/vaelkommna.aspx

Aktuella erbjudanden på Bröllopsfeber i Stockholm Älvsjö

Albrekts Guld Monter:B05:06
Vinn diamantörhängen till bröllopet! Kom till vår monter (A3:14C) och tävla. Du får dessutom en rabattkupong med ett fint erbjudande.
Mer information!

25% UNIKT mässerbjudande av Videograf + TÄVLING

AndeoX Productions Monter:B07.12
Under mässan erbjuder vi upp till 25% rabatt. Vi kommer också ha unika paket erbjudanden med Live streaming av bröllopet. Så missa inte chansen att boka en videograf till ert bröllop. Under mässan kommer vi ha en tävling i vår monter. Där alla som bokar oss under mässan är med i en dragning, där vinnaren får 8.000kr rabatt på sitt bokade paket. Detta är såklart utöver mässrabatten. Jag hoppas att vi syns i vår monter.
Mer information!

20 % rabatt på valfri brudklänning

Anina Brud & Festspecialisten Monter:B04.06
Välkommen att besöka vår monter där du kan se ett urval av våra brudklänningar samt erhålla en rabattkort som ger dig 20% rabatt på valfri brudklänning .Gäller även beställningar !
Mer information!

Mässerbjudande

Atlas Guld Monter:B01.10
Köp era ringar hos oss under mässan och få en smyckesvåg på köpet! Värde 1950kr.
Mer information!

15% Rabatt på ord. pris

Leilo.Arts360 Monter:B05.19
Under mässan om ni bokar in oss får ni 15% av ordinarie pris. Om ni mailar er bokning, eller skriver till oss på Instagram lägg in "Bröllopsfeber 2023" i bokningen så ger vi rabatten.
Mer information!

ETHIOPIAN AIRLINES Monter:B01.14C
Ethiopian Airlines erbjuder er en bröllopsresa med stjärnglans till någon av våra fantastiska 62 destinationer i Afrika! Fira smekmånad på Seychellerna, Zanzibar, Madagaskar eller varför inte i Sydafrika. Vi flyger dagligen från Stockholm till Afrika med en modern Dreamliner. Unna er vår prisbelönta businessklass där ni får njuta av en à-la-carte meny, högklassig underhållning för att sedan kunna sträcka ut helt för vila. Vi är Afrikas största flygbolag med en ung flotta och har fått ett antal fina utnämningar av SKYTRAX under 2022. Vår hub är det sprudlande Addis Ababa, Bole Airport där du får tillträde till en luxuös businessklass lounge om du är i transit och reser vidare i businessklass. Vill ni ha en smekmånad med kombination av stora äventyr, spännande safaris, vibrerande städer och lena stränder så har vi det största nätverket för din flygresa. Kontakta oss, vi hjälper er hela vägen dit!
Mer information!

20% vid bokning av bröllopsshow

Alegria Samba Show Monter:B07.04
20% rabatt på sambashow till bröllopet! Offert för 5 dansare till förinspelad musik. ENDAST 12 400 kr vid bokning på bröllopsmässan, ord pris 15 500 kr. Boka i vår monter vid cafét B07:04
Mer information!

Värdecheck på 10%

Bröllopsfabriken Monter:B06:04
Välkommen till vår monter och få en värdecheck på 10% att använda under mässdagarna eller i vårt showroom. Det kommer också finnas brudklänningar och accessoarer i vår monter till förmånliga mässpriser. Dessutom har vi tre tävlingar på plats där en av dem ger garanterad vinst vare gång.
Mer information!

UPP TILL 40% RABATT PÅ SKÖNHETSBEHANDLINGAR + PRESENTKORT + TÄVLING + GRATIS KONSULTATIONER

Beaqueenbyleidy / KL Treatments Monter:B04.14
Se amazing ut inför bröllopet med en kombination av trygga skönhetsbehandlingar till ett toppen paketpris för dig som ska gifta dig eller är gäst. OBS : Vi har begränsad antal presentkort och bokningstider i stockholmsområde, kom därför till vår monter i tid. Vi ses där!
Mer information!

