer information!

TÄVLING!!! VINN DIN BRÖLLOPSBUKETT BEVARAD PÅ UNIKT VIS!!!

Fröken Klaras Monter:E02.14
Vi kommer att ha en tävling där du som reserverar ditt datum är med i en tävling om att vinna din bröllopsbukett bevarade i en 3D tavla. Följ oss på instagram för inspiration. frokenklaras. Lycka till!
Mer information!

Mässerbjudande

Fotograf Mikaela Schönning Monter:D02.10
Gratis par- eller budoirfotografering värde 3500kr vid bokning av 6h eller 12h paket. Vid bokning av 12h paket ingår även fotobok med 50 bilder, och en highlight-film ifrån bröllopsdagen.
Mer information!

MÄSSERBJUDANDE!

Fotograf Cecilia Jägenmark Monter:E00.04
BOKA HELDAGARSBRÖLLOP OCH FÅ 3000 KR I RABATT!
Mer information!

Var med och tävla om ett par diamantörhängen!

Guldfynd Monter:E01:12
På mässan har du chansen att vinna ett par ljuvliga diamantörhängen till bröllopet! Tävla hos oss i vår monter! Du får också unika mässerbjudanden samt en rabattkupong med 25%* på ett valfritt smycke och 15%* på ringar från Schalins, Flemming Uziel och Sarek. *vissa undantag Vi ses!
Mer information!

VINN ETT BRÖLLOP TILL VÄRDE AV 40 000 KR

Grand Plaza Bröllop och Konferens Monter:E00.03
Besök vår monter och var med om att tävla om ett pris till ett värde av 40 000 kr att spendera på ditt drömbröllop hos oss. Alla nya bokare under mässan erbjuds 15% rabatt på hela bokningen.
Mer information!

10% rabatt på bokningar

Gråbogården Monter:E01.21
Erbjudande för besökare på mässan Bröllopsfeber 19-20 februari 2023 i Göteborg Planera ert destionationsbröllop! Boka minst fem nätter på Gråbogården via vår hemsida www.grabogarden.se senast 31 juli 2023 och få 10% rabatt på hela vistelsen. Rabatten gäller endast ordinarie priser på www.grabogarden.se. Vistelsen måste äga rum senast 31 december 2024. Reservation för eventuella framtida prishöjningar.
Mer information!

Unikt erbjudande! Stort bröllopsfyrverkeri

Göteborgs FyrverkeriFabrik Monter:D02.14C
För bröllopsmässans besökare erbjuder vi vårt stora bröllopspaket för endast 25.000 kr, värde 32.000 kr. Priser inklusive moms.
Mer information!

Hallbergs Guld Monter:E02:06
På mässan har du chans att vara med och tävla om ett par vackra diamantörhängen till bröllopet! Du får också en rabattkupong med ett förmånligt erbjudande!
Mer information!

Exklusivt Mässerbjudande: Boka bröllopstårtan på plats och vi bjuder på en smakbox.

Helenas Tårteria Monter:E02:03
Boka bröllopstårtan på plats och vi bjuder på en smakbox (värde 170kr, hämtas av kund under V9-11). Alternativt kan ni välja att boka en kunsultation med 170kr rabatt. Se mer info om detta på hemsidan. Bokning kostar 1000kr, en summa som sedan dras av på tårtans totalkostnad vid slutbetalning.
Mer information!

Kom till skott!

Franses Skärgårdspub Monter:D01.02
Lägg bokningen innan 1 juni 2023, så bjuder vi på välkomstmousserande till alla gäster & en flaska champagne till brudparet (kod: SKOTT-MÄSSA2023)
Mer information!

VINN EN BRÖLLOPS DJ

Winqvist Bröllop & Event Monter:D01.05B
Tävla i min monter och ni har chans att vinna Lilla Bröllopspaketet. Kom och se om ni har mer än tur i kärlek. Brudpar erhåller 10% vid bokning på plats. Allt gäller på obokade datum 2023 och 2024.
Mer information!

10% RABATT PÅ ALLA SMYCKEN!

