/vaelkommna.aspx
Bröllopsbibeln

Aktuella erbjudanden på Bröllopsfeber i Malmö

Albrekts Guld Monter:C1:03
Vinn diamantörhängen till bröllopet! Kom till vår monter (B1:05) och tävla! Du får dessutom en rabattkupong med ett fint erbjudande.
Mer information!

Bröllopssviten är er!

Bjärsjölagårds Slott Monter:B1:04
Vid bokning av bröllopshelg på slottet får ni, utan extra kostnad, tillbringa er bröllopsnatt i slottssviten. Gäller endast ny bokning under bröllopsmässan. I montern har du även chans att vinna två biljetter till den nya mordgåtan "Dåd i dimma" med trerättersmeny. Varmt välkomna!
Mer information!

Blomsterstallet Monter:D1:07
Kom till vår monter och få en värdecheck på gratis konsultation samt rabatt på din beställning.
Mer information!

Vinn presentkort "MIDDAG FÖR TVÅ"

Restaurang Bryggan i Höganäs Monter:D1:12B
Varmt välkomna att besöka vår monter på Bröllopsmässa i Malmö! Under dagarna två har ni möjlighet att vinna *MIDDAG FÖR TVÅ hos oss på Bryggan i Höganäs. * Vi kommer lotta ut tre presentkort. Vinnare dras på måndag den 26/2 och informeras på sms till angiven tel nr.
Mer information!

Specialpris på Gästbok

Den vackra festen Monter:A1:04
Vacker Gästbok nu endast 195 kr (ord.pris 235 kr) Välj mellan fyra olika utföranden. Vit med guld text Vit med text i roséguld Marinblå med guld text Puderrosa med guld text Varje bok innehåller 22 blanka blad att skriva på. (Alla fyra böcker är lika stora) https://denvackrafesten.se Ange erbjudandekod: Bröllopsfeber24 Välkomna!!!
Mer information!

Spara in 20%

Eddie Love - Wedding planner Monter:D1.01
Kom fram till oss på mässan och så tar vi en dialog och kollar om jag är rätt person till er isåfall kommer ni spara in 20% på priset.
Mer information!

Tävling

Forget me not Monter:E1:06
Vi kommer ha en tävling där du följer oss på Instagram, svara på en fråga så har du chansen att vinna en ljusdekoration med dina egna bröllops blommor i.
Mer information!

MÄSSERBJUDANDE!

Fotograf Cecilia Jägenmark Monter:E1.10
BOKA HELDAGARSBRÖLLOP OCH FÅ 3000 KR I RABATT!
Mer information!

10% RABATT PÅ HELDAGSFOTOGRAFERING

Fotograf Fabian B. Kruuse Monter:A1:05
Ta en selfie med Fotograf Fabian B. Kruuse på bröllopsmässan som du bifogar i ditt mail när du gör en datumförfrågan, så får du 10% rabatt på heldagspaketet med foto och film. OBS. Ingen garanti att ert datum är tillgängligt.
Mer information!

Konsultation inför bröllopet

Flowernail Monter:C1.07
Boka en timme bröllopskonsultation på mässan för 395 kr ord pris 795 kr. Få även 15% rabatt på blomsterbeställningen när du handlar för minst 10.000 kr. Erbjudandet gäller bröllop år 2023-2024 Uppge kod bröllopsmässa 10.000 Bröllopstårta mässpris 45 kr biten ord pris 55 kr Underbara buketter som ni kan köpa med er hem har vi även i montern Väl investerad timme för att få massor med hjälp och idéer inför er fantastiska dag
Mer information!

Tävling och fina mässerbjudanden!

Guldfynd Monter:B1:03
På mässan har du chansen att vinna fina priser till dig eller någon du tycker om! Tävla hos oss i vår monter! Du får också unika mässerbjudanden som du inte vill missa! Inspireras redan idag och bläddra i våra digitala kataloger från Story of Love och Fenia. Vi ses!
Mer information!

Hallbergs Guld Monter:F1:02
På mässan har du chans att vara med och tävla om vackra diamantörhängen till bröllopet! Du får också en rabattkupong med ett förmånligt erbjudande!
Mer information!

Mässerbjudande/Tävling

Kreativa Blomster Monter:E1.03
Boka konsultation hos oss under mässan och få 10% rabatt på hela beställningen. Vi erbjuder dessutom kostnadsfri konsultation om ni bokar in er nu. 22-23 Januari. (ord.pris 350kr) Under mässan tävlar vi också ut möjligheten att vinna er egen brudbukett! Kom förbi och tävla
Mer information!