Mässerbjudande: Romantisk weekend efter bröllopet

Blommenhof Hotell Monter:B04:13D
Presentkort på Romantisk weekend-paket för 2 personer, att använda inom ett år efter bröllopet. I PAKETET INGÅR: Logi: del i Dubbelrum Standard Choklad på rummet En flaska mousserande vin Lån av morgonrockar & tofflor Eftermiddagskaffe Välkomstdrink innan middagen Trerättersmiddag Entré 2h till Skogens ro (förboka tid krävs, du delar tid med andra) ​ Frukost på rummet (om så önskas, säg till i receptionen)
Mer information!

❤️ TÄVLING ❤️ MÄSSERBJUDANDEN ❤️ GRATIS KONSULTATION ❤️

Caprice Decadent Bohemian Monter:B05.07A
Nu har du chansen att vinna ett par fanstastiskt vackra örhängen från exklusiva Caprice Decadent Bohemian till ett värde av 1200 kr per styck. För att vara med i vår ❤️ T Ä V L I N G ❤️ gäller följande: ❤️ Gå in på Instagram och följ: @capricedecadent ❤️ Gå in på Instagram och följ vår svenska agent: @lanebyagency ❤️ Gilla detta inlägget om Bröllopsfeber: Klicka här + kommentera inlägget med: STOCKHOLM och tagga 3 vänner I detta inlägg hittar ni även en länk till att kunna få rabatterade inträdesbiljetter till mässan. Utlottning sker dagen efter mässans slut och meddelas vinnaren. I vår monter på mässan har vi fina ❤️ E R B J U D A N DE N ❤️ på våra exklusiva bijouterier som passar utmärkt på bröllop - både till dig som brud, tärna eller gäst. Eller varför inte inhandla lyxiga smycken att ha på smekmånaden? ❤️ G R A T I S ❤️ K O N S U L T A T I O N ❤️ Välkomna till vår monter för att få gratis konsultation. Ta gärna med foto på klänningen så kan vi ge dig ett förslag på passande bijouterier. Erbjudandet gäller även tärnor och gäster. Inget köptvång. ❤️-hjärtligt välkomna att besöka oss i Stockholm, monter D02.12C.
Mer information!

Chokladpraliner till mässpris samt tävling!

Chokladtanten Monter:B04.05
Kom och prosvmaka Chokladtantens fantastiska praliner i montern. Köp med en ask med blandade praliner hem till mässpris! Kläck en idé på en ny smak till Chokladtantens kollektion och vinn 50 st 2-pack praliner till din bröllopsdukning.
Mer information!

Vinn ett exklusivt diamantsmycke!

Cravingfor Monter:B03:01
Vi lottar ut ett exklusivt diamantsmycke bland dem som besöker vår monter. Kunder som gör en beställning på en vigsel-/förlovningsring erbjuds fri gravering. Vi erbjuder en exklusiv rabatt på 15% på våra övriga smycken när du beställer vigsel/förlovningsring.
Mer information!

Mässpris

Divine Culture AB Monter:B01.27
Vi bjuder på biljettavgiften.
Mer information!

Rabattkod på webbutiken + tävlingar

En till fest Monter:B05.10A
Vinn ett presentkort. Kom förbi montern och tävla Mässerbjudande: Köp ett presentkort till rabatterat pris (-20%)
Mer information!

TÄVLING & UNIKT MÄSSERBJUDANDE

Elin Sommerfeld Photography  Monter:B01:05
UNIKT MÄSSERBJUDANDE 10% på mina bröllopspaket om du bokar senast 2 veckor efter mässan. TÄVLING Kom förbi min monter och tävla om en fotografering!
Mer information!

20% Rabatt på ord. priser och paketerbjudanden för besökande på bröllopsmässan!

Fina Sånger - Stämningsfull sång & gitarr till bröllop! Monter:B01:15
Varmt Välkommen till Fina Sånger! Besökande på mässan får 20% rabatt på ord.priser och paket. Hos mig får ni svar på frågor kring allt som rör musiken, ceremonin, låtval m.m och kommer även sjunga live. På min hemsida kan du lyssna redan nu www.finasanger.se Varmt Välkommen! Fina Sånger- Stämningsfull sång till ditt bröllop!
Mer information!

Tävling

Forget me not Monter:B06:13
Vi kommer ha en tävling där du följer oss på Instagram, svara på en fråga så har du chansen att vinna en ljus lykta med dina egna bröllops blommor i.
Mer information!

