/vaelkommna.aspx
Bröllopsbibeln

Aktuella mässerbjudanden

Bläddra bland fantastiska erbjudanden på våra mässor nedan:

Stockholm

Albrekts Guld Monter:B05:06
Vinn diamantörhängen till bröllopet! Kom till vår monter (A3:14C) och tävla. Du får dessutom en rabattkupong med ett fint erbjudande.
Mer information!

25% UNIKT mässerbjudande av Videograf + TÄVLING

AndeoX Productions Monter:B07.12
Under mässan erbjuder vi upp till 25% rabatt. Vi kommer också ha unika paket erbjudanden med Live streaming av bröllopet. Så missa inte chansen att boka en videograf till ert bröllop. Under mässan kommer vi ha en tävling i vår monter. Där alla som bokar oss under mässan är med i en dragning, där vinnaren får 8.000kr rabatt på sitt bokade paket. Detta är såklart utöver mässrabatten. Jag hoppas att vi syns i vår monter.
Mer information!

Vinterbröllop

Bergendal Fest & Bröllop Monter:B04:07
BJUD IN TILL VINTERBRÖLLOP, SÅ BJUDER VI PÅ HOTELLFRUKOST! Gnistrande dagar och djupt mörker. Vintern kan bjuda på vackra kontraster. Och det är en härlig årstid att ställa till med vintrig bröllopsfest. Till er som vill bjuda in till värme, ljus och glädje när året är som allra mörkast har vi ett erbjudande: Om ni bjuder på bröllopsmiddag, bjuder vi samtliga gäster på hotellfrukost dagen efter. Gäller bröllop under november, januari, februari och mars månad. I priset ingår trerätters middagsmeny, kaffe, vacker dukning, blomsterdekorationer med säsongens blommor och hotellfrukost dagen efter för alla gäster som åt hos oss under er bröllopsmiddag. Kostnad för dryck och lokalhyra tillkommer.
Mer information!

Mässerbjudande: Romantisk weekend efter bröllopet

Blommenhof Hotell Monter:B04:13D
Presentkort på Romantisk weekend-paket för 2 personer, att använda inom ett år efter bröllopet. I PAKETET INGÅR: Logi: del i Dubbelrum Standard Choklad på rummet En flaska mousserande vin Lån av morgonrockar & tofflor Eftermiddagskaffe Välkomstdrink innan middagen Trerättersmiddag Entré 2h till Skogens ro (förboka tid krävs, du delar tid med andra) ​ Frukost på rummet (om så önskas, säg till i receptionen)
Mer information!

Värdecheck på 10%

Bröllopsfabriken Monter:B06:04
Välkommen till vår monter och få en värdecheck på 10% att använda under mässdagarna eller i vårt showroom. Det kommer också finnas brudklänningar och accessoarer i vår monter till förmånliga mässpriser. Dessutom har vi tre tävlingar på plats där en av dem ger garanterad vinst vare gång.
Mer information!

Vinn ett exklusivt diamantsmycke!

Cravingfor Monter:B03:01
Kunder som gör en beställning på en vigsel-/förlovningsring erbjuds fri gravering. Vi erbjuder en exklusiv rabatt på 15% på våra övriga smycken när du beställer vigsel/förlovningsring.
Mer information!

POPUP OUTLET, Försäljning av klänningar på mässan upp till 70% rabatt

Dream Designs Monter:B06.15
På Bröllopsfeber i Stockholm kommer jag öppna upp en POPUP OUTLET i min monter. Du kommer kunna prova och köpa din drömklänning direkt på plats på mässan. Upp till 70% rabatt. Det kommer även finnas ett utbud av mina favoritklänningar i beställningssortimentet på plats att prova. Självklart kommer det finnas ett fantastiskt mässerbjudande även på beställningssortimentet.
Mer information!

Mässpris

Divine Culture AB Monter:B01.27
Vi bjuder på biljettavgiften.
Mer information!

10% på din beställning!

Didriks Design Monter:B06:02B
Som besökare hos Bröllopsfeber får du 10% rabatt med koden BRÖLLOPSFEBER i kassan. Gäller hela hemsidan och sortimentet.
Mer information!

Rabattkod på webbutiken + tävlingar

En till fest Monter:B05.10A
Vinn ett presentkort. Kom förbi montern och tävla Mässerbjudande: Köp ett presentkort till rabatterat pris (-20%)
Mer information!

