/vaelkommna.aspx

Aktuella erbjudanden på Bröllopsfeber i Göteborg

Albrekts Guld Monter:E01:02
Vinn diamantörhängen till bröllopet! Kom till vår monter (G:15+16) och tävla. Du får dessutom en rabattkupong med ett fint erbjudande.
Mer information!

20 % rabatt på valfri brudklänning

Anina Brud & Festspecialisten Monter:E02.17
Välkommen att besöka vår monter där du kan se ett urval av våra brudklänningar samt erhålla en rabattkort som ger dig 20% rabatt på valfri brudklänning .Gäller även beställningar !
Mer information!

Bröllopsfotograf Erbjudande 30% rabatt!

Bröllopsfotograf Daniel Rix Monter:E.03.09A
Ni får 30% rabatt på Paketen! Det ingår även ett exklusivt Italienskt wedding Design album i glas, metall eller läder!! (värde 4 500kr) Prisexempel: -Heldags paketet 15h- & Italienskt wedding Design album! (ord.pris 35.995kr) Mäss Pris: 21.995kr Ni har nu även möjligheten att få dessa erbjudande innan mässan! Kontakta mig nu och nämn detta erbjudande så ska Ni få erbjudandet! Ser fram emot att få kontakt med Er. //Daniel Rix www.rixfoto.se
Mer information!

Mässerbjudande

Restaurang Blomstermåla Monter:E03.09C
Exklusivt Mässerbjudande! Få 10% på Bröllopspaketet om ni bokar en fredag under 2023 och 2024
Mer information!

Hyr ett fotobås med inbyggd skrivare från endast 2000kr

Betty Booth - Fotobås med inbyggd skrivare Monter:D.0214F
Få upp till 1500kr rabatt på er fotobås-hyra. Ni kan få ett så billigt pris som endast 2000kr. Betty är enkel att transportera och montera. Det räcker med en person vid transport och tar ca 2 minuter att sätta ihop. Inga verktyg eller installationer krävs. Vi erbjuder även transport om du önskar få den levererad. Ta en bild med Betty på mässan och få upp till 1500kr rabatt på din hyra. BettyBooth.se
Mer information!

❤️ TÄVLING ❤️ MÄSSERBJUDANDEN ❤️ GRATIS KONSULTATION ❤️

Caprice Decadent Bohemian Monter:D02.12C
Nu har du chansen att vinna ett par fantastiskt vackra örhängen från exklusiva Caprice Decadent Bohemian till ett värde av 1200 kr per styck. För att vara med i vår ❤️ T Ä V L I N G ❤️ gäller följande: ❤️ Gå in på Instagram och följ: @capricedecadent ❤️ Gå in på Instagram och följ vår svenska agent: @lanebyagency ❤️ Gilla detta inlägget om Bröllopsfeber: Klicka här + Skriv: Göteborg och tagga 3 vänner I detta inlägg hittar ni även en länk till att kunna få rabatterade inträdesbiljetter till mässan. Utlottning sker dagen efter mässans slut och meddelas vinnaren. I vår monter på mässan har vi fina ❤️ E R B J U D A N D E N ❤️ på våra exklusiva bijouterier som passar utmärkt på bröllop - både till dig som brud, tärna eller gäst. Eller varför inte införskaffa några lyxiga smycken att ha på smekmånaden? ❤️ G R A T I S ❤️ K O N S U L T A T I O N ❤️ Välkomna till vår monter för att få gratis konsultation. Ta gärna med foto på klänningen så kan vi ge dig ett förslag på passande bijouterier. Erbjudandet gäller även tärnor och gäster. Inget köptvång. ❤️-hjärtligt välkomna att besöka oss i Göteborg, monter D02.12C.
Mer information!

Hela 20% rabatt!

Dansstudio Magic Monter:E01:09
Boka och betala dina lektioner på plats under mässans gång och få hela 20% rabatt!
Mer information!

Specialpris på Ballongbåge Hjärta

Den vackra festen Monter:E.02.02
Ett stort kärleksfullt hjärta blir en underbar festdekoration på ert bröllop. Nu endast för 195 kr. (ord.pris 295kr) Finns i färgerna Vit/Guld, Röd, Röd/Fuchsia/Rosa och Rosa/Persika/Guld. Storlek: ca 166 x 160 cm monterat.
Mer information!

Mässpris

Divine Culture AB Monter:E01.33
Vi bjuder på biljettavgiften.
Mer information!