Vinn en Boudoir session!! Destination weddings paket & missa inte rabatt erbjudandet på bröllopsfoto!

Fotograf & videograf Malin Norlen-Förevigar bröllop över hela världen Monter:B04.19
Vinn en Boudoir session! Var med i utlottningen av en boudoir session, den perfekta egoboosten & morgongåva Special Erbjudande på Destination weddings Boka mitt heldagspaket & få 10% rabatt Kom förbi min monter så får ni veta mera hur ni registrerar er för att vara med och vinna en utlottning av en Boudoir fotografering till ett värde av 3.900kr Missa inte rabatten på 10% på mitt heldagspaket Platina-bröllopsfoto, bokar ni heldag inom 2v efter mässan får ni 10% rabatt till ett värde av minst 3250kr.
Mer information!

Fredriksborg Hotell och Fästning

Fredriksborg Hotel Monter:B01.23
Fredriksborg är populärt för bröllop främst sommartid och ger mycket värde för pengarna. Men skärgården är vacker året runt och vill ni gifta er söndag-torsdag på sommaren eller oavsett dag i perioden oktober-april ges Ni 20% på boende och kuvertavgift. Gäller minst 30 personer. Till er som vill ha en sommarlördag så ger vi 20% rabatt på boende och kuvertavgift dagen innan om ni vill samla de närmaste eller funderar på ett 2-dagars bröllop. Gäller 2023 och 2024.
Mer information!

10% rabatt för alla Bröllopsfebers-besökare!

Frida Furberg Photographer Monter:B07:10
Som besökare av bröllopsfeber-mässan får du alltid 10% rabatt på bröllop hos mig. Fåtal datum finns kvar för 2024.
Mer information!

Mässerbjudande

Fyrverkerikungen Monter:B01.04
Boka ert bröllopsfyrverkeri här nu på mässan så får ni 20% rabatt.
Mer information!

Vinn porträttfotografering värde 5000kr

PinchMe Production Monter:B05.23
Besök vår monter och gissa rätt antal på godis i burken. Den som kommer närmast vinner en fotografering i Hagaparken eller i vår studio i Vasastan. Värde 5000kr.
Mer information!

Tävling, 20% rabatt!

Festfalangen Monter:B02.11
Vilken är er absolut bästa partylåt? Skriv ert svar tillsammans med er mailadress så har ni chansen att vinna 20% rabatt på ett av våra underhållningspaket för bröllop!
Mer information!

STOR Instagram-tävling! samt mässerbjudande i monter B03.06A

Five Moments Monter:B03.06A
Under mässdagarna tävlar ni om en ballong fylld med priser till ett värde av dryga 6000 kr. Allt ni behöver göra att att tagga oss på Insta. Vi erbjuder även 20 % rabatt på all mat ifrån oss vid bokning av minst två olika tjänster. Mässkod för det hittar ni i vår monter hos våra trevliga ambassadörer Jennifer och Rachel, där ni bjuds på ett litet smakprov ifrån oss. Varmt välkomna!
Mer information!

Kom till skott!

Franses Skärgårdspub Monter:B07.05B
Lägg bokningen innan 1 juni 2023, så bjuder vi på välkomstmousserande till alla gäster & en flaska champagne till brudparet (kod: SKOTT-MÄSSA2023)
Mer information!

Var med och tävla om ett par diamantörhängen!

Guldfynd Monter:B03:07
På mässan har du chansen att vinna ett par ljuvliga diamantörhängen till bröllopet! Tävla hos oss i vår monter! Missa inte vårt erbjudande från Fenia där du får en alliansring på köpet vid köp av matchande diamantring! Du får också unika mässerbjudanden samt en rabattkupong med 25%* på ett valfritt smycke och 15%* på ringar från Schalins, Flemming Uziel och Sarek. *vissa undantag Vi ses!
Mer information!

25% PÅ ALLA RINGAR

Guldsmedjan T Snarberg Monter:B07.15
Välkommen till vår monter för att hämta en rabattkupong med en rabattkod. Vill du spana in vårt sortiment finns vår kollektion på vår webbshop. shop.guldsmedjan-snarberg.se Möt oss i monter B07.15 i Stockholm. Vi ses!
Mer information!

