/vaelkommna.aspx
Bröllopsbibeln

Aktuella erbjudanden på Bröllopsfeber i Göteborg

Albrekts Guld Monter:E01:02
Vinn diamantörhängen till bröllopet! Kom till vår monter (G:15+16) och tävla. Du får dessutom en rabattkupong med ett fint erbjudande.
Mer information!

VINN VÅRT POPULÄRA PAKET

Alisa San Photography AB Monter:E03:02
Besök vår monter för att delta i vår stora TÄVLING där du kan vinna en heldags fotografering inklusive drönarbilder och video! Som besökare hos Bröllopsfeber får ni även 10% rabatt på alla våra paket!
Mer information!

Gratis tidning och tävling!

Bröllopsmagasinet Monter:Entrén
Vi ger bort en tidning till alla brudpar som kommer på mässan! Tips! Redan nu kan du tävla i Diamantjakten, där du kan vinna ringar till ett värde av 50.000 kr!
Mer information!

Hyr ett fotobås med inbyggd skrivare från endast 2000kr

Betty Booth - Fotobås med inbyggd skrivare Monter:E03:04A
Få upp till 1500 kr rabatt på er fotobås-hyra. Ni kan få ett så billigt pris som endast 2000 kr. Betty är enkel att transportera och montera. Det räcker med en person vid transport och tar ca 2 minuter att sätta ihop. Inga verktyg eller installationer krävs. Vi erbjuder även transport om du önskar få den levererad. Ta en bild med Betty på mässan och få upp till 1500 kr rabatt på din hyra. BettyBooth.se
Mer information!

Hela 20% rabatt!

Dansstudio Magic Monter:E01:09
Boka och betala dina lektioner på plats under mässans gång och få hela 20% rabatt!
Mer information!

SPA paket 2 för 1

Dömle Herrgård Spa & Resort Monter:E00:03
Kom och besök oss på Dömle Herrgård Spa & Resort. Vi vill att ni som brudpar ska få uppleva oss på plats för att uppleva allt vi har att erbjuda. Som besökare på Bröllopsfeber erbjuder vi dig 2 för 1 på SPA paket. I paketet ingår det spaentré, trerätters middag, övernattning och frukostbuffé. Erbjudandet gäller bokning mellan 31/1-30/4 2024. Från 2190 kr/person. Bokning sker via info@domle.se eller tel.nr 0552-41750. Uppge kod: BröllopsfeberGöteborg. Bokning kan även göras på plats vid mässan. Välkommen till Dömle Herrgård Spa & Resort!
Mer information!

Specialpris på Gästbok

Den vackra festen Monter:E.02.02
Vacker Gästbok nu endast 195 kr (ord.pris 235 kr) Välj mellan fyra olika utföranden. Vit med guld text Vit med text i roséguld Marinblå med guld text Puderrosa med guld text Varje bok innehåller 22 blanka blad att skriva på. (Alla fyra böcker är lika stora) https://denvackrafesten.se Ange erbjudandekod: Bröllopsfeber24 Välkomna!!!
Mer information!

10% bokningsrabatt vid besök i vår Monter E03:15

DJ Akuten Monter:E03:15
Vi erbjuder besökare i vår monter E03:15 som bokar, hela 10% rabatt på priset. Detta ger också möjlighet att boka ett större system för "samma pris"
Mer information!

Gratis timma, fine art prints, och specialpris på film!

Fotograf Mikaela Schönning Monter:E03:11
På mässan erbjuder jag två kostnadsfria fine art prints i storlek 30x40cm (värde 998kr). Bokar ni 12 timmar ingår även en gästbok och en 13:e timma gratis! Specialerbjudande på highlightfilm i kombination med bokning av bröllopsfotografering. 3h bröllop 3499kr 8h bröllop 4999kr 12h bröllop 5999kr
Mer information!

MÄSSERBJUDANDE!

Fotograf Cecilia Jägenmark Monter:E00.04
BOKA HELDAGARSBRÖLLOP OCH FÅ 3000 KR I RABATT!
Mer information!

Boka fotograf till Möhippan / Svensexan

Fotalla Monter:E01:03
Fokusera på det roliga så tar vi hand om bilderna! Se till att er dag och alla roliga stunder ni har tillsammans blir förevigad genom att boka oss som fotograf till er Möhippa eller Svensexa. Alla de bästa bilderna ingår utvalda av Fotalla, med ett lägsta löfte om 30st per timma. Se alla våra priser och boka smidigt via vår hemsida: https://fotalla.se/produkt/mohippa-svensexa/
Mer information!

Tävling och fina mässerbjudanden!