JJ Jewellery  Monter:E.03.13
Vid köp av minst ett smycke så erbjuder vi 10% rabatt på alla våra smycken. Vill ni även designa eran egna ring så gäller rabatten även då.
Mer information!

23 % rabatt vid bröllopsbeställning

Källsjö bryggeri - Smaksmedjan i Källsjö Monter:D02.06
Låt kärleken flöda tillsammans med oss! Välkomna på provsmakning. Våra produkter finns att tillgå på plats eller med leverans till er stora dag!
Mer information!

5% rabatt på bokningen! Vinn goodiebag värd 9000kr! Vinn ett onsdagsbröllop 2023!

Lillegård Monter:E03.19
Om ni bokar Lillegård och skriver på kontraktet och betalar före slutet på februari så får ni 5 % rabatt! Vinn ett onsdagsbröllop 2023 på Lillegård! - Följ @lillegards och @brollopsfeber på instagram - kom till vår monter och fråga om ni vunnit!
Mer information!

Unikt mässerbjudande! Spara 4.154 kronor!

Myselfie Monter:D01.03A
Boka din Myselfie med bröllopspaketet på Bröllopsfeber och spara 4.154 kronor! I paketet ingår: - Unikt overlay på alla Era bilder med Er egen hashtag! - Välj mellan två specialramar i bröllopstema! - En fin bakgrund för att höja upp stämningen! - En fysisk fotobok med alla Era minnen från Er stora dag! Ni får självklart också med: aktivitetskort, banner, plakat, rekvisita samt möjligheten att visa Era bilder live i ett bildspel! Paketet har ett samlat värde på: 6.154 kronor. Boka på Bröllopsfeber och få allt ni behöver för Er stora dag till endast 2.000 kronor! Ni får också fri ombokning, 14 dagars full ångerrätt och ni kan välja att betala senare med Klarna eller att dela upp betalningen. Välkommen förbi oss för mer information :-)
Mer information!

15% Rabatt + fler överaskningar och erbjudanden

MySpecialDay Photography & Videography Monter:E02.13
Få 15% rabatt när ni bokar våra guld eller platina paket. - Goodiebag till dem första besökare Kom och besök vår monter och få massa överraskningar och erbjudanden! :)
Mer information!

Reveljen Monter:E01.25
TÄVLA OCH VINN DITT BRÖLLOP HOS OSS! Var med och tävla och ah en möjlighet att vinna ditt 2024-bröllop hos oss! Gå till vår instagram reveljen_event för att delta i tävlingen!
Mer information!

❤️❤️TÄVLA OCH VINN PRISER TILL ER BRÖLLOPSRESA!❤️❤️

Roomantic Travel Monter:D01.04A

Nu lanserar vi Roomantic Travel!

Den perfekta tjänsten för dig som planerar smekmånad, bröllop, jubileum eller en romantisk getaway!

KLICKA HÄR FÖR ATT VARA MED OSS FRÅN START!

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Mer information!

Mässerbjudande

Brodyrlandet-Svingelns Skrädderi Monter:E00:06
-Ta en kupong från vår monter och få 25% rabatt på din första brodyrbeställning. -Vinn på din skräddarändring - värde 2500kr. (Vinnaren dras V. 02 .2024 ,går ej att lösa in mot kontanter) Mer info: www.svingelns-skradderi.se
Mer information!

15% rabatt på bröllopsfotografering

Skoorell Photography Monter:E01:11
Boka er bröllopsfotografering på mässan och få 15 % rabatt på valfritt bröllopspaket
Mer information!

Transport för alla gäster t/r från Göteborg ingår.