Hallbergs Guld Monter:B05:09
På mässan har du chans att vara med och tävla om ett vackra diamantörhängen till bröllopet! Du får också en rabattkupong med ett förmånligt erbjudande!
Mer information!

VINN EN ROMANTISK WEEKEND PÅ ICEHOTEL

ICEHOTEL Monter:B07.05A
Var med och tävla om en romantisk weekend för två på Icehotel. I vinsten ingår: Två nätter, vår omtalade ismeny, en lektion i isskulptering samt 1 timmes parfotografering med Rebecca Lundh på Icehotel. 5 högupplösta bilder från fotograferingen ingår. Besök oss i vår monter och fota er i vår fotoram på ett kreativt och roligt sätt. Lägg upp bilden på Instagram med #IcehotelBröllopsfeber, tagga @icehotelsweden och @rebeccalundhcom och motivera varför just du ska vinna. För en extra chans till vinst - dela även bilden och tagga oss i din story. För dig som inte har instagram: Prenumerera på våra nyhetsbrev och skicka din bild till marknad@icehotel.com och motivera varför just du ska vinna.
Mer information!

SÅNG och MUSIK - ERBJUDANDE Ljudutrustning ingår vid bokning av musik!

Jessica Isacsson - Sång och musik till bröllop Monter:B01.25
Varmt välkomna att kontakta mig även före mässan för mer information och bokning. Som besökare på bröllopsmässan ingår ljudutrustning i priset - alltså ingen extra kostnad för ljudutrustning i samband med framförande av sång och musik! Besök gärna min hemsida www.jessicaisacsson.com för mer information och smakprov. Varmt välkomna!
Mer information!

Vinn eran Brudbukett och corsage!

Ljuvliga Blommor & event Monter:B02.19B
Under mässhelgen kommer ni kunna vara med i tävlingen där ni kan vinna eran Brudbukett och corsage. Två vinnare kommer att få ta del av denna fantastiska vinst. Reglerna är enkla följ oss på instagram och lämna in era uppgifter till oss i montern för att vara med och delta, Det kommer även vara andra roliga tävlingar i montern under helgen. Bokar ni era bröllopsblommor på plats så erhåller ni även en rabatt på 15% varmt välkomna till oss på Ljuvliga blommor & event i monter B02.19B
Mer information!

❤️Chokladpraliner till mässpris❤️Mässerbjudande❤️Tävling❤️

Lenas Chokladpresenter Monter:B02.18
Kom och provsmaka Lenas fantastiska chokladpraliner i montern. Köp med en ask handmålade praliner hem till mässpris! ❤️ T Ä V L I N G ❤️ gäller följande: ❤️ Gå in på Instagram och följ: @lenas_chokladpresenter ❤️ Gilla detta inlägget om Bröllopsfeber: klicka här + kommentera inlägget med: STOCKHOLM, tagga 3 vänner, kom till montern och hämta en nummerlapp och vinn 50 st 2-pack praliner till din bröllopsdukning. Dragning av vinnare sker på söndag kl.15.00. ❤️Unik mässerbjudande 15% rabatt på ordinarie pris❤️ Under mässan om ni bokar in oss får ni 15% av ordinarie pris. Om ni mailar er bokning, eller skriver till oss på Instagram lägg in "Bröllopsfeber 2023" i bokningen så ger vi rabatten.
Mer information!

5% rabatt på bokningen! Vinn ett onsdagsbröllop 2023!

Lillegård Monter:B05.01
Om ni bokar Lillegård och skriver på kontraktet före den sista mars i år så får ni 5 % rabatt! Vinn ett onsdagsbröllop 2023 på Lillegård! - Följ @lillegards och @brollopsfeber på instagram - kom till vår monter och fråga om ni vunnit Lycka till!
Mer information!

Mässerbjudande

Matildas Fest AB Monter:B02:01
Massor med hårtillbehör och väskor till mässpris.
Mer information!

Boka dina bröllopsblommor

Melody Flowers Monter:B03:14
*BRÖLLOP 2023* Boka din order innan 2023-04-01 och få 10% rabatt på din order! (Ange kod BFMelody10). *BRÖLLOP 2023* Boka din order för minst 15.000kr och få 1.000kr rabatt på din bröllopsorder. (Giltig under hela 2023. Ange kod BFMelody15).
Mer information!