Guldfynd Monter:E01:12
På mässan har du chansen att vinna fina priser till dig eller någon du tycker om! Tävla hos oss i vår monter! Du får också unika mässerbjudanden som du inte vill missa! Inspireras redan idag och bläddra i våra digitala kataloger från Story of Love och Fenia. Vi ses!
Mer information!

Hallbergs Guld Monter:E02:06
På mässan har du chans att vara med och tävla om ett par vackra diamantörhängen till bröllopet! Du får också en rabattkupong med ett förmånligt erbjudande!
Mer information!

Säkra bröllopsfestens roligaste aktivitet!

Myselfie Monter:E03:05
Boka din Myselfie med bröllopspaketet på Bröllopsfeber till rabatterat pris - och du får samtidigt med vårt stora bröllopspaket! Ni får också fri ombokning, 14 dagars full ångerrätt och ni kan välja att betala senare med Klarna eller att dela upp betalningen. Välkommen förbi oss för mer information :-)
Mer information!

20% rabatt

Magnus Papper Nääs Monter:E00:02
Under mässdagarna erbjuder vi 20% rabatt på allt!
Mer information!

10% rabatt på hyrbilen!

MABI Hyrbilar Monter:D05:21
Under hela 2024 har ni och era bröllopsgäster möjlighet att hyra bil med rabatt till bröllopet. Kampanjkoden: LOVE2024 ger 10% rabatt. Boka på mabi.se. Vi vet att det är mycket som ska med. Hyr en transportbil så kan du få med allt i en vända! Hos oss kan du, utöver personbilar, även hyra transportbilar i flera storlekar och utföranden. Alla våra bilar får köras med vanligt B-körkort. Och givetvis fungerar rabattkoden LOVE2024 även på hyran av transportbil!
Mer information!

15% rabatt på bröllopstårta!

NV Cake Maker Monter:E03:08
NV Cake Maker Monter: E03:08 Vid bokning av bröllopstårtan under mässans 2 dagar får ni 15% rabatt på hela beställningen. Förgyll Ert Speciella Ögonblick!
Mer information!

ERBJUDANDE MÄSSAN + TÄVLING på plats

Passion of Planning Monter:E01.05
ERBJUDANDE MÄSSAN + TÄVLING på plats . Tävling kommer också finnas på plats, där priserna är något ni absolut inte vill missa. Erbjudandet nedan kommer gälla från i dag 12/2 till 28/2 februari. För er som bokar något av mina följande paket : Bröllops kick Rivstart Dagskoordinering Helkoordinering under mässan på plats kommer få ett presentkort i er goodibag. Detta till ett värde av 1000 kr . För er som inte kan vara på plats,men ändå vill boka något av mina paket via hemsidan. Kan nu göra det och då ange koden : POP2022 (värde 1000 kr) Ses i nästa vecka
Mer information!

Vinn Bröllopssviten

Quality Hotel Waterfront Monter:E03:21
Ta ett foto i vår monter och vad med i utlottningen av bröllopssviten (värde 5000:-)
Mer information!

Reveljen Monter:E01.25
TÄVLA OCH VINN DITT BRÖLLOP HOS OSS! Var med och tävla och ah en möjlighet att vinna ditt 2024-bröllop hos oss! Gå till vår instagram reveljen_event för att delta i tävlingen!
Mer information!

15% rabatt på bröllopsfotografering

Skoorell Photography Monter:E01:11
Boka er bröllopsfotografering på mässan och få 15 % rabatt på valfritt bröllopspaket
Mer information!

Transport för alla gäster t/r från Göteborg ingår.

Skärgårdsbröllop Monter:E00:01
Mässerbjudande 2024! Oslagbart erbjudande till nya brudpar 2025! (Även erbjudande till kvarvarande datum 2024) Erbjudandet gäller endast nya bokningar samt bokningar gjorda senast 2024-03-30. Övriga regler för bokningar finns på vår hemsida www.skargardsbrollop.se Bröllopspaket: 1490 kr (ordinarie pris 1550 kr) Fribar. 300 kr Fredagar 100 kr rabatt per person. Det här ingår: Hyra bröllopslokal Buss Transport t/r Göteborg. Mousserande välkomstdrink med tilltugg. Förrätt, varmrätt och dessert. Vinpaket/öl 3 glas per person. Kaffe/The Uppdukning av matsal Linne och servering Stolsöverdrag Serveringsavgift vid egen tårta Provsmakning av vald bröllopsmeny Avstämningsmöte med koordinator Städning Personal Runda bord eller vanliga TV Projektorduk Mikrofon med ljudutrustning.
Mer information!