10% rabatt på Vigsel- & Förlovningsringar

Ernst Forssell Monter:E03:17
Under mässdagarna ger vid dig 10% rabatt på Ernst Forssell Collectées och 15% rabatt på Schalins. Kollektionen kännetecknas av nätta modeller där diamanten står i fokus. Välj mellan labbodlade och naturliga diamanter. Alla ringar tillverkas i återvunnet guld och tillsammans kan vi anpassa ringarna efter dina önskemål. Besök oss i monter E03:17 i Göteborg 18-19 februari. Varmt välkomna!
Mer information!

My job is to make your dream come true

Empire Event Monter:D02.08
Wedding Fester Företag event Birthday Dekoration Design Wedding planer
Mer information!

Jag bjuder på 1st 30x40cm förstoring!

Fotograf Johan Pehrson Monter:E01:05
Boka er bröllopsfotografering under mässan så bjuder jag på 1st 30x40cm Fine Art förstoring till ett värde av ca 1000kr.
Mer information!

TÄVLING!!! VINN DIN BRÖLLOPSBUKETT BEVARAD PÅ UNIKT VIS!!!

Fröken Klaras Monter:E02.14
Vi kommer att ha en tävling där du som reserverar ditt datum är med i en tävling om att vinna din bröllopsbukett bevarade i en 3D tavla. Följ oss på instagram för inspiration. frokenklaras. Lycka till!
Mer information!

Mässerbjudande

Fotograf Mikaela Schönning Monter:D02.10
Gratis par- eller budoirfotografering värde 3500kr vid bokning av 6h eller 12h paket. Vid bokning av 12h paket ingår även fotobok med 50 bilder, och en highlight-film ifrån bröllopsdagen.
Mer information!

MÄSSERBJUDANDE!

Fotograf Cecilia Jägenmark Monter:E00.04
BOKA HELDAGARSBRÖLLOP OCH FÅ 3000 KR I RABATT!
Mer information!

Var med och tävla om ett par diamantörhängen!

Guldfynd Monter:E01:12
På mässan har du chansen att vinna ett par ljuvliga diamantörhängen till bröllopet! Tävla hos oss i vår monter! Du får också unika mässerbjudanden samt en rabattkupong med 25%* på ett valfritt smycke och 15%* på ringar från Schalins, Flemming Uziel och Sarek. *vissa undantag Vi ses!
Mer information!

VINN ETT BRÖLLOP TILL VÄRDE AV 40 000 KR

Grand Plaza Bröllop och Konferens Monter:E00.03
Besök vår monter och var med om att tävla om ett pris till ett värde av 40 000 kr att spendera på ditt drömbröllop hos oss. Alla nya bokare under mässan erbjuds 15% rabatt på hela bokningen.
Mer information!

10% rabatt på bokningar

Gråbogården Monter:E01.21
Erbjudande för besökare på mässan Bröllopsfeber 19-20 februari 2023 i Göteborg Planera ert destionationsbröllop! Boka minst fem nätter på Gråbogården via vår hemsida www.grabogarden.se senast 31 juli 2023 och få 10% rabatt på hela vistelsen. Rabatten gäller endast ordinarie priser på www.grabogarden.se. Vistelsen måste äga rum senast 31 december 2024. Reservation för eventuella framtida prishöjningar.
Mer information!

Unikt erbjudande! Stort bröllopsfyrverkeri

Göteborgs FyrverkeriFabrik Monter:D02.14C
För bröllopsmässans besökare erbjuder vi vårt stora bröllopspaket för endast 25.000 kr, värde 32.000 kr. Priser inklusive moms.
Mer information!

Hallbergs Guld Monter:E02:06
På mässan har du chans att vara med och tävla om ett par vackra diamantörhängen till bröllopet! Du får också en rabattkupong med ett förmånligt erbjudande!
Mer information!

Exklusivt Mässerbjudande: Boka bröllopstårtan på plats och vi bjuder på en smakbox.

Helenas Tårteria Monter:E02:03
Boka bröllopstårtan på plats och vi bjuder på en smakbox (värde 170kr, hämtas av kund under V9-11). Alternativt kan ni välja att boka en kunsultation med 170kr rabatt. Se mer info om detta på hemsidan. Bokning kostar 1000kr, en summa som sedan dras av på tårtans totalkostnad vid slutbetalning.
Mer information!

Kom till skott!