RABATTKOD

MIN BRÖLLOPSSAJT - Skapa er egen hemsida & matchande kort Monter:B03.04
MÄSSERBJUDANDE! Få 20% rabatt på valfritt paket. TÄVLING Vi tävlar ut fem 18 månaders-paket och en katalytisk doftlampa från Maison Berger. Hämta tävlingsinfo i vår monter.
Mer information!

15% Rabatt + fler överaskningar och erbjudanden

MySpecialDay Photography & Videography Monter:B04.12
Få 15% rabatt när ni bokar våra guld eller platina paket. - Goodiebag till dem första besökare Kom och besök vår monter och få massa överraskningar och erbjudanden! :)
Mer information!

Unikt mässerbjudande! Spara 4.154 kronor!

Myselfie  Monter:B06.17
Boka din Myselfie med bröllopspaketet på Bröllopsfeber och spara 4.154 kronor! I paketet ingår: - Unikt overlay på alla Era bilder med Er egen hashtag! - Välj mellan två specialramar i bröllopstema! - En fin bakgrund för att höja upp stämningen! - En fysisk fotobok med alla Era minnen från Er stora dag! Ni får självklart också med: aktivitetskort, banner, plakat, rekvisita samt möjligheten att visa Era bilder live i ett bildspel! Paketet har ett samlat värde på: 6.154 kronor. Boka på Bröllopsfeber och få allt ni behöver för Er stora dag till endast 2.000 kronor! Ni får också fri ombokning, 14 dagars full ångerrätt och ni kan välja att betala senare med Klarna eller att dela upp betalningen. Välkommen förbi oss för mer information :-)
Mer information!

ERBJUDANDE, SÅNG & MUSIK. 20% rabatt på ordinarie priser vid bokning under mässan + 2 veckor framåt!

Maria Pöntinen Monter:B03.16B
Välkommen till Marias sång & musik! :-) Maria Pöntinen erbjuder 15% rabatt på ord. priser av solosång och paketpriser vid bokning under maj månad. Det ingår alltid ett förutsättningslöst samtal irl eller online före en ev bokning. Här kan ni lyssna på mig: https://soundcloud.com/mariapontinen Email: hej@mariapontinen.se Varmt välkommen att kontakta mig för mer info och bokning! :-)
Mer information!

Vinn din brudbukett!

Min Blomsteräng Monter:B07.16
Besök vår monter på mässan i Stockholm och var med och tävla om chansen att vinna din brudbukett till ett värde på ca 2000:-. Du deltar enkelt genom att följa Min blomsteräng på instagram och svara på några enkla frågor. Lycka till!
Mer information!

Få 10% på bröllopsfotografering!

Moments By Jenny Monter:B03:05
Boka in någon av oss inom 4 veckor efter mässan få 10% rabatt på alla våra paket. Moments By Jenny - 5h, 8h & 10h Isa Mathessis - 3h, 5h & 9h
Mer information!

Erbjudande 20% på NAHÉLIE

Nahélie Monter:B01:11
På bröllopsmässan i Malmö ger vi 20% rabatt på vår parfym. Kärlek, glädje och passion fångas i denna sofistikerade doft, som kan attrahera, förföra och förena det mest värdefulla i livet. En underbar doft att bära eller ge bort som gåva. Välkommen att dofta på parfymen i vår monter F1.14!
Mer information!

Läs vad som är viktigast när du ska boka DJ

Party Stockholm - Hyr DJ & Musiker Monter:B01:01
Läs inlägget "10 frågor till DJ:n du ska anlita" Hur länge har du varit i branschen – och hur ofta brukar du spela? Även om jag jobbat som DJ sedan 1989 inser jag att alla inte kan ha 30-års erfarenhet, men se till att du hittar någon som har gjort det ett tag. Att fråga om personen har blivit anlitad av något större företag är delvis en bra idé “Om Volvo litar på dem tillräckligt för att göra uppdrag åt dem kan du också.” Du ska även fråga efter någon mix du kan lyssna på eller några videoklipp du kan kolla in för att få en känsla för hur DJ:n arbetar och hur gästerna reagerar till musiken. En sista viktig sak du ska kolla är recensioner på nätet, vad folk faktiskt tycker. Läs hela inlägget nedan, klicka på länken! 10 frågor till DJ:n du vill anlita (Boka DJ)
Mer information!