20% Rabatt på ord. priser och paketerbjudanden för besökande på bröllopsmässan!

Fina Sånger - Stämningsfull sång & gitarr till bröllop! Monter:B01:15
Varmt Välkommen till Fina Sånger! Besökande på mässan får 20% rabatt på ord.priser och paket. Hos mig får ni svar på frågor kring allt som rör musiken, ceremonin, låtval m.m och kommer även sjunga live. På min hemsida kan du lyssna redan nu www.finasanger.se Varmt Välkommen! Fina Sånger- Stämningsfull sång till ditt bröllop!
Mer information!

Tävling

Forget me not Monter:B06:13
Vi kommer ha en tävling där du följer oss på Instagram, svara på en fråga så har du chansen att vinna en ljus lykta med dina egna bröllops blommor i.
Mer information!

Vinn en Boudoir session!! Destination weddings paket & missa inte rabatt erbjudandet på bröllopsfoto!

Fotograf & videograf Malin Norlen-Förevigar bröllop över hela världen Monter:B04.19
Vinn en Boudoir session! Var med i utlottningen av en boudoir session, den perfekta egoboosten & morgongåva Special Erbjudande på Destination weddings Boka mitt heldagspaket & få 10% rabatt Kom förbi min monter så får ni veta mera hur ni registrerar er för att vara med och vinna en utlottning av en Boudoir fotografering till ett värde av 3.900kr Missa inte rabatten på 10% på mitt heldagspaket Platina-bröllopsfoto, bokar ni heldag inom 2v efter mässan får ni 10% rabatt till ett värde av minst 3250kr.
Mer information!

Fredriksborg Hotell och Fästning

Fredriksborg Hotel Monter:B01.23
Fredriksborg är populärt för bröllop främst sommartid och ger mycket värde för pengarna. Men skärgården är vacker året runt och vill ni gifta er söndag-torsdag på sommaren eller oavsett dag i perioden oktober-april ges Ni 20% på boende och kuvertavgift. Gäller minst 30 personer. Till er som vill ha en sommarlördag så ger vi 20% rabatt på boende och kuvertavgift dagen innan om ni vill samla de närmaste eller funderar på ett 2-dagars bröllop. Gäller 2023 och 2024.
Mer information!

10% rabatt för alla Bröllopsfebers-besökare!

Frida Furberg Photographer Monter:B07:10
Som besökare av bröllopsfeber-mässan får du 10% rabatt på 12h & 8h bröllopspaketen hos mig. Fåtal datum finns kvar för 2024.
Mer information!

Mässerbjudande

Fyrverkerikungen Monter:B01.04
Boka ert bröllopsfyrverkeri här nu på mässan så får ni 20% rabatt.
Mer information!

Kom till skott!

Franses Skärgårdspub Monter:B07.05B
Lägg bokningen innan 1 juni 2023, så bjuder vi på välkomstmousserande till alla gäster & en flaska champagne till brudparet (kod: SKOTT-MÄSSA2023)
Mer information!

Fotobok på köpet vid bokning av boudoirfotografering

Boudoirfotograf Mia Modigh Westlund Monter:B01:07
DEN BÄSTA MORGONGÅVAN! Om du bokar din boudoirfotografering under mässans två dagar, så får du en fotobok i storlek 15x15 cm, på köpet vid köp av digitala bildpaket. Gäller vid köp av minst 10 bilder, då fotoboken är på 10 sidor.
Mer information!

Tävling och fina mässerbjudanden!

Guldfynd Monter:B03:07
På mässan har du chansen att vinna fina priser till dig eller någon du tycker om! Tävla hos oss i vår monter! Du får också unika mässerbjudanden som du inte vill missa! Inspireras redan idag och bläddra i våra digitala kataloger från Story of Love och Fenia. Vi ses!
Mer information!

Hallbergs Guld Monter:B05:09
På mässan har du chans att vara med och tävla om ett vackra diamantörhängen till bröllopet! Du får också en rabattkupong med ett förmånligt erbjudande!
Mer information!

Holidaymorgan  Monter:B01:14B
Vi är ett Partycoverband nischat mot underhållning,party med ett tema från det färgstarka 80 talet. Firmafest,bröllop,afterski,krogshow vi fixar underhållningen så det blir en kväll sent att glömma! Kom förbi vår monter på en snackis så styr vi den bästa bröllopsfesten efter era önskemål.
Mer information!

5% rabatt på bröllopstårtan!