Skärgårdsbröllop Monter:E00:01
Mässerbjudande 2023! Oslagbart erbjudande till nya brudpar 2024! Erbjudandet gäller endast nya bokningar samt bokningar gjorda senast 2023-03-30. Övriga regler för bokningar finns på vår hemsida www.skargardsbrollop.se Bröllopspaket: 1390 kr (ordinarie pris 1490 kr) Fribar. 300 kr Fredagar 100 kr rabatt per person. Det här ingår: Hyra bröllopslokal Buss Transport t/r Göteborg. Mousserande välkomstdrink med tilltugg. Förrätt, varmrätt och dessert. Vinpaket/öl 3 glas per person. Kaffe/The Uppdukning av matsal Linne och servering Stolsöverdrag Serveringsavgift vid egen tårta Provsmakning av vald bröllopsmeny Avstämningsmöte med koordinator Städning Personal Runda bord eller vanliga TV Projektorduk Mikrofon med ljudutrustning.
Mer information!

10% rabatt på bröllopskostymen

Ströms i Göteborg Monter:E02:09B
Ta del av vår flyer som ger er 10% vid köp av kostym, smoking eller frack med utvalda tillbehör.
Mer information!

CHANS ATT VINNA EN SKÖNHETSFYLLD GOODIEBAG!

Studio IDYLL Monter:E02.11
I vår monter kommer det finnas en tävling med några få steg att fullfölja för att sedan vara med i utlottningen av en goodiebag fylld med skönhetsprodukter från våra favoritleverantörer. Välkommen!
Mer information!

Boka vårt fina fartyg M/S Kungsö under mässdagarna så bjuder vi på en flaska Champagne!

Styrsö Skärgårdstrafik Monter:E01:14
Vi erbjuder ett flexibelt fartyg för en oförglömlig fest! Hos oss kan du välja att ha hela festen ombord, inklusive vigsel. Eller endast transport till önskad destination? Vart du vill, när du vill. Hör av dig till oss, så hjälper vi dig att uppfylla dina önskemål. Välkomna ombord!
Mer information!

FÅ 25% RABATT - UNIKT MÄSSERBJUDANDE

Svahns Bröllop och Festkläder Monter:D02.12B
Boka en provtid i montern hos Svahns Bröllop under Bröllopsfeber och få 25% rabatt vid köp av brudklänning. Det kommer även finnas fler roliga och unika erbjudanden under helgen. Välkommen att hälsa på oss i vår monter!
Mer information!

Vinn fantastisk hårvård & fiskspa

Studio Sweet Monter:E.02.21
Erbjuder fantastiska hårvårdsprodukter till mycket bra pris! Vinn fina priser!
Mer information!

10% Rabatt på vigselring & morgongåva

Juvelfattare FM Monter:D01.03B
Besök vår monter under mässdagarna för att ta del av 10% rabatt vid egen tillverkning av vigselring & morgongåva.
Mer information!

VINN EN WEEKEND

Två Skyttlar Monter:E03:07
Nu har ni chansen att vinna en weekend hemma hos oss - på Två Skyttlar! Ta vara på lugnet och stillheten som infinner sig bortom stadens brus. Här kan du promenera i skogen, njuta av den vackra naturen runt omkring och lyssna på tystnaden. Koppla av nere vid sjön i spabadets varma vatten och låt den friska luften ge er ny energi. Fixa er inför kvällen och avnjut en härlig trerätters middag i vår vackra selekskiftsmatsal - som är som gjord för er kommande bröllopsmiddag! I paketet ingår övernattning med vår lantliga frukostbuffé, tillgång till spabad & sjöbastu samt en 3-rätters middag komponerad av vår kökschef Emma Fyman.
Mer information!

20% rabatt på bröllopsfilm!

Videograferna Monter:E.03.21
Under mässan erbjuds ni 20% rabatt på både hel- och halvdagspaket. Bonus: I vår monter kan ni även delta i vår tävling.
Mer information!

Rabatt på brudbukett

Vackra Blomster och Ting Monter:D02.22
Vid bokning av blommor till ert bröllop senast 1 mars 2023 erhåller ni 10% rabatt på Brudbukett samt knapphålsblomma till brudgummen.
Mer information!

Vinn 10 000kr i vår monter!

Wedsly Monter:E03:04
Kom förbi vår monter, svara på några enkla frågor och ha chans att vinna 10 000 kr!
Mer information!

Anmäl er till vårt nyhetsbrev!

Här får du exklusiva nyheter, tips, rabatter, utlottningar och erbjudanden först av alla!