Franses Skärgårdspub Monter:D01.02
Lägg bokningen innan 1 juni 2023, så bjuder vi på välkomstmousserande till alla gäster & en flaska champagne till brudparet (kod: SKOTT-MÄSSA2023)
Mer information!

VINN EN BRÖLLOPS DJ

Winqvist Bröllop & Event Monter:D01.05B
Tävla i min monter och ni har chans att vinna Lilla Bröllopspaketet. Kom och se om ni har mer än tur i kärlek. Brudpar erhåller 10% vid bokning på plats. Allt gäller på obokade datum 2023 och 2024.
Mer information!

10% RABATT PÅ ALLA SMYCKEN!

JJ Jewellery  Monter:E.03.13
Vid köp av minst ett smycke så erbjuder vi 10% rabatt på alla våra smycken. Vill ni även designa eran egna ring så gäller rabatten även då.
Mer information!

23 % rabatt vid bröllopsbeställning

Källsjö bryggeri - Smaksmedjan i Källsjö Monter:D02.06
Låt kärleken flöda tillsammans med oss! Välkomna på provsmakning. Våra produkter finns att tillgå på plats eller med leverans till er stora dag!
Mer information!

5% rabatt på bokningen! Vinn goodiebag värd 9000kr! Vinn ett onsdagsbröllop 2023!

Lillegård Monter:E03.19
Om ni bokar Lillegård och skriver på kontraktet och betalar före slutet på februari så får ni 5 % rabatt! Vinn ett onsdagsbröllop 2023 på Lillegård! - Följ @lillegards och @brollopsfeber på instagram - kom till vår monter och fråga om ni vunnit!
Mer information!

Unikt mässerbjudande! Spara 4.154 kronor!

Myselfie Monter:D01.03A
Boka din Myselfie med bröllopspaketet på Bröllopsfeber och spara 4.154 kronor! I paketet ingår: - Unikt overlay på alla Era bilder med Er egen hashtag! - Välj mellan två specialramar i bröllopstema! - En fin bakgrund för att höja upp stämningen! - En fysisk fotobok med alla Era minnen från Er stora dag! Ni får självklart också med: aktivitetskort, banner, plakat, rekvisita samt möjligheten att visa Era bilder live i ett bildspel! Paketet har ett samlat värde på: 6.154 kronor. Boka på Bröllopsfeber och få allt ni behöver för Er stora dag till endast 2.000 kronor! Ni får också fri ombokning, 14 dagars full ångerrätt och ni kan välja att betala senare med Klarna eller att dela upp betalningen. Välkommen förbi oss för mer information :-)
Mer information!

15% Rabatt + fler överaskningar och erbjudanden

MySpecialDay Photography & Videography Monter:E02.13
Få 15% rabatt när ni bokar våra guld eller platina paket. - Goodiebag till dem första besökare Kom och besök vår monter och få massa överraskningar och erbjudanden! :)
Mer information!

Reveljen Monter:E01.25
TÄVLA OCH VINN DITT BRÖLLOP HOS OSS! Var med och tävla och ah en möjlighet att vinna ditt 2024-bröllop hos oss! Gå till vår instagram reveljen_event för att delta i tävlingen!
Mer information!

❤️❤️TÄVLA OCH VINN PRISER TILL ER BRÖLLOPSRESA!❤️❤️

Roomantic Travel Monter:D01.04A

Nu lanserar vi Roomantic Travel!

Den perfekta tjänsten för dig som planerar smekmånad, bröllop, jubileum eller en romantisk getaway!

KLICKA HÄR FÖR ATT VARA MED OSS FRÅN START!

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Mer information!

Mässerbjudande

Brodyrlandet-Svingelns Skrädderi Monter:E00:06
-Ta en kupong från vår monter och få 25% rabatt på din första brodyrbeställning. -Vinn på din skräddarändring - värde 2500kr. (Vinnaren dras V. 02 .2024 ,går ej att lösa in mot kontanter) Mer info: www.svingelns-skradderi.se
Mer information!

15% rabatt på bröllopsfotografering

Skoorell Photography Monter:E01:11
Boka er bröllopsfotografering på mässan och få 15 % rabatt på valfritt bröllopspaket
Mer information!

Transport för alla gäster t/r från Göteborg ingår.