Ida & the cakes Monter:B03:06A
Vid bokning av bröllopstårtan under mässans 2 dagar får ni 5% rabatt på hela beställningen.
Mer information!

MÄSSERBJUDANDE

Kocken och Grisen  Monter:B07.19
Så roligt att få träffa er kunder! Vi erbjuder nu alla som vi träffar och lär känna på mässan 10% rabatt på maten på ert bröllop. Erbjudandet gäller för hela 2023.Än så länge har vi en hel del lediga datum för att förgylla ert bröllop 2023.
Mer information!

❤️Chokladpraliner till mässpris❤️Mässerbjudande❤️Tävling❤️

Lenas Chokladpresenter Monter:B02.18
Kom och provsmaka Lenas fantastiska chokladpraliner i montern. Köp med en ask handmålade praliner hem till mässpris! ❤️ T Ä V L I N G ❤️ gäller följande: ❤️ Gå in på Instagram och följ: @lenas_chokladpresenter ❤️ Gilla detta inlägget om Bröllopsfeber: klicka här + kommentera inlägget med: STOCKHOLM, tagga 3 vänner, kom till montern och hämta en nummerlapp och vinn 50 st 2-pack praliner till din bröllopsdukning. Dragning av vinnare sker på söndag kl.15.00. ❤️Unik mässerbjudande 15% rabatt på ordinarie pris❤️ Under mässan om ni bokar in oss får ni 15% av ordinarie pris. Om ni mailar er bokning, eller skriver till oss på Instagram lägg in "Bröllopsfeber 2023" i bokningen så ger vi rabatten.
Mer information!

Mässerbjudande

Matildas Fest AB Monter:B02:01
Massor med hårtillbehör och väskor till mässpris.
Mer information!

Boka dina bröllopsblommor

Melody Flowers Monter:B03:14
*BRÖLLOP 2024* Boka din order innan 2024-04-01 och få 10% rabatt på era bröllopsblommor! (Ange kod BFMelody10). *BRÖLLOP 2024* Boka bröllopsblommor för minst 15.000kr och få 1.500kr rabatt på din bröllopsorder. (Giltig under hela 2024. Ange kod BFMelody15). * BRÖLLOP 2025* Boka ditt bröllopsdatum för 2025 innan 2024-05-31 och få 10% på bröllopsblommorna samt ett corsage (150-350kr) utan extra kostnad! (Giltig tom 2024-05-31, Ange kod BFMelody2025)
Mer information!

RABATTKOD

MIN BRÖLLOPSSAJT - Skapa er egen hemsida & matchande kort Monter:B03.04
MÄSSERBJUDANDE! Få 20% rabatt på valfritt paket. TÄVLING Vi tävlar ut fem 18 månaders-paket och en katalytisk doftlampa från Maison Berger. Hämta tävlingsinfo i vår monter.
Mer information!

Få 10% på bröllopsfotograferingen!

Moments By Jenny Monter:B03:05
Boka er bröllopsfotografering inom 4 veckor efter mässan få 10% rabatt på alla paket. Välj mellan 3h, 5h, 8h eller 10h fotografering på er stora dag!
Mer information!

15% Rabatt + fler överaskningar och erbjudanden

MySpecialDay Photography & Videography Monter:B04.12
Få 15% rabatt när ni bokar våra guld eller platina paket. - Goodiebag till dem första besökare Kom och besök vår monter och få massa överraskningar och erbjudanden! :)
Mer information!

Säkra bröllopsfestens roligaste aktivitet!

Myselfie  Monter:B06.17
Boka din Myselfie med bröllopspaketet på Bröllopsfeber till rabatterat pris - och du får samtidigt med vårt stora bröllopspaket! Ni får också fri ombokning, 14 dagars full ångerrätt och ni kan välja att betala senare med Klarna eller att dela upp betalningen. Välkommen förbi oss för mer information :-)
Mer information!

Vinn din brudbukett!

Min Blomsteräng Monter:B07.16
Besök vår monter på mässan i Stockholm och var med och tävla om chansen att vinna din brudbukett till ett värde på ca 2000:-. Du deltar enkelt genom att följa Min blomsteräng på instagram och svara på några enkla frågor. Lycka till!
Mer information!

Erbjudande 20% på NAHÉLIE

Nahélie Monter:B01:11
På bröllopsmässan i Malmö ger vi 20% rabatt på vår parfym. Kärlek, glädje och passion fångas i denna sofistikerade doft, som kan attrahera, förföra och förena det mest värdefulla i livet. En underbar doft att bära eller ge bort som gåva. Välkommen att dofta på parfymen i vår monter F1.14!
Mer information!