SPECIELL MÄSSERBJUDANDE

Pm. Studio Monter:B02.14
Special exhibition offer you don’t want miss! Book our photography and videography service before 31th, March, you will get 1. Photography Offer - Extra service package worth 2500 SEK 2. Videography Offer - 10% off Service is valid through 2023
Mer information!

Hyr blommor till bröllopet!

FLORABOX by Party Productions Monter:B04.13D
Florabox erbjuder uthyrning av blomarrangemang och brudbuketter till fest och vigsel. Boka era bröllopsblommor på mässan och få 20% rabatt på ordinarie priser. Florabox jobbar endast med artficiella, torkade och konserverade blommor av högsta kvalitet. Att hyra blommor är vänligt både för budgeten och för miljön. Välj bland Florabox färdiga arrangemang i säsongens design eller låt oss skapa ett skräddarsytt blomtema just för er.
Mer information!

Vi kommer ha ganska många erbjudanden.

RA Crowns Monter:B03.01
Följ oss på instagram så får du 10% rabatt. Köp för 2000kr så får du ett valfritt smycken
Mer information!

❤️❤️TÄVLA OCH VINN PRISER TILL ER BRÖLLOPSRESA!❤️❤️

Roomantic Travel Monter:B02.19A

Nu lanserar vi Roomantic Travel!

Den perfekta tjänsten för dig som planerar smekmånad, bröllop, jubileum eller en romantisk getaway!

KLICKA HÄR FÖR ATT VARA MED OSS FRÅN START!

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Mer information!

Bröllop på Skansen!

Skansens Resturanger Monter:B02.15
Bröllopspaket Seglora Meny Förrätt *** Varmrätt *** Dessert Dryck 1 glas husets mousserande 2 glas husets vin Kaffe Pris: 959 kronor inklusive moms Porslin, dukning & personal ingår i kuvertpriset Självklart kan vi även erbjuda andra menyer och dryckespaket efter smak. Ett bröllopstillägg på 5000 kr tillkommer och där ingår: Provsmakning av bröllopsmenyn 5 timmars projekttid med ansvarig Tid för arrangemanget är 5 timmar, därefter går det att köpa till tid till senast 03:00 till en kostnad av 3500 kr per påbörjad timme.
Mer information!

TÄVLING & MÄSSERBJUDANDE!

Skeppsholmsgruppen Monter:B04.20
Kom gärna till vår monter och säg hej och tävla om fina priser! 1a pris övernattning och middag 2 a pris 30% rabatt på en lokalhyra MÄSSERBJUDANDE: Få 10% rabatt på lokalhyran när du anmäler ditt intresse i vår monter.
Mer information!

Tävling! Vinn din drömring!

Anna Danielsson Smyckevalvet By Anna Danielsson Monter:B05.15
Vi är stolta över att få tillverka vigselringen till den stora tävlingen "Vinn ditt drömbröllop" Delta i tävlingen och ha chans att vinna din drömring värde upp till 40.000:- 20% rabatt på Schalins ringar vid beställning på mässan 15% rabatt på övernattning hos "Elite Grand hotel" i Gävle Skapa ditt smycke i vår monter Tävling på vår instagram - Vinn ett smycke värde 2000:-
Mer information!

50% rabatt på vår Bröllopskonsultation

Studio Flora Monter:B06.14
Sitt ner med någon av oss i en timma och bolla idéer, teman och allt annat kring era bröllopsblommor. Besök oss i monter B06:14 och boka in en konsultation med datum efter mässan och ta del av vårt mässerbjudande på 50% rabatt på konsultationen. Ordinarie pris 500 kr/h (hela konsultationsavgiften dras även av vid slutbeställning).
Mer information!

Vackrabröllop & Event Monter:B04.16
MÄSSERBJUDANDE 1. Du får 20% rabatt på din bröllopsorder vid en summa på minst 15.000 kr. 2. Du får 10% rabatt på din bröllopsorder vid en summa på minst 5000 kr. Boka en konsultation senast 2023-04-30 för att utnyttja ditt mässerbjudande hos oss. Vi ser fram att få vara med och skapa ert drömbröllop.
Mer information!

Mässerbjudande!