10% rabatt på bröllopskostymen

Ströms i Göteborg Monter:E02:09B
Ta del av vår flyer som ger er 10% vid köp av kostym, smoking eller frack med utvalda tillbehör.
Mer information!

CHANS ATT VINNA EN SKÖNHETSFYLLD GOODIEBAG!

Studio IDYLL Monter:E02.11
I vår monter kommer det finnas en tävling med några få steg att fullfölja för att sedan vara med i utlottningen av en goodiebag fylld med skönhetsprodukter från våra favoritleverantörer. Välkommen!
Mer information!

Vinn fantastisk hårvård & fiskspa

Studio Sweet Monter:E02.21
Erbjuder fantastiska hårsmycken & hårvårdsprodukter till mycket bra pris! Vinn fina priser!
Mer information!

Boka vårt fina fartyg M/S Kungsö under mässdagarna så bjuder vi på en flaska Champagne!

Styrsö Skärgårdstrafik Monter:E01:14
Vi erbjuder ett flexibelt fartyg för en oförglömlig fest! Hos oss kan du välja att ha hela festen ombord, inklusive vigsel. Eller endast transport till önskad destination? Vart du vill, när du vill. Hör av dig till oss, så hjälper vi dig att uppfylla dina önskemål. Välkomna ombord!
Mer information!

Få 25% rabatt vid köp av brudklänning!

Svahns Bröllop Monter:E01:29
Vi firar 25 år i branschen och det firar vi med fina erbjudanden i vår monter under Bröllopsfeber! T.ex: Boka din provtid hos Svahns Bröllop i vår monter under Bröllopsfeber och få 25% på köp vid brudklänning! Det kommer även finnas fler roliga och unika erbjudanden under helgen.
Mer information!

Sweddings AB Monter:E01:19
Ta också chansen att vinna presentkort på totalt 10.000kr att använda hos våra leverantörer. https://sweddings.se/tavla/ För leverantörer: Halva priset på marknadsföring vid tecknande av årsabonnemang, 1099kr/år!!! Brudpar: Besök vår monter så hjälper vi er hitta era leverantörer. Sweddings AB
Mer information!

MÄSSTÄVLING

Strana hotell & restaurang & Björholmens Marina Monter:E01:18
Både Strana & Björholmen har en mässtävling där vi lottar ut en "prova på övernattning" för båda anläggningarna. Inkluderat är övernattning för 2 personer, 3-rätters middag, bastu och frukost. För övriga villkor och information träffa oss i montern under mässdagarna.
Mer information!

Unikt mässerbjudande du inte vill missa!

Studio Kijk Monter:E02:10
Under mässan kommer jag ha riktigt bra erbjudande till er!

Bokar du mig under mässan så erbjuder jag: - 20% rabatt på alla mina fotopaket! - 1 st goodiebag som är bra inför ditt bröllop. Alla som bokar är även med i min tävling där ett lyckligt par vinner ett fantastiskt fint och lyxigt bröllopsalbum ( 30x40cm) 
Värde 4000 kr
Mer information!

Erbjudande & Tävling!

Brodyrlandet-Svingelns Skrädderi Monter:E00:06
TÄVLING Delta i vår tävling och vinn din skräddarändring värde upp till hela 2500kr! Deltagande - Hämta en kupong i vår monter - Lämna in kupongen i samband med din beställning i butik. - Du är nu med i utlottningen om att vinna upp till 2500kr i avdrag på din beställning. (Vinnaren dras V. 02 .2025, för mer detaljer och regler besök https://www.svingelns-skradderi.se/erbjudande/) ERBJUDANDE -Ta en kupong från vår monter och få 25% rabatt på din första brodyrbeställning!
Mer information!

10% rabatt

Trumpeten och Pianot Monter:E01:04
Vi ger 10% rabatt och bjuder även på arrangerandet av eran speciell låt till alla som bokar oss i vår monter E01:04 på mässan.
Mer information!

Vinn en bröllopsfotografering & bröllopskoordinering värde ca 20 000 kr + 20 % rabatt på Festlokal + boende

Vallens Säteri Monter:E03:09A
Under mässan erbjuder vi 20 % rabatt på din bokning för 2024 Bröllopspaket Festlokal + boende. För bokning 2025 (bokas senast 1 april 2024) erbjuder vi 20 % på Bröllopspaket Festlokal + nybyggt hotell. Första bokningen för 2025 får en bröllopsfotografering och bröllopskoordinering till ett värde av ca 20 000 kr.
Mer information!

Anmäl er till vårt nyhetsbrev!

Här får du exklusiva nyheter, tips, rabatter, utlottningar och erbjudanden först av alla!