Läs vad som är viktigast när du ska boka DJ

Party Stockholm - Hyr DJ & Musiker Monter:B01:01
Läs inlägget "10 frågor till DJ:n du ska anlita" Hur länge har du varit i branschen – och hur ofta brukar du spela? Även om jag jobbat som DJ sedan 1989 inser jag att alla inte kan ha 30-års erfarenhet, men se till att du hittar någon som har gjort det ett tag. Att fråga om personen har blivit anlitad av något större företag är delvis en bra idé “Om Volvo litar på dem tillräckligt för att göra uppdrag åt dem kan du också.” Du ska även fråga efter någon mix du kan lyssna på eller några videoklipp du kan kolla in för att få en känsla för hur DJ:n arbetar och hur gästerna reagerar till musiken. En sista viktig sak du ska kolla är recensioner på nätet, vad folk faktiskt tycker. Läs hela inlägget nedan, klicka på länken! 10 frågor till DJ:n du vill anlita (Boka DJ)
Mer information!

❤️❤️TÄVLA OCH VINN PRISER TILL ER BRÖLLOPSRESA!❤️❤️

Roomantic.Travel Monter:B02.19A

Nu lanserar vi Roomantic Travel!

Den perfekta tjänsten för dig som planerar smekmånad, bröllop, jubileum eller en romantisk getaway!

KLICKA HÄR FÖR ATT VARA MED OSS FRÅN START!

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Mer information!

Mässerbjudande!

The Gift Company Monter:B04.13A
Från och med nu fram till att mässan avslutas får alla våra kunder 20% rabatt på alla våra produkter. Kolla in vårt sortiment redan nu på www.thegiftcompany.se och använd koden brollop23 för att erhålla rabatten. Under mässan kommer vi även köra tävlingar där ni kan vara med och vinna våra unika boxar.
Mer information!

MÄSSERBJUDANDE: 15% rabatt!

The Craving Solution Monter:B07:04
Alla brudpar får 15% rabatt på HELA sin beställning om de anger koden som delas ut på mässan.
Mer information!

Vackrabröllop & Event Monter:B04.20
MÄSSERBJUDANDE 1. Du får 20% rabatt på din bröllopsorder vid en summa på minst 15.000 kr. 2. Du får 10% rabatt på din bröllopsorder vid en summa på minst 5000 kr. Boka en konsultation senast 2023-04-30 för att utnyttja ditt mässerbjudande hos oss. Vi ser fram att få vara med och skapa ert drömbröllop.
Mer information!

10% Rabatt på alla paket + Gratis 360° Video av hela ceremonin ( Värde: 10.000kr )

Video House Stockholm Monter:B07:15
Upptäck Video House Stockholm! Vi hälsar alla besökare på mässan varmt välkomna till Video House Stockholm, din partner för minnesvärda ögonblick och kreativ visuell konst. Vi är glada att erbjuda er ett exklusivt mässerbjudande som du inte vill missa. Erbjudande: - 10% rabatt på våra bröllopsfilm paket: Gäller för bokning av videograf för 2,5,8 eller 10 timmars paket. - Gratis 360° video av ceremonin (värde 10 000 kr): För att fira ditt speciella ögonblick, kommer vi att inkludera en gratis 360° video av din ceremoni i din bokning. Denna teknik gör det möjligt för dig att återuppleva ditt bröllop från alla vinklar, när som helst, var som helst. Du kan enkelt visa det på din telefon, dator eller i ett VR-set, och uppleva ögonblicket igen och igen. Besök vår monter på mässan för att få mer information om våra tjänster och för att ta del av detta fantastiska erbjudande. Vi ser fram emot att vara en del av ditt speciella dag och skapa minnen som varar livet ut.
Mer information!

Malmö

Albrekts Guld Monter:C1:03
Vinn diamantörhängen till bröllopet! Kom till vår monter (B1:05) och tävla! Du får dessutom en rabattkupong med ett fint erbjudande.
Mer information!

Bröllopssviten är er!

Bjärsjölagårds Slott Monter:B1:04
Vid bokning av bröllopshelg på slottet får ni, utan extra kostnad, tillbringa er bröllopsnatt i slottssviten. Gäller endast ny bokning under bröllopsmässan. I montern har du även chans att vinna två biljetter till den nya mordgåtan "Dåd i dimma" med trerättersmeny. Varmt välkomna!
Mer information!