The Gift Company Monter:B04.13A
Från och med nu fram till att mässan avslutas får alla våra kunder 20% rabatt på alla våra produkter. Kolla in vårt sortiment redan nu på www.thegiftcompany.se och använd koden brollop23 för att erhålla rabatten. Under mässan kommer vi även köra tävlingar där ni kan vara med och vinna våra unika boxar.
Mer information!

MÄSSERBJUDANDE

Kocken och Grisen  Monter:B07.19
Så roligt att få träffa er kunder! Vi erbjuder nu alla som vi träffar och lär känna på mässan 10% rabatt på maten på ert bröllop. Erbjudandet gäller för hela 2023.Än så länge har vi en hel del lediga datum för att förgylla ert bröllop 2023.
Mer information!

Allt i ett paket

Experience Management Wedding Monter:B01.14A
Att anlita en fotograf och en Makeup- och hår stylist på samma gång är otroligt förmånligt. Förutom att ni får ett skräddarsytt paketpris och möjlighet att jobba med samma team för provtillfället och bröllopsdagen, så får ni även en garanti på ett fantastiskt resultat. Vi på Experience Management Wedding kan dessutom hjälpa er med rådgivning kring andra leverantörer, som florister, guldsmeder, lokaluthyrare, skräddare mm. Dessutom älskar vi att resa och arbetar därför både inrikes i Sverige och utomlands i Skandinavien.
Mer information!

Designa din egen mugg på plats!

TS Äventyr Fest & Event  Monter:B05.21
Designa din egen mugg på plats och få med den hem. För mer info besök gärna vår hemsida! 99 kr ord. pris 149 kr
Mer information!

25% rabatt på heldagsfilm

True Nature Film Monter:B04.13B
I förbindelse med mässan erbjuder vi -25% rabatt på vårt heldagspaket. Alla som bokar på plats får dessutom en egen film med talen (värde 6000kr) eller en längre version av vigsel (värde 3000kr) med på köpet. Välkomna förbi vår monter för mer information.
Mer information!

Vinn bokningsavgiften på ett värde upp till 15 000kr

Villa Källhagen Monter:B06.21
Passa på att vara med och tävla om hela bokningsavgiften hos oss till ett värde upp till 15 000:- dessutom bjuder vi det blivande brudparet på en brunch. Kom förbi oss på mässan och fyll i era uppgifter i vårt formulär och ”GILLA” oss på Instagram och Facebook för att vara med och tävla. Vinnarna kontaktas via mail senast den 20:e mars 2023. Vi ses!
Mer information!

Vinn bröllopskoordinering!

VPRO Wedding Monter:B01.03
Unikt mässerbjudande! Om ni har funderat på att ha bröllopskoordinator eller inte så har ni chansen att få bröllopskoordinering helt gratis! Det gäller dagskoordinering inom Stockholmsområdet under bröllopssäsong 2024! Kom förbi min monter på mässan så berättar jag mer!
Mer information!

20% rabatt på bröllopsfilm!

Videograferna Monter:B.05.08
Under mässan erbjuds ni 20% rabatt på både hel- och halvdagspaket. Bonus: I vår monter kan ni även delta i vår tävling.
Mer information!

Vinterstrand Bridal Monter:B05.16
Mässerbjudande! Vi ger alla kunder som lägger sin beställning hos oss under mässan 10% rabatt på våra befintliga styles.
Mer information!

Mässerbjudande

Violet Decor Monter:B04.07
Om ni bokar era buketter och/eller andra blomsterdekorationer för ert bröllop under mässdagarna erhåller ni 15 % rabatt.
Mer information!

20% rabatt på Randy Fenolis provkollektion

Wedding Bells by Little Fairies Monter:B02:09
"Say Yes to the Dress" Randy style! Hela 20% rabatt på Randy Fenolis underbara brudkollektion! Gäller lagerförda brudklänningar som finns i butiken: https://www.littlefairies.se/category/randy-fenoli-bridal
Mer information!

Vinn 10 000 kr i vår monter!

Wedsly Monter:B04:02
Kom förbi vår monter, svara på några enkla frågor och ha chans att vinna 10 000 kr!
Mer information!

Anmäl er till vårt nyhetsbrev!

Här får du exklusiva nyheter, tips, rabatter, utlottningar och erbjudanden först av alla!