15 procent vid tidsbokning

Liljeroths Juvelform by PLD Monter:C1.01
De kunder som bokar en tid till konsultation i butik under mässdagarna, erhåller 15 procents rabatt vid beställning av förlovnings- och vigselringar. Bokningarna görs i montern: B1:10 . Vid köp av förlovnings- och/eller vigselringar, till ett värde av 25 000 kronor eller mer, erhåller ni ett par specialdesignade vinglas av Peter Liljeroth (värde 2300 kr). Glasen är handblåsta i Sverige. Missa inte tävlingen i monter B1:10. Första pris: Ett presentkort på 10 000 vid beställning av förlovnings- och vigselringar. Dragning skrer lördag och söndag kl 15.00. PS Går ej att kombinera med andra erbjudande.
Mer information!

Säkra bröllopsfestens roligaste aktivitet!

Myselfie Monter:D1.09
Boka din Myselfie med bröllopspaketet på Bröllopsfeber till rabatterat pris - och du får samtidigt med vårt stora bröllopspaket! Ni får också fri ombokning, 14 dagars full ångerrätt och ni kan välja att betala senare med Klarna eller att dela upp betalningen. Välkommen förbi oss för mer information :-)
Mer information!

TÄVLING OCH UNIKT MÄSSERBJUDANDE

Mingle & Share Monter:E1:08A
MÄSSERBJUDANDE 20% på våra bröllopspaket om ni bokar senast 2 veckor efter mässan. TÄVLING Kom förbi vår monter och tävla om att vinna Mingle & Share till ert bröllop!
Mer information!

Erbjudande hos Passiflora

Passiflora AB Monter:A1.06
Förboka 30 min konsultation på bröllopsmässan gratis. Vi erbjuder dropin på plats i mån av tid. Boka in en konsultation och få 10% rabatt på hela blomsterbeställningen om ni bokar in ert bröllop hos oss gäller under 2023 & 2024. Uppge kod bröllopsfeber23. Kod giltig t.om. 31mars 2023. BRÖLLOPSTÄVLING Vinn en gratis bröllopskonsultation och blomster för 2000kr till ditt bröllop. Ta ett foto med dig och din kära eller vänner i vår bröllopshörna på plats. Följ oss på IG @passifloraab Dela bilden i dina händelser och tagga oss och minst 3 vänner. (har du privatkonto så skicka oss en skärmdump i dm på att du delat) Använd #bröllop2023 Kommentera med vilket datum bröllopet är. Obs. Det är viktigt att följa alla stegen för att va med i tävlingen. Är du med och tävlar så godkänner du att vi får ta del och använda oss av bilderna. Tävlingen avslutas 12 Feb 2023. Vinnaren kommer presenteras på vår IG följande dagar efter. Kontakta oss redan nu för att säkra en gratis konsultation på mässan. Vi ser framemot att höra ifrån er. Caroline och Josefina med personal
Mer information!

UNIKT MÄSSAERBJUDANDE

Red Rose Clinic Monter:D1.12A
50% rabatt på alla behandlingar. Erbjudandet gäller enbart på bokningar som görs under mässan men kan utföras t.o.m. 31 mars. Vi ger konsultation under mässa. Behandlingen sker vid ett senare tillfälle. Kom till oss under mässan och överraskas av flera olika erbjudande.
Mer information!

Få en matvagn full med våfflor och milkshakes till ert bröllop!

Sweets on the streets Monter:V.1
Vill ni vara med och vinna ett besök av vår söta vagn till ert bröllop, förlovningsfest eller kanske ett kalas? Kom förbi och tävla om gratis framkörning och våfflor för upp till 50 personer.
Mer information!

Erbjudande - bo över med kärleken och ät en god middag till 25% rabatt!

Sydkustens at Pillehill Monter:F1:17
Varför inte känna in den sköna atmosfären på riktigt, kanske i samband med ett möte på plats inför er bröllopsplanering, och bo över! Få 25% rabatt på rumspriset i ett av våra 4-stjärniga rum och ät en god middag på kvällen. Erbjudandet gäller vistelse från den 1 december 2023 - 30 april 2024. Ange rabattkod 'BRÖLLOP24' vid bokning via vår hemsida.
Mer information!

VINN EN BRÖLLOPS DJ

Winqvist Bröllop & Event Monter:B1:08
Tävla i min monter och ni har chans att vinna Lilla Bröllopspaketet. Kom och se om ni har mer än tur i kärlek. Brudpar erhåller 10% vid bokning på plats. Allt gäller på obokade datum 2023 och 2024.
Mer information!

20% på Bröllopskonsultation

W Weddings Monter:E01:03
Exklusivt Mässerbjudande, få 20 % när du bokar en bröllopskonsultation av oss på W Weddings. Ord. Pris: 2000kr - NU: 1600kr
Mer information!

Anmäl er till vårt nyhetsbrev!

Här får du exklusiva nyheter, tips, rabatter, utlottningar och erbjudanden först av alla!