Blomsterstallet Monter:D1:07
Kom till vår monter och få en värdecheck på gratis konsultation samt rabatt på din beställning.
Mer information!

Vinn presentkort "MIDDAG FÖR TVÅ"

Restaurang Bryggan i Höganäs Monter:D1:12B
Varmt välkomna att besöka vår monter på Bröllopsmässa i Malmö! Under dagarna två har ni möjlighet att vinna *MIDDAG FÖR TVÅ hos oss på Bryggan i Höganäs. * Vi kommer lotta ut tre presentkort. Vinnare dras på måndag den 26/2 och informeras på sms till angiven tel nr.
Mer information!

Specialpris på Gästbok

Den vackra festen Monter:A1:04
Vacker Gästbok nu endast 195 kr (ord.pris 235 kr) Välj mellan fyra olika utföranden. Vit med guld text Vit med text i roséguld Marinblå med guld text Puderrosa med guld text Varje bok innehåller 22 blanka blad att skriva på. (Alla fyra böcker är lika stora) https://denvackrafesten.se Ange erbjudandekod: Bröllopsfeber24 Välkomna!!!
Mer information!

Spara in 20%

Eddie Love - Wedding planner Monter:D1.01
Kom fram till oss på mässan och så tar vi en dialog och kollar om jag är rätt person till er isåfall kommer ni spara in 20% på priset.
Mer information!

Tävling

Forget me not Monter:E1:06
Vi kommer ha en tävling där du följer oss på Instagram, svara på en fråga så har du chansen att vinna en ljusdekoration med dina egna bröllops blommor i.
Mer information!

MÄSSERBJUDANDE!

Fotograf Cecilia Jägenmark Monter:E1.10
BOKA HELDAGARSBRÖLLOP OCH FÅ 3000 KR I RABATT!
Mer information!

10% RABATT PÅ HELDAGSFOTOGRAFERING

Fotograf Fabian B. Kruuse Monter:A1:05
Ta en selfie med Fotograf Fabian B. Kruuse på bröllopsmässan som du bifogar i ditt mail när du gör en datumförfrågan, så får du 10% rabatt på heldagspaketet med foto och film. OBS. Ingen garanti att ert datum är tillgängligt.
Mer information!

Konsultation inför bröllopet

Flowernail Monter:C1.07
Boka en timme bröllopskonsultation på mässan för 395 kr ord pris 795 kr. Få även 15% rabatt på blomsterbeställningen när du handlar för minst 10.000 kr. Erbjudandet gäller bröllop år 2023-2024 Uppge kod bröllopsmässa 10.000 Bröllopstårta mässpris 45 kr biten ord pris 55 kr Underbara buketter som ni kan köpa med er hem har vi även i montern Väl investerad timme för att få massor med hjälp och idéer inför er fantastiska dag
Mer information!

Tävling och fina mässerbjudanden!

Guldfynd Monter:B1:03
På mässan har du chansen att vinna fina priser till dig eller någon du tycker om! Tävla hos oss i vår monter! Du får också unika mässerbjudanden som du inte vill missa! Inspireras redan idag och bläddra i våra digitala kataloger från Story of Love och Fenia. Vi ses!
Mer information!

Hallbergs Guld Monter:F1:02
På mässan har du chans att vara med och tävla om vackra diamantörhängen till bröllopet! Du får också en rabattkupong med ett förmånligt erbjudande!
Mer information!

Mässerbjudande/Tävling

Kreativa Blomster Monter:E1.03
Boka konsultation hos oss under mässan och få 10% rabatt på hela beställningen. Vi erbjuder dessutom kostnadsfri konsultation om ni bokar in er nu. 22-23 Januari. (ord.pris 350kr) Under mässan tävlar vi också ut möjligheten att vinna er egen brudbukett! Kom förbi och tävla
Mer information!

15 procent vid tidsbokning

Liljeroths Juvelform by PLD Monter:C1.01
De kunder som bokar en tid till konsultation i butik under mässdagarna, erhåller 15 procents rabatt vid beställning av förlovnings- och vigselringar. Bokningarna görs i montern: B1:10 . Vid köp av förlovnings- och/eller vigselringar, till ett värde av 25 000 kronor eller mer, erhåller ni ett par specialdesignade vinglas av Peter Liljeroth (värde 2300 kr). Glasen är handblåsta i Sverige. Missa inte tävlingen i monter B1:10. Första pris: Ett presentkort på 10 000 vid beställning av förlovnings- och vigselringar. Dragning skrer lördag och söndag kl 15.00. PS Går ej att kombinera med andra erbjudande.
Mer information!