Skärgårdsbröllop Monter:E00:01
Mässerbjudande 2023! Oslagbart erbjudande till nya brudpar 2024! Erbjudandet gäller endast nya bokningar samt bokningar gjorda senast 2023-03-30. Övriga regler för bokningar finns på vår hemsida www.skargardsbrollop.se Bröllopspaket: 1390 kr (ordinarie pris 1490 kr) Fribar. 300 kr Fredagar 100 kr rabatt per person. Det här ingår: Hyra bröllopslokal Buss Transport t/r Göteborg. Mousserande välkomstdrink med tilltugg. Förrätt, varmrätt och dessert. Vinpaket/öl 3 glas per person. Kaffe/The Uppdukning av matsal Linne och servering Stolsöverdrag Serveringsavgift vid egen tårta Provsmakning av vald bröllopsmeny Avstämningsmöte med koordinator Städning Personal Runda bord eller vanliga TV Projektorduk Mikrofon med ljudutrustning.
Mer information!

10% rabatt på bröllopskostymen

Ströms i Göteborg Monter:E02:09B
Ta del av vår flyer som ger er 10% vid köp av kostym, smoking eller frack med utvalda tillbehör.
Mer information!

CHANS ATT VINNA EN SKÖNHETSFYLLD GOODIEBAG!

Studio IDYLL Monter:E02.11
I vår monter kommer det finnas en tävling med några få steg att fullfölja för att sedan vara med i utlottningen av en goodiebag fylld med skönhetsprodukter från våra favoritleverantörer. Välkommen!
Mer information!

Boka vårt fina fartyg M/S Kungsö under mässdagarna så bjuder vi på en flaska Champagne!

Styrsö Skärgårdstrafik Monter:E01:14
Vi erbjuder ett flexibelt fartyg för en oförglömlig fest! Hos oss kan du välja att ha hela festen ombord, inklusive vigsel. Eller endast transport till önskad destination? Vart du vill, när du vill. Hör av dig till oss, så hjälper vi dig att uppfylla dina önskemål. Välkomna ombord!
Mer information!

FÅ 25% RABATT - UNIKT MÄSSERBJUDANDE

Svahns Bröllop och Festkläder Monter:D02.12B
Boka en provtid i montern hos Svahns Bröllop under Bröllopsfeber och få 25% rabatt vid köp av brudklänning. Det kommer även finnas fler roliga och unika erbjudanden under helgen. Välkommen att hälsa på oss i vår monter!
Mer information!

Vinn fantastisk hårvård & fiskspa

Studio Sweet Monter:E.02.21
Erbjuder fantastiska hårvårdsprodukter till mycket bra pris! Vinn fina priser!
Mer information!

10% Rabatt på vigselring & morgongåva

Juvelfattare FM Monter:D01.03B
Besök vår monter under mässdagarna för att ta del av 10% rabatt vid egen tillverkning av vigselring & morgongåva.
Mer information!

VINN EN WEEKEND

Två Skyttlar Monter:E03:07
Nu har ni chansen att vinna en weekend hemma hos oss - på Två Skyttlar! Ta vara på lugnet och stillheten som infinner sig bortom stadens brus. Här kan du promenera i skogen, njuta av den vackra naturen runt omkring och lyssna på tystnaden. Koppla av nere vid sjön i spabadets varma vatten och låt den friska luften ge er ny energi. Fixa er inför kvällen och avnjut en härlig trerätters middag i vår vackra selekskiftsmatsal - som är som gjord för er kommande bröllopsmiddag! I paketet ingår övernattning med vår lantliga frukostbuffé, tillgång till spabad & sjöbastu samt en 3-rätters middag komponerad av vår kökschef Emma Fyman.
Mer information!

20% rabatt på bröllopsfilm!

Videograferna Monter:E.03.21
Under mässan erbjuds ni 20% rabatt på både hel- och halvdagspaket. Bonus: I vår monter kan ni även delta i vår tävling.
Mer information!

Rabatt på brudbukett

Vackra Blomster och Ting Monter:D02.22
Vid bokning av blommor till ert bröllop senast 1 mars 2023 erhåller ni 10% rabatt på Brudbukett samt knapphålsblomma till brudgummen.
Mer information!

Vinn 10 000kr i vår monter!

Wedsly Monter:E03:04
Kom förbi vår monter, svara på några enkla frågor och ha chans att vinna 10 000 kr!
Mer information!

Anmäl er till vårt nyhetsbrev!

Här får du exklusiva nyheter, tips, rabatter, utlottningar och erbjudanden först av alla!