Säkra bröllopsfestens roligaste aktivitet!

Myselfie Monter:D1.09
Boka din Myselfie med bröllopspaketet på Bröllopsfeber till rabatterat pris - och du får samtidigt med vårt stora bröllopspaket! Ni får också fri ombokning, 14 dagars full ångerrätt och ni kan välja att betala senare med Klarna eller att dela upp betalningen. Välkommen förbi oss för mer information :-)
Mer information!

TÄVLING OCH UNIKT MÄSSERBJUDANDE

Mingle & Share Monter:E1:08A
MÄSSERBJUDANDE 20% på våra bröllopspaket om ni bokar senast 2 veckor efter mässan. TÄVLING Kom förbi vår monter och tävla om att vinna Mingle & Share till ert bröllop!
Mer information!

Erbjudande hos Passiflora

Passiflora AB Monter:A1.06
Förboka 30 min konsultation på bröllopsmässan gratis. Vi erbjuder dropin på plats i mån av tid. Boka in en konsultation och få 10% rabatt på hela blomsterbeställningen om ni bokar in ert bröllop hos oss gäller under 2023 & 2024. Uppge kod bröllopsfeber23. Kod giltig t.om. 31mars 2023. BRÖLLOPSTÄVLING Vinn en gratis bröllopskonsultation och blomster för 2000kr till ditt bröllop. Ta ett foto med dig och din kära eller vänner i vår bröllopshörna på plats. Följ oss på IG @passifloraab Dela bilden i dina händelser och tagga oss och minst 3 vänner. (har du privatkonto så skicka oss en skärmdump i dm på att du delat) Använd #bröllop2023 Kommentera med vilket datum bröllopet är. Obs. Det är viktigt att följa alla stegen för att va med i tävlingen. Är du med och tävlar så godkänner du att vi får ta del och använda oss av bilderna. Tävlingen avslutas 12 Feb 2023. Vinnaren kommer presenteras på vår IG följande dagar efter. Kontakta oss redan nu för att säkra en gratis konsultation på mässan. Vi ser framemot att höra ifrån er. Caroline och Josefina med personal
Mer information!

UNIKT MÄSSAERBJUDANDE

Red Rose Clinic Monter:D1.12A
50% rabatt på alla behandlingar. Erbjudandet gäller enbart på bokningar som görs under mässan men kan utföras t.o.m. 31 mars. Vi ger konsultation under mässa. Behandlingen sker vid ett senare tillfälle. Kom till oss under mässan och överraskas av flera olika erbjudande.
Mer information!

Få en matvagn full med våfflor och milkshakes till ert bröllop!

Sweets on the streets Monter:V.1
Vill ni vara med och vinna ett besök av vår söta vagn till ert bröllop, förlovningsfest eller kanske ett kalas? Kom förbi och tävla om gratis framkörning och våfflor för upp till 50 personer.
Mer information!

Erbjudande - bo över med kärleken och ät en god middag till 25% rabatt!

Sydkustens at Pillehill Monter:F1:17
Varför inte känna in den sköna atmosfären på riktigt, kanske i samband med ett möte på plats inför er bröllopsplanering, och bo över! Få 25% rabatt på rumspriset i ett av våra 4-stjärniga rum och ät en god middag på kvällen. Erbjudandet gäller vistelse från den 1 december 2023 - 30 april 2024. Ange rabattkod 'BRÖLLOP24' vid bokning via vår hemsida.
Mer information!

VINN EN BRÖLLOPS DJ

Winqvist Bröllop & Event Monter:B1:08
Tävla i min monter och ni har chans att vinna Lilla Bröllopspaketet. Kom och se om ni har mer än tur i kärlek. Brudpar erhåller 10% vid bokning på plats. Allt gäller på obokade datum 2023 och 2024.
Mer information!

20% på Bröllopskonsultation

W Weddings Monter:E01:03
Exklusivt Mässerbjudande, få 20 % när du bokar en bröllopskonsultation av oss på W Weddings. Ord. Pris: 2000kr - NU: 1600kr
Mer information!

Göteborg

Albrekts Guld Monter:E01:02
Vinn diamantörhängen till bröllopet! Kom till vår monter (G:15+16) och tävla. Du får dessutom en rabattkupong med ett fint erbjudande.
Mer information!

Tävla i Diamantjakten och få en gratis tidning i vår monter!

Bröllopsmagasinet Monter:Entrén
Missa inte att komma förbi vår monter, få din gratis tidning och tävla i Diamantjakten! Diamantjakten är en tävling Bröllopsmagasinet gör tillsammans med några av Sveriges skickligaste guldsmeder och den ger DIG möjlighet att faktiskt vinna en egendesignad ring! Tre vinnare kan vinna ringar till ett samlat värde av 100.000 kr!
Mer information!

Hela 20% rabatt!

Dansstudio Magic Monter:E01:09
Boka och betala dina lektioner på plats under mässans gång och få hela 20% rabatt!
Mer information!

SPA paket 2 för 1

Dömle Herrgård Spa & Resort Monter:E00:03
Kom och besök oss på Dömle Herrgård Spa & Resort. Vi vill att ni som brudpar ska få uppleva oss på plats för att uppleva allt vi har att erbjuda. Som besökare på Bröllopsfeber erbjuder vi dig 2 för 1 på SPA paket. I paketet ingår det spaentré, trerätters middag, övernattning och frukostbuffé. Erbjudandet gäller bokning mellan 31/1-30/4 2024. Från 2190 kr/person. Bokning sker via info@domle.se eller tel.nr 0552-41750. Uppge kod: BröllopsfeberGöteborg. Bokning kan även göras på plats vid mässan. Välkommen till Dömle Herrgård Spa & Resort!
Mer information!

Specialpris på Gästbok

Den vackra festen Monter:E.02.02
Vacker Gästbok nu endast 195 kr (ord.pris 235 kr) Välj mellan fyra olika utföranden. Vit med guld text Vit med text i roséguld Marinblå med guld text Puderrosa med guld text Varje bok innehåller 22 blanka blad att skriva på. (Alla fyra böcker är lika stora) https://denvackrafesten.se Ange erbjudandekod: Bröllopsfeber24 Välkomna!!!
Mer information!

10% bokningsrabatt vid besök i vår Monter E03:15

DJ Akuten Monter:E03:15
Vi erbjuder besökare i vår monter E03:15 som bokar, hela 10% rabatt på priset. Detta ger också möjlighet att boka ett större system för "samma pris"
Mer information!

Mässerbjudande

Fotograf Mikaela Schönning Monter:D02.10
På mässan erbjuder jag rvå kostnadsfria fine art prints i storlek 30x40cm (värde 998kr). Bokar ni 12 timmar ingår även ett kostnadsfritt fine art album i linne (värde 3999kr). Specialerbjudande på highlightfilm i kombination med bokning av bröllopsfotografering. 3h bröllop 3499kr 8h bröllop 4999kr 12h bröllop 5999kr
Mer information!

MÄSSERBJUDANDE!

Fotograf Cecilia Jägenmark Monter:E00.04
BOKA HELDAGARSBRÖLLOP OCH FÅ 3000 KR I RABATT!
Mer information!

Tävling och fina mässerbjudanden!

Guldfynd Monter:E01:12
På mässan har du chansen att vinna fina priser till dig eller någon du tycker om! Tävla hos oss i vår monter! Du får också unika mässerbjudanden som du inte vill missa! Inspireras redan idag och bläddra i våra digitala kataloger från Story of Love och Fenia. Vi ses!
Mer information!

Hallbergs Guld Monter:E02:06
På mässan har du chans att vara med och tävla om ett par vackra diamantörhängen till bröllopet! Du får också en rabattkupong med ett förmånligt erbjudande!
Mer information!

Säkra bröllopsfestens roligaste aktivitet!

Myselfie Monter:E03:05
Boka din Myselfie med bröllopspaketet på Bröllopsfeber till rabatterat pris - och du får samtidigt med vårt stora bröllopspaket! Ni får också fri ombokning, 14 dagars full ångerrätt och ni kan välja att betala senare med Klarna eller att dela upp betalningen. Välkommen förbi oss för mer information :-)
Mer information!

25% rabatt vid bokning under mässdagarna!

Memories by Matilda Monter:E03:01
För de som bokar bröllopsfotografering hos mig under mässan erbjuder jag 25% rabatt på valt paket. Spara upp till 8000 kr!
Mer information!

ERBJUDANDE MÄSSAN + TÄVLING på plats

Passion of Planning Monter:E01.05
ERBJUDANDE MÄSSAN + TÄVLING på plats . Tävling kommer också finnas på plats, där priserna är något ni absolut inte vill missa. Erbjudandet nedan kommer gälla från i dag 12/2 till 28/2 februari. För er som bokar något av mina följande paket : Bröllops kick Rivstart Dagskoordinering Helkoordinering under mässan på plats kommer få ett presentkort i er goodibag. Detta till ett värde av 1000 kr . För er som inte kan vara på plats,men ändå vill boka något av mina paket via hemsidan. Kan nu göra det och då ange koden : POP2022 (värde 1000 kr) Ses i nästa vecka
Mer information!

Reveljen Monter:E01.25
TÄVLA OCH VINN DITT BRÖLLOP HOS OSS! Var med och tävla och ah en möjlighet att vinna ditt 2024-bröllop hos oss! Gå till vår instagram reveljen_event för att delta i tävlingen!
Mer information!

10% Rabatt på vigselring & morgongåva

Juvelfattare FM Monter:D01.03B
Besök vår monter under mässdagarna för att ta del av 10% rabatt vid egen tillverkning av vigselring & morgongåva.
Mer information!

15% rabatt på bröllopsfotografering

Skoorell Photography Monter:E01:11
Boka er bröllopsfotografering på mässan och få 15 % rabatt på valfritt bröllopspaket
Mer information!

Transport för alla gäster t/r från Göteborg ingår.

Skärgårdsbröllop Monter:E00:01
Mässerbjudande 2023! Oslagbart erbjudande till nya brudpar 2024! Erbjudandet gäller endast nya bokningar samt bokningar gjorda senast 2023-03-30. Övriga regler för bokningar finns på vår hemsida www.skargardsbrollop.se Bröllopspaket: 1390 kr (ordinarie pris 1490 kr) Fribar. 300 kr Fredagar 100 kr rabatt per person. Det här ingår: Hyra bröllopslokal Buss Transport t/r Göteborg. Mousserande välkomstdrink med tilltugg. Förrätt, varmrätt och dessert. Vinpaket/öl 3 glas per person. Kaffe/The Uppdukning av matsal Linne och servering Stolsöverdrag Serveringsavgift vid egen tårta Provsmakning av vald bröllopsmeny Avstämningsmöte med koordinator Städning Personal Runda bord eller vanliga TV Projektorduk Mikrofon med ljudutrustning.
Mer information!

10% rabatt på bröllopskostymen

Ströms i Göteborg Monter:E02:09B
Ta del av vår flyer som ger er 10% vid köp av kostym, smoking eller frack med utvalda tillbehör.
Mer information!

CHANS ATT VINNA EN SKÖNHETSFYLLD GOODIEBAG!

Studio IDYLL Monter:E02.11
I vår monter kommer det finnas en tävling med några få steg att fullfölja för att sedan vara med i utlottningen av en goodiebag fylld med skönhetsprodukter från våra favoritleverantörer. Välkommen!
Mer information!

Vinn fantastisk hårvård & fiskspa

Studio Sweet Monter:E02.21
Erbjuder fantastiska hårsmycken & hårvårdsprodukter till mycket bra pris! Vinn fina priser!
Mer information!

Boka vårt fina fartyg M/S Kungsö under mässdagarna så bjuder vi på en flaska Champagne!

Styrsö Skärgårdstrafik Monter:E01:14
Vi erbjuder ett flexibelt fartyg för en oförglömlig fest! Hos oss kan du välja att ha hela festen ombord, inklusive vigsel. Eller endast transport till önskad destination? Vart du vill, när du vill. Hör av dig till oss, så hjälper vi dig att uppfylla dina önskemål. Välkomna ombord!
Mer information!

10% rabatt

Trumpeten och Pianot Monter:E01:04
Vi ger 10% rabatt och bjuder även på arrangerandet av eran speciell låt till alla som bokar oss i vår monter E01:04 på mässan.
Mer information!

Upp till 20 % rabatt

Vallens Säteri Monter:D02.06
Under mässan erbjuder vi 20 % rabatt på din bokning för 2024 (festlokal + boende). För bokning 2025 erbjuder vi 15 % (på festlokal).
Mer information!

Anmäl er till vårt nyhetsbrev!

Här får du exklusiva nyheter, tips, rabatter, utlottningar och erbjudanden först av alla!